Kategorije u oglasima

poruka: 25
|
čitano: 2.090
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kategorije u oglasima

Jedan prijedlog (sigurno ih je i prije bilo sličnih)..

...da se uvedu kategoriju u male oglase. Pod komponente ima svega i svačega i ubost ono što traži (npr grafu) treba listat stranica i stranica.

Kategorije bi bile Grafičke kartice, Procesori ....

Ako je argument " pa imaš search"....

e pa nisu forumaši precizni da u svakom oglasu napišu npr. prodajem grafičku karticu ... pa da se onda dobiju svi oglasi sa grafičkim karticama kad se upiše boldani pojam

I'm Afraid of Americans

17 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kategorije u oglasima
noob007 kaže...

...da se uvedu kategoriju u male oglase. Pod komponente ima svega i svačega i ubost ono što traži (npr grafu) treba listat stranica i stranica.

e pa nisu forumaši precizni da u svakom oglasu napišu npr. prodajem grafičku karticu ... pa da se onda dobiju svi oglasi sa grafičkim karticama kad se upiše boldani pojam

super je ideja, ali mislim da bi ipak bilo previše za svaku komponentu svoja kategorija, ali barem na neke osnovne jer u isotj kategoriji se nalaze i procesori i recimo tipkovnice i miševi

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
17 godina
moderator
Luka Ivanković kaže...
noob007 kaže...

super je ideja, ali mislim da bi ipak bilo previše za svaku komponentu svoja kategorija, ali barem na neke osnovne jer u isotj kategoriji se nalaze i procesori i recimo tipkovnice i miševi

da - to je ključni problem... kada bi se otvorila kategorija za sve komponente, nabujao bi nepotrebno forum, ali uz neki kompromis (3-4 samostalne, ostale pod ostalo), može se to napraviti...

...
16 godina
odjavljen

moze bar po: prodajem, kupujem, procjena... please, please.. puno bi znacilo vjerujem svima. ovako se izmucim kad trazim nesto.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
Miro kaže...
da - to je ključni problem... kada bi se otvorila kategorija za sve komponente, nabujao bi nepotrebno forum, ali uz neki kompromis (3-4 samostalne, ostale pod ostalo), može se to napraviti...

npr:

-procesori i matične (ovisnost o platformi)

-grafičke

-ostalo

admini bi pazili da se ne brkaju kategorije i savjetovali ljudima da razbiju neke skupne oglase u dva ili više

I'm Afraid of Americans
17 godina
neaktivan
Kategorije u oglasima

evo moj prijedlog:

RAČUNALA:

-prodaja:                             -kupovina:                             -procjena:

*stolna                                            *stolna                                      *stolna                                    

*prijenosna                                     *prijenosna                              *prijenosna

*ostalo                                            *ostalo                                      *ostalo

KOMPONENTE I OPREMA:

-prodaja:                                        -kupovina:                               -procjena:

1*procesori i hladnjaci                       *procesori i hladnjaci                *procesori i hladnjaci  

2*grafičke kartice                               *grafičke kartice                       *grafičke kartice

3*matične ploče                                 *matične ploče                         *matične ploče

4*kučišta i napajanja                         *kučišta i napajanja                 *kučišta i napajanja

5*hdd,ssd,ram                                   *hdd,ssd,ram                           *hdd,ssd,ram

6*ostalo                                             *ostalo                                     *ostalo

*komponente(1+2+3+4+5+6)              *komponente(1+2+3+4+5+6)       *komponente(1+2+3+4+5+6)

SOFTVER I LITERATURA:

-prodaja:                                          -kupovina:                               -procjena:

*računalni softver                              *računalni softver                    *računalni softver

*računalna literatura                         *računalna literatura               *računalna literatura

*ostalo                                              *ostalo                                     *ostalo

IGRE I IGRAČE KONZOLE:

-prodaja:                                           -kupovina:                                -procjena:

*igre u kutijama                               *igre u kutijama                          *igre u kutijama

*steam,origin,cd key                        *steam,origin,cd key                   *steam,origin,cd key

*konzole                                           *konzole                                     *konzole

*ostalo                                              *ostalo                                        *ostalo

MOBITELI I PLAYERI:

-prodaja:                                        -kupovina:                                    -procjena:

*mobiteli                                          *mobiteli                                       *mobiteli

*playeri                                            *playeri                                         *playeri

*ostalo(oprema i dijelovi)                *ostalo(oprema i dijelovi)              *ostalo(oprema i dijelovi)

AUDIO,VIDEO i FOTO:

-prodaja:                                        -kupovina:                                     -procjena:

*TV,DVD,video kamere                      *TV,DVD,video kamere                  *TV,DVD,video kamere

*Fotoaparati i oprema                       *Fotoaparati i oprema                   *Fotoaparati i oprema

*audio akustika i audio oprema         *audio akustika i audio oprema    *audio akustika i audio oprema

*ostalo                                               *ostalo                                          *ostalo

evo mislim da bi tak nekaj bilo super kad bi se realiziralo,naravno ima mjesta i za napredak!

23 odlično
3 dobro
2 loše
7 svejedno mi je
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 20:31 (jura).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
skank666 kaže...

moze bar po: prodajem, kupujem, procjena... please, please.. puno bi znacilo vjerujem svima. ovako se izmucim kad trazim nesto.

Kad sam ja to predložio,ali avaj...u Mirekovu sticky bump temu,pa je obrisao...dobro da karton još nisam pokupio XD

Old Insomniac
17 godina
moderator
jura kaže...

evo moj prijedlog:

RAČUNALA:

-prodaja:                             -kupovina:                             -procjena:

*stolna                                            *stolna                                      *stolna                                    

*prijenosna                                     *prijenosna                              *prijenosna

*ostalo                                            *ostalo                                      *ostalo

KOMPONENTE I OPREMA:

-prodaja:                                        -kupovina:                               -procjena:

1*procesori i hladnjaci                       *procesori i hladnjaci                *procesori i hladnjaci  

2*grafičke kartice                               *grafičke kartice                       *grafičke kartice

3*matične ploče                                 *matične ploče                         *matične ploče

4*kučišta i napajanja                         *kučišta i napajanja                 *kučišta i napajanja

5*hdd,ssd,ram                                   *hdd,ssd,ram                           *hdd,ssd,ram

6*ostalo                                             *ostalo                                     *ostalo

*komponente(1+2+3+4+5+6)              *komponente(1+2+3+4+5+6)       *komponente(1+2+3+4+5+6)

SOFTVER I LITERATURA:

-prodaja:                                          -kupovina:                               -procjena:

*računalni softver                              *računalni softver                    *računalni softver

*računalna literatura                         *računalna literatura               *računalna literatura

*ostalo                                              *ostalo                                     *ostalo

IGRE I IGRAČE KONZOLE:

-prodaja:                                           -kupovina:                                -procjena:

*igre u kutijama                               *igre u kutijama                          *igre u kutijama

*steam,origin,cd key                        *steam,origin,cd key                   *steam,origin,cd key

*konzole                                           *konzole                                     *konzole

*ostalo                                              *ostalo                                        *ostalo

MOBITELI I PLAYERI:

-prodaja:                                        -kupovina:                                    -procjena:

*mobiteli                                          *mobiteli                                       *mobiteli

*playeri                                            *playeri                                         *playeri

*ostalo(oprema i dijelovi)                *ostalo(oprema i dijelovi)              *ostalo(oprema i dijelovi)

AUDIO,VIDEO i FOTO:

-prodaja:                                        -kupovina:                                     -procjena:

*TV,DVD,video kamere                      *TV,DVD,video kamere                  *TV,DVD,video kamere

*Fotoaparati i oprema                       *Fotoaparati i oprema                   *Fotoaparati i oprema

*audio akustika i audio oprema         *audio akustika i audio oprema    *audio akustika i audio oprema

*ostalo                                               *ostalo                                          *ostalo

evo mislim da bi tak nekaj bilo super kad bi se realiziralo,naravno ima mjesta i za napredak!

Ništa ja tebe ne razumijem! :(

Ti bi da se za SVAKU od ovih kategorija, pa puta tri (prod/kup/proc) otvori jedan podforum?

...
16 godina
odjavljen
Kategorije u oglasima

Je malo je nedoreceno...

Ja bi uveo sve procjene na jedno mjesto. Sve ucuture sto bi narod rekao... Pa neka se procjenjuju. Kada se procjene, neka stave oglas na ponudu...

Softver i literatura i accounti mogu biti jedna 'kategorija'.

Mobiteli, fotoaparati i konzole zasebna 'kategorija'.

Racunala zasebno i komponente zasebno.

Ovako je i meni nepregledno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
skank666 kaže...

vidi miro!

fromcelltohell kaže...

Kad sam ja to predložio,ali avaj...u Mirekovu sticky bump temu,pa je obrisao...dobro da karton još nisam pokupio XD

vidi ovo..

Miro kaže...

Ti bi da se za SVAKU od ovih kategorija, pa puta tri (prod/kup/proc) otvori jedan podforum?

sto kazes na ono gore?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Miro kaže...

da,mislil sam da se za svaku od kategorija otvori podforum,ali sad vidim da bi to bilo too much(ili možda ne?),

ali moglo bi se nekaj napraviti po tom pitanju jer su oglasi nepregledni.

evo barem kak kolega skank veli da se može razdvojiti prod/kup/proc.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 19:20 (jura).
14 godina
Kategorije u oglasima

Odlična ideja podržavam jer je ovako kako je sad dosta je nepregledno.

Moj prijedlog definitivno odvojiti prodaju od kupovine a za procjenu otvoriti novu temu i tamo postati.

Naravno ovo s procjenom netko bi se trebao primiti jako ozbiljnog posla kako na kraju ne bi ispalo ovo i ono jer, 100 ljudi 110 čudi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kategorije u oglasima

Ma dobre su kategorije ovakve kakve jesu,pa valjda su se svi navikli i svako zna di je sta i nema puno filozofije,jedino najveci problem je nepotrebna ljubomora i spamanje necijeg oglasa,ako nekome nesto ne odgovara lipo posalje forumasu pp i tamo sve rijesi a ne da svi citaju gluposti i nakraju oglas ispadne ruganje i sprdnja.

D.P
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jura kaže...

evo moj prijedlog:

RAČUNALA:

KOMPONENTE I OPREMA:

SOFTVER I LITERATURA:

IGRE I IGRAČE KONZOLE:

MOBITELI I PLAYERI:

AUDIO,VIDEO i FOTO:

Ovo mi se jako sviđa a sve što treba ak neki forumaš da kupe ili prodaje pa lako se nađe sve na jednom mjestu i razvrstane na svakom mjestu. A ne ono pod starim teme kojima ima previše izmješano pa se kod pretrage dosta daju zbunjujuće rezultate i trebalo satima nać ono što doista treba npr tipa hard disk, a loše je što tema bezveze natrpano sve u jednoj temi npr tipa teme: prodaja, kupovima,procjena i razmjene. Lijepše je kad bi da svaki rasvrtali na svako mjesto i forum bi još lijepši bio i urednije.

Miro kaže...

Nerazumiješ? E pa probaj nać šta ti treba npr neki hard disk pa češ vidjet i reči češ:  "uh previše raztrpano u jednoj temi i treba mi dosta vremena da prolistam u jednoj temi da nađem što mi treba".

I još nešto, ima dosta teme koji se forumaš uspješno prodao npr grafička kartica nvidia 8500gt i nakon izvršene prodaje a temi oglasa a večina njih uopće ne zaključava oglase nakon izvršene prodaje, razmjene, procjene i kupnje. I nakon objave oglasa trebalo stavit vremenski rok kojim se nakon nekog vremena oglas automatski zaključa temu ukoliko da forumaš sam zaključa temu.

Molimo da razmislite po ovom ideji pa da napokon napravite pod novom ruhom "Novi Bug oglasi za forumaše". E pa sretno vam bilo! {#}

14 godina
protjeran
Kategorije u oglasima

ja se slažem sa Jurinim prijedogom {#}

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kategorije u oglasima

Gle,ako bi ikako moglo samo da se odvoji:

Kupovina

Prodaja

Procjena

Znadem da je to za Domagoja mač'ji kašalj ,rasturio bi to u roku 2 minute,a nama forumašima bi

zbilja dobro došlo.

Često prebirem po oglasima...da li iz stvarne potrebe(ovdje na forumu opskrbljujem svoju malenkost i par frendova s komponentama)

ili iz čiste radoznalosti,dosade....

Uglavnom,poanta je da bi bilo OK odvojiti oglase po kategorijama,makar ovako ugrubo...preglednosti i snalaženja s istima radi{#}

Unaprijed hvala:)

Old Insomniac
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 20:26 (fromcelltohell).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
Nello kaže...

Miro kaže...

Nerazumiješ? E pa probaj nać šta ti treba npr neki hard disk pa češ vidjet i reči češ:  "uh previše raztrpano u jednoj temi i treba mi dosta vremena da prolistam u jednoj temi da nađem što mi treba".

I još nešto, ima dosta teme koji se forumaš uspješno prodao npr grafička kartica nvidia 8500gt i nakon izvršene prodaje a temi oglasa a večina njih uopće ne zaključava oglase nakon izvršene prodaje, razmjene, procjene i kupnje. I nakon objave oglasa trebalo stavit vremenski rok kojim se nakon nekog vremena oglas automatski zaključa temu ukoliko da forumaš sam zaključa temu.

Molimo da razmislite po ovom ideji pa da napokon napravite pod novom ruhom "Novi Bug oglasi za forumaše". E pa sretno vam bilo! {#}

Znači ti si za to da se umjesto sadašnjih SEDAM (7) podforuma, napravi njih ŠEZDESETIDEVET (69)?

fromcelltohell kaže...

Gle,ako bi ikako moglo samo da se odvoji:

Kupovina

Prodaja

Procjena

Znadem da je to za Domagoja mač'ji kašalj ,rasturio bi to u roku 2 minute,a nama forumašima bi

zbilja dobro došlo.

Često prebirem po oglasima...da li iz stvarne potrebe(ovdje na forumu opskrbljujem svoju malenkost i par frendova s komponentama)

ili iz čiste radoznalosti,dosade....

Uglavnom,poanta je da bi bilo OK odvojiti oglase po kategorijama,makar ovako ugrubo...preglednosti i snalaženja s istima radi{#}

Unaprijed hvala:)

A ti znači predlažeš da se umjesto sadašnjih SEDAM (7) napravi njih DVADESETIJEDAN (21)?

...
16 godina
odjavljen

NE!! kaze da se podijeli na 3 kategorije!!

16 godina
Miro kaže..

A ti znači predlažeš da se umjesto sadašnjih SEDAM (7) napravi njih DVADESETIJEDAN (21)?

Ne,Miro.Kažem da se samo odvoji prodaja,kupovina i procjena komponenti(ili koje sve kategorije oglasnik sadrži)

Znači,bez obzira...radilo se tu o prodaji CPU,GPU,MBO ili periferiji,da posebno bude prodaja istih,odvojena od procjene svega toga i kupovine i obratno i obratno...ili trobratno XD

Kategorije:

Prodaja (MBO,CPU,GPU....)

Kupovina (-II-)

Procjena(-II-)

Simple as that...

Old Insomniac
17 godina
moderator
Kategorije u oglasima

?!? 

A gdje su vam te kategorije?

Forum to tehnički ne podržava...

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kategorije u oglasima

dobro dečki a da za početak samo promijene boju naslova oglasa kupujem - prodajem - procjena - ne nužno te boje, al bar će na prvi pregled sranice bit jasnije i uočljivije

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 22:10 (smirnoff).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kategorije u oglasima

I Created A Monster  {#}

Ma samo komponente razvrsta na

-proc i matične

-hdd i memorije

-grafičke sa...neam pojma (možda PSU ili monitori)

-ostalo

tek toliko da se malo razvrsta, a da kategorije budu vezane na neki način...platformom ili   nečim sličnim

Edit: Ovo što kaže Smirnoff iznad mene je dobra ideja 

I'm Afraid of Americans
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 23:36 (noob007).

0 0 hvala 0
15 godina
Kategorije u oglasima

Uopće nije teško pronać.

Otprilike je prvih 5-6 stranica sa aktivnim oglasima. CTRL+F i upišete "prodaja" i eto, sve što se prodaje, pogledate što vama treba i to je to. Maksimalno 10 minuta posla.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Uopće nije teško pronać.

Otprilike je prvih 5-6 stranica sa aktivnim oglasima. CTRL+F i upišete "prodaja" i eto, sve što se prodaje, pogledate što vama treba i to je to. Maksimalno 10 minuta posla.

da, ali ako ti treba recimo, hmm, monitor onda upises monitor, ali mozda je neko naslovio temu s monitori ili razne stvari

ti "masivni" oglasi me živciraju, ne toliko kad neko napise rec. igre za ps3 nego npr. razno pa prodaje i cijele kompjutere i razne kablove i prazne cd-ove, a uz to sve i wow acc

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
13 godina
neaktivan
Kategorije u oglasima

E, a što kažete na filtere umjesto na podforume?

Znači filter na vrhu oglasa. Po defaultu uključeno sve, a moguće odznačit.

Primjerice:

Za sada su prikazani oglasi sa prefiksom:

+ Prodaja

Procjena

+ Kupnja

Di su prikazani samo oglasi iz kupnje i prodaje.

Ako netko želi recimo kupiti nešto, onda gleda samo oglase koji su od prodaje i stavi kvačicu samo pored Prodaje.

+ Prodaja

Procjena

Kupnja

Ako netko želi vidjeti jel netko već želi kupit matičnu kakvu on ima onda označi samo Kupnju

Prodaja

Procjena

+ Kupnja

4 Filteri bi bili super
0 Potpuno nepotrebno
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 0:20 (EchoOne).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice