U zadnje vrijeme imam problem da kad napisem poruku koja sadrzi prazne redove izmedu odlomaka
(preglednosti radi) taj prazan red nestane u postanoj poruci.
Sto se dogodilo? To prije nije bio slucaj...
Da li se to jos nekome dogada ?
U zadnje vrijeme imam problem da kad napisem poruku koja sadrzi prazne redove izmedu odlomaka
(preglednosti radi) taj prazan red nestane u postanoj poruci.
Sto se dogodilo? To prije nije bio slucaj...
Da li se to jos nekome dogada ?
Meni sve radi.
Vidiš?
test
test
test
EDIT: Pa proklet bio, sad i meni radi, sto se ovo dogada... mozda je to samo slucaj kad se napise duzi tekst
nije valjda da mi se to sve samo pricinjava, toliko blesav nisam
Moram skuzit kako se ovo moze reproducirati jer mi tek sad prosli post koji sam napisao za jednu temu opet
bio to napravio tj izgubio prazne redove, valjda ima neka caka....
to sam i ja primjetio da se i kod mene događa. dva puta lupim enter, tj. pređem pisati u 3ć radi, onda drugi red, koji je prazan se izgubi
test.
edit: sad radi
Shift enter ti je brake row (dakle ide jedan red ispod)... cisti enter ti je p tag (ide dva reda dole)... (barem kod ostalih wysiwyg editora tipa FCKeditor ili tinyMCE koji se ja mislim koristi na ovom forumu i ms office 2007)
Shift enter ti je brake row (dakle ide jedan red ispod)... cisti enter ti je p tag (ide dva reda dole)... (barem kod ostalih wysiwyg editora tipa FCKeditor ili tinyMCE koji se ja mislim koristi na ovom forumu i ms office 2007)
Boooo... imas kakvu skriptu na fajrfoksu... si pokusapo pogledatu drugom browseru?
I ja sam primjetio kod povećih tekstova.
Kada su poruke kratke onda u principu sve štima...
Baš sam bio nešto napisao u komadu i onda sam to išao rascjepkati ali mi nikako nije moglo poć za rukom, već sam mislio da je nešto do mene.
Evo sad sam probao editirati jednu poduzu poruku koju sam prije napisao, kod koje su mi nestajali prazni redovi
pa sam stavio tocku umjesto praznog reda, najprije u firefoksu pa u operi i oba puta mi nestane taj
prazni red
Da nije bug u forumu... postajte to pod odgovarajucu temu...
Da nije bug u forumu... postajte to pod odgovarajucu temu...
Meni poznat problem. Može biti da je do citiranja.
Problem rješavam crtama.
Vjerojatno je do nove inačice TinyMCE editora koji se koristi. Budem vidio o čemu se radi.
Inače, kod ovakih problema je nužno napisati koji browser koristite, koji OS i u kojim okolnostima se događa (najbolje način kako reproducirati problem).
Vjerojatno je do nove inačice TinyMCE editora koji se koristi. Budem vidio o čemu se radi.
Inače, kod ovakih problema je nužno napisati koji browser koristite, koji OS i u kojim okolnostima se događa (najbolje način kako reproducirati problem).
i meni se cesto dogada..
xp sp3
firefox 3.0.10
test
test
Prijavljujem isti problem i s Firefoxom i sa Operom 9.6.
Kod citiranja kad se post posalje bude bez razmaka.
Isti problem i kod mene se zna desiti!!
Također ponekad ne mogu koristiti marker..
Browseri iz kojih sam imao problem: Firefox 3.0.10, IE8, Opera 9.64
Browseri: FF 3.0.8, 3.0.10. 3.5 beta 4
ja sam našao privremeno rješenje, a to je da samo upišemo razmak u red koji želimo da bude prazan.
edit: ovo funkcionira. samo ne znam jeli to do moje snalažljivosti ili je ipak ispravljen taj bug
Isto i kod mene. Opera 9.64 Vista SP1
Problem je random. Nekad da nekad ne
Isto i kod mene. Opera 9.64 Vista SP1
Problem je random. Nekad da nekad ne
Jel ja to nesto propustam? Gde su teme "Nereseni problemi" ?
Evo i meni se upravo pojavio ovaj problem s nestajanjem reda.
Lijepo sam u jednoj temi otisao na edit, nesto jos napisao u post i ja to stavim odvojeno, na kraju mi ispadne skupa. Pokusao sam vise puta ali nista.
Lijepo sam u jednoj temi otisao na edit, nesto jos napisao u post i ja to stavim odvojeno, na kraju mi ispadne skupa. Pokusao sam vise puta ali nista.
Nestade mi zvezda. Imao sam tri sada imam dve i jedna suplja. Kako je ovo moguce? :)
Nestade mi zvezda. Imao sam tri sada imam dve i jedna suplja. Kako je ovo moguce? :)