ECDL Osnovni

poruka: 4
|
čitano: 2.144
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
ECDL Osnovni

Ako je tko zainteresiran, na DVD-u imam tipove pitanja (i video rješenja) za sve Osnovne ECDL ispite. DVD sadrži sljedeće:

- DVD sa tipovima zadataka (predispitima) koji dolaze na ispitu + video rješenja tih zadataka (predispita) za SVIH 7 OSNOVNIH MODULA (osnovni pojmovi informacijske-komunikacijske tehnologije, korištenje računala i upravljanje datotekama, word, excel, access, powerpoint, pregledavanje weba i komunikacija)
- na DVD-u se nalaze i sve potrebne skripte za učenje
- u cijenu je uključena i dodatna skripta (na papiru, ne DVD-u) sa riješenim zadacima za 1. modul (osnovni pojmovi informacijsko-komunikacijske tehnologije)
- na DVD-u se nalaze i upute na što konkretno obratiti pozornost prilikom pripremanja ispita

Ne bacajte novce na skupe tečajeve. Po ovoj literaturi sam položio sve ispite sa preko 90%

P.S. Cijena: 80kn

P.P.S. U slučaju da ste izvan Zagreba pošiljku šaljem poštom u kojem slučaju primatelj snosi troškove slanja.

mail: luka.jurdana@gmail.com

Možete me potražiti i preko njuškala(upišete pojam ECDL)

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
ECDL Osnovni

Poz, oprostite svi što bumpam temu dosta staru, ali me zanima što se sve može sa tim položenim ECDL osnovnim ispitima? Znači kakve su prednosti polaganja tih ispita?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: ECDL Osnovni
footballer kaže...

Poz, oprostite svi što bumpam temu dosta staru, ali me zanima što se sve može sa tim položenim ECDL osnovnim ispitima? Znači kakve su prednosti polaganja tih ispita?

Imaš službenu potvrdu svojih znanja za rad na računalu za uredsko poslovanje.

16 godina
Re: ECDL Osnovni
Darko1983 kaže...
footballer kaže...

Imaš službenu potvrdu svojih znanja za rad na računalu za uredsko poslovanje.

- približno točno... ECDL je priznat (ali nije službena isprava), upisuje se u službenu ispravu (radnu knjižicu). Inače samo komad papira, bitno je znanje iza toga.

- ECDL je osnovni ispit, zanemariv za većinu (na ovom forumu), tj. rang usera-ŠteficaTM u uredu. (zna upaliti word, sejvati na disketu, promijeniti font...).

Naravno, unutar ITa može biti prvi korak, za iduće certifikate.

-što se s time može? Ništa, ili zaposliti u javnim službama na javnim natječajima, prodavati bureke i sl..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 14:59 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice