Točka 1.
Predložio bi novi sistem kod teme "Sastavljanje PC konfiguracija". Umjesto jedne uveo bi više temi. Kako se navedena svaki dan nadopuni bar sa jednom stranicom dosta je teško pratiti prijedloge vezane za ponuđene konfiguracije.
Problem je još veći sa korisnike koji ne mogu i nisu svaki dan na forumu. Na primjer zamolim za pomoć oko konfiguracije do 2500 kn i dođem za 2 dana na forum i ne mogu naći na kojoj je stranici moj upit, a na kojoj je odgovor. Moram ići na odgovori na moje poruke rubriku. Još je teže naći ako je korisnik neregistriran. Isto tako učestala pojava istih pitanja 3-4 stranice prije sa istim odgovorima (a nitko ne gleda nekoliko stranica u nazad). Obično se otvori tema izvan podteme sastavljanje PC konfiguracije koja završava lock-om. Moj prijedlog je napraviti više sticky tema:
- sastavljanje PC konfiguracije do 2500 kn
- sastavljanje PC konfiguracije od 2500 do 4000 kn
- sastavljanje PC konfiguracije od 4000 do 5500 kn
- sastavljanje PC konfiguracije od 5500 do 7000 kn
- sastavljanje PC konfiguracije skuplje od 7000 kn
Prijedlog bi olakšao pretragu PC konfiguracija, spriječio učestalo otvaranje novih tema vezanih za sastavljanje pc konfiguracije i sprijećio bi postavljanje istih pitanja jer bi lakše bilo pratiti. Ako te zanima konfiguracija za 3000 kn odeš fino u tu rubriku i možda već ima odgovor na tvoje pitanje i ne moraš uputiti zahtjev za istim.
Točka 2.
Primjetio sam da novi članovi nemaju pristup oglasniku što je i više nego u redu. Međutim, što ako oni žele otvoriti temu vezanu za procjenu? Ukoliko bi im se to omogućilo najčešće bi se to koristilo pa bi procjena nerijetko prelazila u prodaju. Možda bi bilo dobro ipak otvoriti posebnu rubriku samo za procjene koje bi bile dostupne svim članovima, a ukoliko se u procjeni spomene prodaja da se tema odmah briše, a onome tko spomene prodaju ide žuti kartom ili neka druga mjera koja bi bila idealna za to.
Točka 3.
Pohvalio bi način na koji rade administratori i moderatori. Do sada nisam uspio naći neku zamjerku na rad dotičnih što nije slučaj kod većine foruma, bar kod mene.
Točka 4.
Primjetio sam da neki moderatori nemaju mogućnost da im se pošalje PP. Kako kontaktirati navedene?