Glasanje u postovima zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 544
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Glasanje u postovima

Ovako: primjetio sam da, kad glasam za nešto (u postu), samo jednom mogu glasati. Ali kada nakon nekog vremena dođem na temu (opet), opet mogu glasati! Npr. prije 2 dana, glasao sam za podforum Robotika. Sada sam opet posjetio temu, i opet mogu glasati! Što je to?

Evo probajte:

12 Klik na glas (nakon par minuta
2 se vratite i pogledajte).
You wanna play rough? I'll play rough!!! Say hello to my little friend!

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Glasanje u postovima

I nakon što ti registrira i drugi glas, reloadaj/refreshaj stranicu i vidit ćeš  da ti nije priznao glas.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Glasanje u postovima
ma nije, evo, sad su bila 2 glasa, sad ih vidim 3...
You wanna play rough? I'll play rough!!! Say hello to my little friend!
17 godina
neaktivan
tonchy kaže...
ma nije, evo, sad su bila 2 glasa, sad ih vidim 3...

Ma ja sam bezbroj puta isprobavao, ovo što je sad tri može bit da je netko drugi glasao s foruma, nađi neku anketu u starim postovima, gdje je šansa da će netko glasati u razmaku 10-ak sekundi, ili manje (dok ti reloadas stranicu) marginalizirana.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
tonchy kaže...

Ovako: primjetio sam da, kad glasam za nešto (u postu), samo jednom mogu glasati. Ali kada nakon nekog vremena dođem na temu (opet), opet mogu glasati! Npr. prije 2 dana, glasao sam za podforum Robotika. Sada sam opet posjetio temu, i opet mogu glasati! Što je to?

Evo probajte:

no shit sherlock

to je vec bilo milijun puta....nemoze se dvaput glasat samo refreshajte stranicu i vidit ce te -.-

http://movies-monkey.blogspot.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice