Mcsa Test

poruka: 17
|
čitano: 7.219
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mcsa Test
E vako decki kladim se da vas ima dosta koji posjeduju velike certifikate tako i MCSA, sada me zanima, posto nesto nisam s novcima, ja bi placo samo ispite, a ucio bi od TestOut-a, sada me zanima el ja mogu plaćati samo ispite, Hvala unaprijed
S budalama se ne isplati svadjati jer te spuste na svoj nivo pa zatim te dotuku znanjem

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mcsa Test

Naravno, a to možeš u Algebre, ja mislim da je ona jedina ovlaštena od strane Microsoft-a a ispite koji te zanimaju možeš pronaći na: http://www.prometric.com/default.htm

17 godina
neaktivan
Joco55 kaže...

Naravno, a to možeš u Algebre, ja mislim da je ona jedina ovlaštena od strane Microsoft-a a ispite koji te zanimaju možeš pronaći na: http://www.prometric.com/default.htm

Nije baš jedina, u Hrvatskoj ih ima 19, ali je jedina ovlašteni PTC (Professional Testing Centers: 600 sites that deliver many professional and licensure high stakes exams for over 500 clients in the academic, government, healthcare, financial and professional association industries).

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
15 godina
neaktivan
Mcsa Test
decki hvala vam puno izgleda da ce tako biti uci doma i zavrsi u algebri. decki zahvaljujem se
S budalama se ne isplati svadjati jer te spuste na svoj nivo pa zatim te dotuku znanjem

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pošteni kaže...
decki hvala vam puno izgleda da ce tako biti uci doma i zavrsi u algebri. decki zahvaljujem se

diži virtualke doma i kreni, s time da ti mcsa (barem onaj koji sam ja polagao) nažalost nije imao previše dodirnih točaka sa stvarnim situacijama

kod mene normalno radi.....
16 godina
Mcsa Test

Primjetija san da se dosta ekipa sa foruma loži na admin certe! Ima li tko možda da ga zanimaju MCTS-ovi???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
JohnW kaže...

Primjetija san da se dosta ekipa sa foruma loži na admin certe! Ima li tko možda da ga zanimaju MCTS-ovi???

ja ti imam i jedno i drugo i po novome ako ideš na admina dobivaš i TS certifikate

15 godina
odjavljen
Mcsa Test

Pitanjce, dali MS. odnosno ispitne kuće imaju certifikate/tečajeve za develop na njihovim tehnologijama?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
alankish kaže...

Pitanjce, dali MS. odnosno ispitne kuće imaju certifikate/tečajeve za develop na njihovim tehnologijama?

Imaš u Algebri, evo link: http://www.algebra.hr/stranice/edukacija/microsoft/microsoft.aspx

16 godina
cekpi kaže...
JohnW kaže...

ja ti imam i jedno i drugo i po novome ako ideš na admina dobivaš i TS certifikate

Kako to? Nisan zna za to a i nema mi neke logike... Kako sa Sys certom možeš dobit i Dev Cert???

15 godina
neaktivan
JohnW kaže...
cekpi kaže...
JohnW kaže...

Kako to? Nisan zna za to a i nema mi neke logike... Kako sa Sys certom možeš dobit i Dev Cert???

ja sam (između ostalog) MCITP - Server Admin, do tog statusa sam došao sa upgrejdom svog MCSA i polaganjem dodatnih MCTS ispita

a MCTS je samo oznaka, tj prefiks naziva certifikata znači imaš:

MCTS - Exchange 2007 config

ali imaš i

MCTS - .Net

16 godina
Mcsa Test

Aha . . .u pravu si

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mcsa Test

kolko je cijena ispita za mcsa?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mcsa Test

mislim da su ispiti po 50$

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cekpi kaže...

mislim da su ispiti po 50$

Evo malo i samoreklame ali i popusta na cijenu ispita plus besplatno ponovno polaganje ispita ako padnete.

http://blog.frankovic.net/2011/01/exam-pack-discounts-and-free-second-shot-on-every-exam/

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
14 godina
neaktivan
Mcsa Test

MCSA po mom se to vise ne isplati jer su ajmo reci zastarili sustavi kao sto je win XP server 2003, mislim onaj tko ima vec mcsa njemu se isplati napraviti upgrade,  Ali koliko ja mislim da je MCSA/MCTS a MCSE/MCITP

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Franjic kaže...

MCSA po mom se to vise ne isplati jer su ajmo reci zastarili sustavi kao sto je win XP server 2003, mislim onaj tko ima vec mcsa njemu se isplati napraviti upgrade,  Ali koliko ja mislim da je MCSA/MCTS a MCSE/MCITP

krivo misliš, mcsa/msce određuje certifikaciju tj potvrđuje tvoje znanje u jednom dijelu ms proizvoda, konkretno znanje servera 2003 te pripadajućih servisa. na dosta se natječaja još uvijek traže stari certifikati (zato jer je i okolina koja je predmet tog održavanja takva).

msts je specijaliziran tehnološki ispit samo za jedan dio materije (ili sql, ili .net ili exchange ili klijent ili ad....) a mcitp je oznaka za skup ispita iz neke kategorije (znači slično kao mcsa ali i kao mcse ispit)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice