Nedostatak mojih tema

poruka: 5
|
čitano: 1.188
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nedostatak mojih tema

pošto sam poslal par upita i bez nekakvog konkretnog odgovora da priupitam ovdje.

Jedan dan sam tražil nešto u svezi moje teme koje sam otvoril i mislil sam da kad kliknem pod "moje teme" da mi bude izašla i ta tema,ali je nema kao i mnoge druge.zanima me zbog čega pod sekcijom "moje teme" nedostaju teme koje sam otvoril?vidim da neki imaju teme pod svojim profilom iz npr.2012. pa zbog čega se nekima ne vide pod "moje teme" teme koje su otvarali,a nekima da?

Dal postoji neko vremensko ograničenje te se zatim brišu iz profila pod "moje teme" ili je nekakva greška u pitanju?

Forumaši jel isto takav slučaj kod vas?

4 da
9 ne
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 10:26 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nedostatak mojih tema

Isto kao i postovi. 

Nemogu ih vidjet od pocetka. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nedostatak mojih tema

jel ima ko od "glavnih i odgovornih" da odgovori?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Nedostatak mojih tema
jura kaže...

Teme ti se ne prikazuju jer u njima nema novijih poruka. Za te teme je isti kriterij kao i za "aktualne teme", pa kada ispadnu iz sedamsto i nešto aktivnih tema, više se ne prikazuju ni u osobnom profilu.

Iskopao sam neku tvoju staru temu iz 2008. i za test napisao u njoj poruku - pogledaj sada i vidjet ćeš da ti se prikazala. :)

A za "teme u kojima sudjelujem" je kriterij 6 mjeseci, da bi nestale iz prikaza unutar profila...

...
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 23:08 (Miro).
17 godina
neaktivan
Re: Nedostatak mojih tema
Miro kaže...
jura kaže...

Teme ti se ne prikazuju jer u njima nema novijih poruka. Za te teme je isti kriterij kao i za "aktualne teme", pa kada ispadnu iz sedamsto i nešto aktivnih tema, više se ne prikazuju ni u osobnom profilu.

Iskopao sam neku tvoju staru temu iz 2008. i za test napisao u njoj poruku - pogledaj sada i vidjet ćeš da ti se prikazala. :)

A za "teme u kojima sudjelujem" je kriterij 6 mjeseci, da bi nestale iz prikaza unutar profila...

Hvala,sve jasno.{#} 

kupil sam sony(samo da odgovorim na tvoje pitanje{#})

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice