Buggani PM sistem

poruka: 7
|
čitano: 1.070
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Buggani PM sistem

Nedavno sam slao jednom tipu PM (koji nije disableao primanje PM-ova) i pojavio se u mom outboxu tek nekoliko sati kasnije (on ga je primio inače). Juče sam sla istom tipu PM (kojeg čini se nije primia) i nije mi se dosad pojavio u outboxu. Sad sam mu posla novi PM kao test i on se pojavio u outboxu (iako još nema prošlog PM-a istom tipu).

Molim da neko sredi te bugove jer me iritira gubiti vrime na pisanje nečega pa da to ode u kitu cvijeća.

P.S.

E i dajte više sredite da kad pokušaš poslati PM nekome ko je disablea primanje PM-ova da ti to odmah kaže, a ne da pišeš poruku i gubiš vrime i tek onda kad pošalješ i ne vidiš poruku u outboxu shvatiš da si gubia vrime za ništa...

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 18:14 (Enkidu).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Buggani PM sistem

Vjerojatno ti je preduga poruka..

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
Buggani PM sistem

Nije u tome stvar, ima neko ograničenje ali onda ti kaže, mislim da je 2500 znakova jer znam da sam jednom morao "prelamati" jedan PM jednom tipu...

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Buggani PM sistem

Koristi PM da razmjenite e-mail pa se dopisujte do mile volje {#}

If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.

0 0 hvala 0
17 godina
trunkxyz kaže...

Koristi PM da razmjenite e-mail pa se dopisujte do mile volje {#}

pa nije smisao PM da si razmijene e-mail pa da se dopisuju, trebalo bi se to popraviti da normalno funkcionira, a ne da se taj problem zaobilazi.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
Znam da nije bas dobra tema, ali bilo bi dobro da se prosiri inbox na bar 500 poruka, ja imam oko 650 pm-ova, a cappano je na 300 pa nemogu nac neke starije poruke npr. o prodaji komponente.
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running? /// Everyone has a dark side--you show me yours and I'll show you mine.
17 godina
neaktivan
Buggani PM sistem

Ja nemam ni približno toliko niti mi treba, ali ipak podržavam tvoj zahtjev !
Ali ipak bi prvo da riješe te misteriozno nestajuće PM-ove i da se daje upozorenje kad pokušaš posla PM nekome ko ih ne prima...

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice