Napišeš zahtjev da te smjeste u A smjenu (i neke frendove s tobom ako hoćeš)
TŠ Ruđer Bošković
- poruka: 301
- |
- čitano: 214.144
- |
- moderatori:
Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
reklo je to pol mojihiz razreda pa su u B smjeni završili
reklo je to pol mojihiz razreda pa su u B smjeni završili
Reklo, il baš podnijelo pisani zahtjev?
Ma to samo na upisu kazes da želiš u A smjenu ali kao što je kolega iz razreda :P rekao nemaš 100% sigurnost da ces upast. Ja sam zatražio i završio u B smjeni :(
jel se dobije putna karta ako živiš u sv.ivan zelina
ta putna karta to neplaćaš bus i tramvaj ili???
Neznam
Optika ti je sigurno A smjena.
Optika ti je sigurno A smjena.
a mehatronika B
Neznam
Mislio sam na tehnicar za racunalstvo.
to ti je kocka
Neznam
Zelim vas nesto pitati,po ovom novom bodovanju imati cu oko 58 bodova po starom je vjerovatno oko 47,pa sad me zanima jeli bih se mogao nekako skrpat u smjer elektronike sa toliko bodova,hvala unaprijed
Zelim vas nesto pitati,po ovom novom bodovanju imati cu oko 58 bodova po starom je vjerovatno oko 47,pa sad me zanima jeli bih se mogao nekako skrpat u smjer elektronike sa toliko bodova,hvala unaprijed
u elektrotehniku su mi upali frendovi sa 43-44 boda tako da mislim da hoces u racunalce su zadnji upali sa oko 51 bod prošle godine
Opcenito, kakav je taj smjer elektronike?
jeli ima neke razlike izmedu elektrotehnike u tesli i elektronike u ruderu?
I ako moze neki savjet :P
Neznam
Zanima me ima li jos dramske u Ruderu? Znam da je malo glupo sto to pitam, ali u prethodnim porukama vidio sam da je bilo pa me zanima.
ima mislim da je petkom iza nastave to ti vodi prof. Gerovac(žaneta) inaće ti predaje hrv. u B smjeni(meni npr.)
Neznam
A jel ima zainteresiranih inace?
nezz al ima ljudi kod nas iz razreda nitko neide al pitaj profu kad se upises
Neznam
A kakav je smjer očna optika jel se teško upiše
Neznam
Šta znači to kurikulum novo zanimanje nerazumijem ima tehničar za računalstvo i računalstvo-kurikuilum
A kakav je smjer očna optika jel se teško upiše
Ja ti to planiram upisat.. Gledaj, nakon završene srednje 80% je da imaš zagarantiran posao.. Meni su to sestre završile i po njima općenito jedan od lakših smjerova u Ruđeru.. No opet, nije ni baš tako JAKO lagano, no uz učenje i sve brzo se prolazi :)..
Ja ti to nemogu upisat jel meni majka kaže da to sve treba biti precizno i lijepo crtati a pošto je bilo nekakvih komplikacija dok sam se rodio "nemam to u rukama"
Ja ti to nemogu upisat jel meni majka kaže da to sve treba biti precizno i lijepo crtati a pošto je bilo nekakvih komplikacija dok sam se rodio "nemam to u rukama"
Ma p**** materine, jedino što je precizno je rad u strojevima.. Točnije, moraš precizno upisat podatke.. -.-"
luxx ne baš ako dobite prof. kain ne da ste najebali iz tca plakat će te kolko cete neke stvari mroat radit ja sam 1 program(crtez u tušu) nosio jedno 10 puta dok nsiam dobio pozitivnu ocjenu i da nisu ti to mogle sestre završit jer su to tek uveli ove godine i ja sam iz B smjene ali gledajte nije ni jedna lagana recimo u mom razredu(B smjena)1 pao direkt oko 10-15 ih ide na popravni(od 28) a i kod frenda isto iz B smjene 4 palo direkt i isto 15 ak na popravni a kod frenda iz A smjene od 30 29 na poprani(ovaj sto neide je drzavni prvak iz mat i prolazi s 5.0) ali gledaj obje su teške pogotvo 3. razred kako kažu p.s ja sam sad završio 1. pitajte šta god vas zanima
luxx ne baš ako dobite prof. kain ne da ste najebali iz tca plakat će te kolko cete neke stvari mroat radit ja sam 1 program(crtez u tušu) nosio jedno 10 puta dok nsiam dobio pozitivnu ocjenu i da nisu ti to mogle sestre završit jer su to tek uveli ove godine i ja sam iz B smjene ali gledajte nije ni jedna lagana recimo u mom razredu(B smjena)1 pao direkt oko 10-15 ih ide na popravni(od 28) a i kod frenda isto iz B smjene 4 palo direkt i isto 15 ak na popravni a kod frenda iz A smjene od 30 29 na poprani(ovaj sto neide je drzavni prvak iz mat i prolazi s 5.0) ali gledaj obje su teške pogotvo 3. razred kako kažu p.s ja sam sad završio 1. pitajte šta god vas zanima
Iz čeg svega su profesori zajeba*i? Da znam na čemu sam :D..
više manje svega al cu ti napisat na PP jer mi znaju neki prof acc. na forumu :D
Neznam
B smjena je teža od A smjene. U 1. razredu su razlike male ali u 3. se tek vidi prava razlika. Iako ako u 1. razredu dobijete Nadarevića iz računalstva, Kajinicu iz TC-a, Kovačić iz fizike, Kordića iz povijesti - namučit ćete se pošteno! Kod tih profesora moraš sjest i naučit, trećeg nema.