Bug forum platforma?

poruka: 12
|
čitano: 2.375
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Bug forum platforma?

Jesu li bugovci ikad razmišljali o tome da ponude kod ovog foruma kao platformu drugima(bez obzira dali na naplatu ili besplatno),zato da si drugi mogu radit forume slične ovome po funkcionalnostima?Onako nešto kao phpbb,smf...

Ja sam Plavi zmaj.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bug forum platforma?

Naravno da neće dat besplatno, prodat još nekako mada sumnjam.

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Bug forum platforma?

Da, tisuće sati rada će ponuditi besplatno, i to k tome custom platformu koja koristi samo njima. Mda.

Mada moram pohvaliti ovaj forum je jedan od najboljih na netu što se tiče funkcionalnosti i načina korištenja.

Mada ima još mjesta za napredak.

Better safe than Sony

20 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Bug forum platforma?
Bypass kaže...

Da, tisuće sati rada će ponuditi besplatno, i to k tome custom platformu koja koristi samo njima. Mda.

Mada moram pohvaliti ovaj forum je jedan od najboljih na netu što se tiče funkcionalnosti i načina korištenja.

Mada ima još mjesta za napredak.

Rekao sam da je svejedno besplatno ili ne(to uopće nije pitanje),nego bio bi fora da se zapravo neko iz buga javi...

Ja sam Plavi zmaj.
14 godina
neaktivan
Bug forum platforma?

Kad bi se to napravilo, onda to nebi više bio BUG, nego samo jedan IT forum u moru informatičkih foruma. Jer BUG forum je jedinstven što se tiče preglednosti i zabave, nije monoton kao ostali forumi.

I don't give a fu*k
Moj PC  
14 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Kad bi se to napravilo, onda to nebi više bio BUG, nego samo jedan IT forum u moru informatičkih foruma. Jer BUG forum je jedinstven što se tiče preglednosti i zabave, nije monoton kao ostali forumi.

A zašto da se to ne koristi na npr. forum za recepte?

Ja sam Plavi zmaj.
17 godina
Bug forum platforma?

Pa zamoli da otvore podforum za recepte... :) no već imaš Coolinariku, što ti više treba? :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Pa zamoli da otvore podforum za recepte... :) no već imaš Coolinariku, što ti više treba? :)

Morao bi ih zamolit da otvore toliko podoruma da to više nebi bio informatički forum.

Ja sam Plavi zmaj.
17 godina
moderator
g12356 kaže...

Jesu li bugovci ikad razmišljali o tome da ponude kod ovog foruma kao platformu drugima(bez obzira dali na naplatu ili besplatno),zato da si drugi mogu radit forume slične ovome po funkcionalnostima?Onako nešto kao phpbb,smf...

Razmišljali smo o tome, kako da ne. No, takav iskorak zahtijevao bi i ozbiljniju organizaciju (takvo što se ne može raditi bez podrške za korisnike), zapošljavanje još programera, a naravno i dodatu razradu i doradu formu. Nije isključeno da se jednom i to dogodi. {#}

Vapor kaže...

Kad bi se to napravilo, onda to nebi više bio BUG, nego samo jedan IT forum u moru informatičkih foruma. Jer BUG forum je jedinstvenšto se tiče preglednosti i zabave, nije monoton kao ostali forumi.

Zašto misliš da bi ova platforma mogla poslužiti samo za IT forume?

A ovo posljednje što spominješ više ovisi o samim korisnicima, nego o tehničkoj pozadini foruma.

...
14 godina
Bug forum platforma?

Ovo je odlična ideja. I mislim da je bolje staviti for free, donacije bi padale sigurno. Naravno ne od nas škrtih Hrvata već od vanjskog svijeta :)

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Ovo je odlična ideja. I mislim da je bolje staviti for free, donacije bi padale sigurno. Naravno ne od nas škrtih Hrvata već od vanjskog svijeta :)

Ma može i na plaćanje,moraju se od nečega financirati.

Ja sam Plavi zmaj.
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
g12356 kaže...

Razmišljali smo o tome, kako da ne. No, takav iskorak zahtijevao bi i ozbiljniju organizaciju (takvo što se ne može raditi bez podrške za korisnike), zapošljavanje još programera, a naravno i dodatu razradu i doradu formu. Nije isključeno da se jednom i to dogodi. {#}

Vapor kaže...

Kad bi se to napravilo, onda to nebi više bio BUG, nego samo jedan IT forum u moru informatičkih foruma. Jer BUG forum je jedinstvenšto se tiče preglednosti i zabave, nije monoton kao ostali forumi.

Zašto misliš da bi ova platforma mogla poslužiti samo za IT forume?

A ovo posljednje što spominješ više ovisi o samim korisnicima, nego o tehničkoj pozadini foruma.

Ponudite forum u SaaS obliku ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice