- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
7 dana na forumu i vec kritika :D
Šta, mora biti najmanje pola godine da bi mogao kritizirati neke mane?
Najlakše je staviti 2X ' i dobiješ ''.
A i žuti karton
hahaha 17" monitora i 5770 CF
Kako ti to smeta mozes lijepo napisati da bude ispravno!
Primejti sam kad se napise " da se ovo pojavljuje,pa predlazem da neko ko odrzava ovaj forum da popravi ovaj tekstic koji nije dobro isprogramiran..
Jakog ti razloga,tebi se nebi svidjelo što forum.hr nije bug online forum,daj te ljudi stvarno,kritike na obični bug,što će te još izmisliti: zašto nemam monitor kao drugi!
Primejti sam kad se napise " da se ovo pojavljuje,pa predlazem da neko ko odrzava ovaj forum da popravi ovaj tekstic koji nije dobro isprogramiran..
ja sam primjetio da si ti nepismen i onda druge učiš kako se piše, moj prijedlog je da ti editiraš post da piše kako bi trebalo...
osim toga inch se ne označava sa " (navodnici) nego sa '' (2 apostrofa) to je prvo što trebaš naučit...
EDIT: s obzirom na to, sve je dobro "programirano"
Znaci ja ako nisam 6 mjeseci korisnik nemam prava i mroam sutiti kao arapska zena ?
Na stranu ismijavanje.
To i meni smeta, stalno se taj "&quot" generira i uništava mi sav tekst u moj pc i u potpisu.
Znaci ja ako nisam 6 mjeseci korisnik nemam prava i mroam sutiti kao arapska zena ?
Pa imaš se pravo žaliti,ali ne se žaliti na takve gluposti pa onda još i baljezgati!
Na stranu ismijavanje.
To i meni smeta, stalno se taj "&quot" generira i uništava mi sav tekst u moj pc i u potpisu.
ali što će ti navodnici? koristi dva apostrofa
ali što će ti navodnici? koristi dva apostrofa
Nisu samo navodnici, znakovi vece manje i jos neki. I ja sam to iskusio kad sam pokusavao neke varijacije potpisa...
Nisu samo navodnici, znakovi vece manje i jos neki. I ja sam to iskusio kad sam pokusavao neke varijacije potpisa...
al stvar je u tome da ti to nije ni potrebno...
al stvar je u tome da ti to nije ni potrebno...
Ovo je sad vec arogantno...
Ovo je sad vec arogantno...
nemoj pogrešno shvatit to što sam htio reći...
htio sam reći da neće oni sad mjenjat kod foruma zbog nečeg što nije toliko bitno ni potrebno...imaju sigurno i bitnijih stvari za sređivat...
nemoj pogrešno shvatit to što sam htio reći...
htio sam reći da neće oni sad mjenjat kod foruma zbog nečeg što nije toliko bitno ni potrebno...imaju sigurno i bitnijih stvari za sređivat...
A sto mislis koje su to "bitnije" stvari. Gle, to je ociti propust. Govoris o mijenjanju kôda foruma kao da ce cijeli forum morati izvrnuti naglavce, a zapravo se radi o sitnijim doradama.
Mislim nisam nesto previse plakao zbog tog "nedostatka", ali kad sam vidio da se vec netko zali pomislih, what the f*ck idem se i ja zaliti, kad nas vec ima :D
Mislim da š prije linka još uvijek zeza...
ššššlinkš
EDIT: yep, affirmative
EDIT2: i iza linka isti problem
Necemo se mi obicni clanovi pepirati oko ovoga,neka se ajvi osoba koja je zaduzena za odrzavanja problema pa da vidimo kakva je situacija i moze li se to lako popraviti,ocito nisam jedini kome smeta ovaj tekstic.
Necemo se mi obicni clanovi pepirati oko ovoga,neka se ajvi osoba koja je zaduzena za odrzavanja problema pa da vidimo kakva je situacija i moze li se to lako popraviti,ocito nisam jedini kome smeta ovaj tekstic.
Hvala ti na ukazivanju na propuste! Potrudi se, sa svoje strane, pisati suvislije (čak ti je i naslov nakaradan), pročitaj malo i pravila foruma, općenito - pokušaj nastupati prijateljski, a ne svađalački!
LOCK