na forumu ima dosta tutoriala ali se brzo izgube u masi drugih tema sa problemima, zato bi preporucio da svaki dio foruma (hardver, softver,razvoj, internet i mreze te igre) imaju i pod forum "tutoriali" di se nepisu problemi nego samo tutoriali vezani za dio foruma u kojemu pisete.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobra ideja...
http://www.croberlin.de/index.php
pogledaj te kako to radu hrvati u berlinu odlićan forum i također odlićno složen
Neloša ideja.
Ma da mislim da je i ovako, sa sticky temama dovoljno pregledno i lako pronaći tutorijal.
Jedina stvar je možda to da se teme koje zaslužuju biti sticky češće učine takvima.
i moj glas.
dobra ideja...
i moj glas.
Praxa je da se za tutoriale i općenite help threadove daje sticky tako da se ulaskom u određeni podforum vide prvo stickyji.
Sad, dal se isplati raditi novi podforum kad već postoji rješenje (sticky) ili ne, odlučuju moderatori.
Praxa je da se za tutoriale i općenite help threadove daje sticky tako da se ulaskom u određeni podforum vide prvo stickyji.
ili jednostavno u svakom podforumu napraviti temu npr. naslova Tutoriali i u nju staviti linkove na zgodne tutoriale dotičnog podforuma.
Mislim da je to stvarno zgodno i praktično, a nadasve uredno.
ili jednostavno u svakom podforumu napraviti temu npr. naslova Tutoriali i u nju staviti linkove na zgodne tutoriale dotičnog podforuma.
Mislim da je to stvarno zgodno i praktično, a nadasve uredno.