Algebra - stručno usavršavanje / .NET akademija

poruka: 5
|
čitano: 6.584
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Bok ekipa,

evo trebao bi se odlučiti za neko stručno usavršavanje u programiranju.

Moje opcije je kod algebre su

Android usavršavanje: link

C# & ASP usavršavanje: link

.NET akademija: link

e sada, moje mišljenje je da je .NET akademija malo prevelik zalogaj za nkogo tko nema profesionalno dev iskustvo (što ja nemam).

Moj trenutni posao je konzultanstki u telekomunikacijama, radim globalne servise po cijelom svijetu i posao je orijentiran na soft i business skillove. Tu i tamo mi zatreba znanje programiranja da si ištancam neke skripte/tool-ve itd. Završio sam računarstvo tako da znam osnove programiranja (Java/.NET/VBA/ neš sitno pytona i perla) al to je sve ništa u usporedbi sa profesionalnim developerima.

Sada me zanima vaše mišljenje, od čega bi možda ima najviše benefita (ovih gore tečajeva ili možda nekog trećeg npr. Perl se pokazao kao odličan jezik za manipuliranje podatcima i procesiranje istih)?

Post san nabrzinu pisao tako da sorri na konstrukciji i gramatici,

Poz

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Re: Algebra - stručno usavršavanje / .NET akademij

pa treba ti samo basic znanje za algebru, a sve ostalo te tamo nauce ja mislim :D, tu ti nema nesto previse, jedino jos mos pogledat malo tutoriala u programiranju i odlucit se u sta ces upisat hehe :D

17 godina
Re: Algebra - stručno usavršavanje / .NET akademij

Hmm... brijen da za :NET akademiju treba više od basic-a... za ASP i Android samo basic... Nije problem programiranje... programira sam ja to i činim sad... al ono trebalo  bi malo programerske prakse uloviti... kako pisati bolji kod itd.. još da to uvalim u radnu knjižicu, super ... 

12 godina
neaktivan

Ukoliko imaš osnove programiranja, što se tiče Androida, možeš i na NetAkademiju (ne .net akademiju na Algebri) već Centra za cjeloživotno obrazovanje na Tehničkom veleučilišt u Zagrebu. Njihova Android akademija prva je u Hrvatskoj, a drže je stvarno stručan tim s TVZ-a

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

Što se tiče .NET akademije, ukoliko imaš osnovna znanja i iskustva s OOP-om mislim da ti to nebi trebao biti problem. Ja osobno studiram programsko inženjerstvo na Viskoj školi za primijenjeno računarstvo (http://www.racunarstvo.hr/) i poznajem sve predavače koji su navedeni u .NET akademiji jer su i meni svi predavali (a neki još uvijek). Iz prve ruke ti mogu reći da ćeš od njih dobiti ogromnu količinu znanja i da će ti raščistiti sve nejasnoće koje imaš jer su jako susretljivi i vole pomoći. Naravno sad dalje je na tebi i o tebi ovisi koliko ćeš usvojiti to znanje jer da se razumijemo programiranje je rudarski posao.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice