Link na puni forum sa m.bug.hr

poruka: 3
|
čitano: 1.373
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Link na puni forum sa m.bug.hr

Ne znam je li bio ovakav prijedlog, uglavnom, mislim da bi bilo dobro da kod pregledavanja tema na m.bug.hr negdje na vrhu stranice bude link na temu u punoj verziji. Nije mi problem samo kod pregledavanja preko mobitela kad bih rado na brzinu vidio temu u normalnoj verziji, već u zadnje vrijeme često preko googlea dobivam rezultate sa m.bug.hr i onda moram isto ručno tražiti temu, što mi zna oduzeti preko nekoliko dragocjenih sekunda života. {#}

Usput, zašto na m.bug.hr nema normalnog linka 'Nova poruka', već moram uvijek pisati post kao odgovor nekome? Nije da je strašno bitno, ali svejedno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Link na puni forum sa m.bug.hr
Mirko935 kaže...

Ne znam je li bio ovakav prijedlog, uglavnom, mislim da bi bilo dobro da kod pregledavanja tema na m.bug.hr negdje na vrhu stranice bude link na temu u punoj verziji. Nije mi problem samo kod pregledavanja preko mobitela kad bih rado na brzinu vidio temu u normalnoj verziji, već u zadnje vrijeme često preko googlea dobivam rezultate sa m.bug.hr i onda moram isto ručno tražiti temu, što mi zna oduzeti preko nekoliko dragocjenih sekunda života. {#}

Link postoji - gore desno piše ti bug.hr (u žutoj traci) - klikni na to i odvest će te na desktop verziju bug.hr-a. I meni to treba, pa sam inzistirao da bude ugrađeno.

btw - ista stvar postoji i na dnu svake m.bug stranice - u onoj crnoj traci se također nalazi bug.hr, kao aktivan link.

...
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 0:07 (Miro).
15 godina
neaktivan
RE: Link na puni forum sa m.bug.hr
Miro kaže...
Link postoji - gore desno piše ti bug.hr (u žutoj traci) - klikni na to i odvest će te na desktop verziju bug.hr-a. I meni to treba, pa sam inzistirao da bude ugrađeno.

btw - ista stvar postoji i na dnu svake m.bug stranice - u onoj crnoj traci se također nalazi bug.hr, kao aktivan link.

Znam za taj link, ima i od njega koristi {#}, ali on vodi na BOL homepage, a ja predlažem da tako na vrhu bude link koji vodi na temu koju trenutno čitam, ali na normalnom forumu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice