Brisanje privatnih poruka

poruka: 6
|
čitano: 1.577
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Imam hrpetinu privatnih poruka. Neke mi trebaju, neke ne. Njihovo pojedinacno brisanje ide jako sporo. Predlozio bih kad bi se uvela opcija da mozemo chekirat vise poruka i oznacene obrisat odjednom.

19 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Brisanje privatnih poruka

to sam ja davno tražio i ništa nisu odgovorili. nadam se da će sad bit nešto.

stavit checkbox kraj svake poruke, mi onda označimo više njih i obrišemo

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
17 godina

Da malo refresham, mozda netko od modova vidi pa se javi.

0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da se privatne poruke brišu automatski dok su stare 3 mjeseca.

Pa nema ograničenja na njihov broj, zakaj ti onda smetaju?

Iako se slažem s uvođenjem mogućnosti njihovog označavanja, a time i grupnog brisanja.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Brisanje privatnih poruka
Armor kaže...

Mislim da se privatne poruke brišu automatski dok su stare 3 mjeseca.

Pa nema ograničenja na njihov broj, zakaj ti onda smetaju?

Iako se slažem s uvođenjem mogućnosti njihovog označavanja, a time i grupnog brisanja.

Da znam, dosta ljudi mi posalje neke informacije koje mi zatrebaju pa ih moram trazit dugo u toj sumi. Brisao bih ja 1 po 1, ali to ide poprilicno sporo.

17 godina
moderator

Svjesni smo da sustav privatnih poruka nije dorađen kako bi mogao biti, no nema u skorijoj budućnosti planova za nadogradnjom tog dijela foruma jer ga smatramo manje bitnim. Realno, to nije niti zamišljeno kao nekakav solfisticiran sustav komunikacije već kao jednostavna mogućnost izmjene kratkih informacija.

Predlažem da si važne poruke kopirate na neko drugo mjesto (e-mail, fajl na disku...) pa sve izbrišete ili pustite da same nestanu nakon tri mjeseca.

Domagoj

1 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice