Cestitam svima trojici :D
Čestitam svima!
Nadam se da će sada brže protjerati one "bisere na 5min".
cestitke svima, za ova dva pekmeza ne mogu reci pnuo jer ih ne znam ali sta se tice Ivija on je u potponosti zasluzio, uvijek je spreman pomoci, covjek kakvog bi svaki forum morao imati
Veoma dobar izbor za nove modove.
Čestitke svoj trojici!
Vidim, pojačanja su najviše u raznom i igrama - okupljalištima trollova.
ivo mi je najpoznatiji od njih.....ali mislim da je benko zasluzio da bude moderator...ali on nebude tak cesto na forumu
ivo mi je najpoznatiji od njih.....ali mislim da je benko zasluzio da bude moderator...ali on nebude tak cesto na forumu
Je, stvarno bi mogli Benka stavit za moderatora
ali on bi bio moderator za temu overclockink...i windows i tak neke....
cestitke svima, za ova dva pekmeza ne mogu reci pnuo jer ih ne znam ali sta se tice Ivija on je u potponosti zasluzio, uvijek je spreman pomoci, covjek kakvog bi svaki forum morao imati

Cestitke svima. LUXX, oces ti jos bit moderator? Otvorio si jos prije onu neku temu da se povlacis...?
Cestitke svima. LUXX, oces ti jos bit moderator? Otvorio si jos prije onu neku temu da se povlacis...?
ZIVIO F1 IVO

Sretno dečki!
Čestitke novim moderatorima! Želim im što manje spamova u novom mandatu!
Sretno dečki. Trebalo bi među vas ubaciti i koju žensku kao u politici da malo balans popravimo. Šteta što ih nema više zainteresiranih za informatiku.
Čestitke obatrojici (lol). sretan vam put u moderatorske vode
Trebali bi ovaj dan proglasiti dan moderatora, pa da se okupe svake godine na taj dan i malo uživo skupa s nama da podijele iskustva, a i da si koju popijemo za bolje zdravlje svih dobro namjernih forumaša ma gdje bili.
Čestitke momci nek vam je sa srečom
Baš mi je drago, samo neka ih je sve više, i neka što bolje rade svoj posao. Čestitke!!!
Ivo,gdje je novostecena titula moderatora?
Nisi valjda nesto "zglajzao" ostao bez nje?
Ivo,gdje je novostecena titula moderatora?
Nisi valjda nesto "zglajzao" ostao bez nje?
Sretno dečki. Trebalo bi među vas ubaciti i koju žensku kao u politici da malo balans popravimo. Šteta što ih nema više zainteresiranih za informatiku.

Sve cestitke novim moderatorima!!!
Kao što je i bilo najavljivano u pojedinim temama, proširili smo krug moderatora!
Forum je podosta narastao i sve je teže staroj gardi održavati red.