Pa, pozdrav svima. Imam standardni scenarij da vjerojatno neću završiti strojarstvo(hvala matematici 2), a i nekako gubim interes. Zanima me jel se neko prebacivao sa FSB-a na TVZ, ako je kako ide, kakva je procedura, koliko košta: prebacivanje, studiranje itd, jel se priznaje šta ako odem na računarstvo/informatiku? Jel lakše, bolje, zanimljivije od strojarstva? Čini mi se da je ta procedura prebacivanja državna tajna pa reko da pitam ako ima neko.
Prebacivanje na TVZ
- poruka: 4
- |
- čitano: 11.037
- |
- moderatori:
Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imamo temu za TVZ pa molim pitaj ovdje:
http://www.bug.hr/forum/topic/ict-skolovanje/tvz-opcenito-pitanja-odgovori/239952.aspx
Što se same procedure tiče, pitaj referadu na TVZ-u. Za razliku od nekih fakulteta referada TVZ-a doista je 'prijateljska'.
Jel lakše, bolje, zanimljivije od strojarstva?
To ovisi samo i isključivo o tebi.
Odgovori sam sebi da li ti je zanimljivije strojrastvo ili informatika/računarstvo.
Mislio sam što se tiče samih predavanja i profesora, oboje je meni zanimljivo samo što su neki profesori izuzetno monotoni u načinu predavanja na fsbu, da ne spominjem što smo 3 puta u dvije godine prolazili jedno te isto gradivo iz toplinske obrade metala..