- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možeš samo formatiraš,pa ukloniš formatiranje.
Imaš na kraju izbornika (gdje su stilovi, škare itd.) poništi oblikovanje ili imaš zalijepi kao običan tekst (četvrta ikona s lijeva).
Ili copy-paste u notepad, copy-paste iz notepad-a.
Ovo ti je čak bolje riješenje, editor nekad svejedno javlja grešku.
Ja kopiram u google pa onda opet kopiram i stavim u tekst ....
za Firefox korisnike
https://services.addons.mozilla.org/en-US/firefox/discovery/addon/copy-pure-text/
Meni nikada nije radilo kopiranje kao obični tekst i poništavanje oblikovanja.
mene zanima kad imam vise citiranja i onda kopiram sve u jedan i kad napisem, on mi kaze nekakav error da koristim formatiranje, pa to onda ispadne jako ruzno kad nema onog...kako imat vise citiranja, a da sva budu onakav izgled ko kad je jedno?
mene zanima kad imam vise citiranja i onda kopiram sve u jedan i kad napisem, on mi kaze nekakav error da koristim formatiranje, pa to onda ispadne jako ruzno kad nema onog...kako imat vise citiranja, a da sva budu onakav izgled ko kad je jedno?
Ako sam dobro shvatio, ovaj odgovor će ti pomoći. Imaš pokraj svake poruke na desnoj strani tipku višestr. Nju klikneš na svim porukama što želiš citirati i onda na dnu stranice klikneš višestruko citiraj. Jedino ograničenje je što ne možeš višestruko citirati s više stranica neke teme. To se onda rješava copy/paste metodom :D
zanimljivo :)
Ako sam dobro shvatio, ovaj odgovor će ti pomoći. Imaš pokraj svake poruke na desnoj strani tipku višestr. Nju klikneš na svim porukama što želiš citirati i onda na dnu stranice klikneš višestruko citiraj. Jedino ograničenje je što ne možeš višestruko citirati s više stranica neke teme. To se onda rješava copy/paste metodom :D
dobra ova metoda :D hvala :)