I ja imam isti problem već par dana,sad bar znam da nisam jedini
Forum je opet jako spor. Stignem otić na WC, i kad se vratim još mi učitava
Da sporo jako...
U početku radi sporo a poslije se zalaufa.
Praznici su, biće da je u kolačićima problem.
Meni sad normalno radi :D
Meni se i dalje katastrofalno ucitava negdje oko 15-16 h radila normalno i onda paf. Razgovarao i sa tcomom. Njima se stranica sasvim normalno ucitava i kažu kako problem nije do njih, navodno je do mene. Tko tu koga voza. Ako je doista problem u serverima pa neka se više nešto poduzme. Pa nova godina je i trebalo bi se ovo riješiti.
meni je i danas jedno vrijeme radilo ok i sad opet usporeno,nije do mene kad mi se ostale stranice učitavaju normalno
I meni isto. Stranica prije 2-3 sata radila bez problema i sada sve nešto usporeno...
Meni se sporo učitava i njuškalo, forum hr. fiat forum, uglavnom svi siteovi.
Nije bug server kriv nego ovi Tekomovci nešto "popravljaju".
Brzina na speed test netu mi je odlična, no i on mi se sporo učitava.
I meni je brzina kakva bi trebala bit. Samo da ovo više poprave i to je to..
super brzine,koliko to plaćaš 1000kn
upload je stvarno visok za naše uvjete
Internet i telefon plaćam 80kn mjesečno.
Internet i telefon plaćam 80kn mjesečno.
pa gdje to?
Novi Zagreb..
Meni se sporo učitava i njuškalo, forum hr. fiat forum, uglavnom svi siteovi.
Nije bug server kriv nego ovi Tekomovci nešto "popravljaju".
Brzina na speed test netu mi je odlična, no i on mi se sporo učitava.
Također, i meni je danas dosta hrvatskih siteova u problemima ali Bug.hr već neko vrijeme(i to jakoooo dugo). U razgovoru sa Tcomovcima oni kažu da je sve u redu. Eto prije par sata poslali su mi poruku gdje se obraćaju kako je sa njihove strane sve u redu, te da se sa testnoga računala može svemu normalno pristupiti.
Edit: Ostale hrvatske stranice za sad se normalno učitavaju(njuskalo je jos uvijek sumnjiv), ali Bug.hr se i dalje vuče tako da ne vjerujem da je problem do tcoma.
Meni već duže vrijeme baš sve radi i dobro učitava dok sam imao problema prije sa sporosti.
Meni već duže vrijeme baš sve radi i dobro učitava dok sam imao problema prije sa sporosti.
Ma i meni se čini kako večini korisnika radi sasvim normalno, a evo nas nekoliko ima stalne probleme. Stvarno mi to nije jasno. Pristup forumu imamo samo u kasnim večernjim satima(srednji vijek).
Edit: Da ne povjeruješ nakon slanja ove poruke koliko je trebalo ovoj temi da se učita, lol.
Također problemi.
Internetska veza u redu.
Danas kod mene radi ko raketa, sve ok.
I meni nekad učitava pol sata, to mi se nekoliko puta dogodilo.
Danas je dosta bolje u odnosu na jučer i prekjučer(katastrofa), ali još uvijek se osjeti to malo zastajkivanje(imaš osjećaj kao da će ponovno sve usporiti).
Ostavio sam danas bug.hr, nisam uopće izlazio iz browsera, da vidim što će biti. Ovako to otprilike ide: ujutro i kasno navečer iza ponoći forum je najfluidniji(najmanje korisnika prisutno); posljepodnevni sati, e tu se već osjeti malo trzanje i to poslije 15, 16 h (pristno je više korisnika, logično).
Trebalo bi malo servere prodrmati jer očigledno nešto ne štima sa njima. Korisnici koji se vjerojatno kasnije spoje dobivaju lagove. Ali vidjeti ćemo kako će se situacija odvijati.
Čak mi se danas forum zaledio i to na par minuta, ništa strašno, ali se učitavao i to bez desnoga menija i nekih elemenata(nije bilo palca gore i palca dole? i nisu se mogle prebacivati stranice u temi).
Ne mogu uploadati slike,
radi li kod drugih.
SLIKA
Hvala
Ne mogu uploadati slike,
radi li kod drugih.
SLIKA
Hvala
Kod mene radi
Ne mogu uploadati slike,
radi li kod drugih.
Kod mene je sve OK ! Dal imas ukljucen Silverlight ?
I opet po starom, štek, štek, štek. Ima li itko još probleme sa forumom?
I opet po starom, štek, štek, štek. Ima li itko još probleme sa forumom?
Ja!
Da dam TU/TD treba proći desetak sekundi.
Da dam TU/TD treba proći desetak sekundi.
Istina i kod mene tako ali što se tiče brzine sad je ok, makar tu i tamo malo zna zaštucati...
Stisnem nekome TU ili TD i neće. Refresham stranicu i tek se tada pokaže...
Meni je sve u redu na Firefoxu, a da nije do hardvera osigurava moja pila iz '04