Ideja za Moj PC

poruka: 22
|
čitano: 2.660
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ideja za Moj PC

Sto mislite da bilo dobro kada se neko novi uclani na forum  da ima opciju "Ucitaj PC" i da mu forum odmah zaljepi njegov PC(PROC,GRAFA,RAM,MATICNA) kod Moj PC a kada zeli mjenjati da ide Moj profil i tamo edita tamo.

Takav sistem ima Xfire.stisnete tamo auto uplading gaming ring tako nesto i onda on sam uploada.

40 Da
9 Ne
9 Mozda

1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Ideja za Moj PC

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

34 2 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Ideja za Moj PC
cuspajz kaže...

Zasto????Bilo mi korisno....

16 godina
neaktivan
Ideja za Moj PC

Ovo prakticki nije moguce izvesti, za ovako nesto moras imati aplikaciju koja je pokrenuta na lokalnom racunalu.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zapravo ovo bas i nije korisno toliko koliko ti misliš.
Album StVaRnOsT uskoro tu :D
17 godina
Ideja za Moj PC

Ali onda bi se broj forumaša sa i7 konfama i 580gtx grafama prepolovio{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
Moj PC  
42 0 hvala 0
17 godina
rooswelt1991 kaže...

Ali onda bi se broj forumaša sa i7 konfama i 580gtx grafama prepolovio{#}

I što im to na kraju znači? Ništa. MOJ PC je zapravo zgodan dodatak sa kojim je bila namjera da se uredi forum, odnosno ukinu neuredni potpisi sa nabrajanjem komponenti i kako bi se moglo lakše pomoći onima koji imaju hardwerske probleme.

Nebi bilo loše, ali mislim da svatko tko imalo poznaje svoj kompjuter može odvojiti 1 minutu i upisati što je bitno.

Netko je spomenuo Xfire? Ako bi to i radili nebi trebali kao Xfire jer on u većini slučajeva prepoznaje neke generičke nazive komponenti, Plug and play monitor i slične stvari.

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
Ideja za Moj PC

A praktički im ne znači ništa, ali ima onih koji svaki dan kupuju komp 10k kn, i takvih, a doma surfaju na celeronu.

bez uvrede za ikoga, ali takvih ima...

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
rooswelt1991 kaže...

A praktički im ne znači ništa, ali ima onih koji svaki dan kupuju komp 10k kn, i takvih, a doma surfaju na celeronu.

Takve stvari nas nebi nimalo trebale zamarati. {#}

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
boxer kaže...
rooswelt1991 kaže...

Takve stvari nas nebi nimalo trebale zamarati. {#}

A znam, ali sugeriram da nebi trebalo ovo uvesti, jel bi se mogao desiti kolektivni harakiri{#} (ili kako se već piše, mislio sam na ono kad japanci kopaju po trbuhu sa nožićem{#})

14 godina
drnde kaže...

Ovo prakticki nije moguce izvesti, za ovako nesto moras imati aplikaciju koja je pokrenuta na lokalnom racunalu.

Mislim da ne treba baš aplikacija. Pogledaj npr. http://www.systemrequirementslab.com/cyri/

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 23:03 (OriginalEXE).
16 godina
odjavljen

Zahtjeva instalaciju addona. I očito ne radi svaki put :D

Browser and/or OS not supported.

• Available for Windows Vista*, Windows XP*, Windows 2000*, and Windows 7*.
  • Compatible with Internet Explorer*, Firefox*, and Chrome* browsers.
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
drnde kaže...

Mislim da ne treba baš aplikacija. Pogledaj npr. http://www.systemrequirementslab.com/cyri/

Pa šta su Java appleti i ActiveX kontrole nego aplikacije ?

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
14 godina
drnde kaže...
OriginalEXE kaže...
drnde kaže...

Pa šta su Java appleti i ActiveX kontrole nego aplikacije ?

A dobro, ja to tako ne doživljavam {#}

14 godina
neaktivan
Ideja za Moj PC

A onda se vi poslje zalite daj napisi vise moj PC ili napiis Moj PC a ovako u svakoj temi mora pitat koji ti proc,koja grafa i tako..

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Da bi to radilo, mora se instalirati program ili addon. A meni recimo Can You Run It addon ne radi. Kaj samnom?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
TIX kaže...
cuspajz kaže...

Nebi bilo korisno, jer ovako korisnici više saznaju o svom računalu i njegovim komponentama pa forum odmah ima "viši status" :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 11:34 (Mitch).
16 godina
Mitch kaže...
TIX kaže...
cuspajz kaže...

Nebi bilo korisno, jer ovako korisnici više saznaju o svom računalu i njegovim komponentama pa forum odmah ima "viši status" :)

Al opet, smanjio bi se broj pitanja " Kako da znam sta imam u racunalu? "

Nothing lasts forever
15 godina
neaktivan
Ideja za Moj PC

Ali, opet trebali bi donwloadat, neki cheking manager, u obliku activeX-a, ili samostalnog klijenta,j er preglednik ne dopušta, da web tranica, kopa po cijelom kompu.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

0 0 hvala 0
16 godina
Fake_Alert kaže...

Ja bih to riješio ovako :

Kod registracije da se ponudi ispunjavanje profila i naznaka za "Moj PC". I onda malim slovima pored nekog teksta o tome kako ispuniti i download link na neki besplatni program tipa aida64 trial itd.

Također onda bi trebalo biti u prostoru za upis komponenti već neke kategorije tipa, MBO :

CPU : itd.

A ako ne znaju te kratice onda nek guglaju nema druge...:D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Mitch kaže...
Fake_Alert kaže...

Ja bih to riješio ovako :

Kod registracije da se ponudi ispunjavanje profila i naznaka za "Moj PC". I onda malim slovima pored nekog teksta o tome kako ispuniti i download link na neki besplatni program tipa aida64 trial itd.

Također onda bi trebalo biti u prostoru za upis komponenti već neke kategorije tipa, MBO :

CPU : itd.

A ako ne znaju te kratice onda nek guglaju nema druge...:D

Vidit cemo sta kazu, jer ipak, na neki nacin ako se stavi ta aida64, to je oglašavanje njihovog programa i slicno :)

Al nije na nama da izglasamo sta cemo, vidit cemo sta kazu gore.

Nothing lasts forever
15 godina
Ideja za Moj PC

Ma bezveze...dobro je kako je...

Nema šanse da ću skidat aplikaciju/addon da mi forum popuni moj PC..-.-

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice