Huawei Nexus 6P

poruka: 1.135
|
čitano: 195.126
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Ima li neki iskustva s kupovanjem preko mobilshop.eu, jesu li uređaji novi i originalni? 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Ima li netko iskustva s kupovanjem preko mobilshop.eu, jesu li uređaji novi i originalni? 

0 0 hvala 0
16 godina
Huawei Nexus 6P

imam strasan wakelock problem, vec neko vrijeme... zbilja sam pogledao sve one fixeve, osim samog roota, na to se jos jedino nisam odlucio, a najvise jer imam mobilno bankarstvo pa mi se neda natrag do banke xD jel ima jos netko taj wakelock problem, kak ste ga rijesili ako jeste? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Huawei Nexus 6P
Blade18 kaže...

imam strasan wakelock problem, vec neko vrijeme... zbilja sam pogledao sve one fixeve, osim samog roota, na to se jos jedino nisam odlucio, a najvise jer imam mobilno bankarstvo pa mi se neda natrag do banke xD jel ima jos netko taj wakelock problem, kak ste ga rijesili ako jeste? 

Daj SS...koji wakelock, id, proces?

Ja imam mobilno bankarstvo u SAD i HR makar sam rootan i na ROMu.

Cak i Android Pay radi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
9 godina
Titanium backup dečki

0 1 hvala 0
16 godina
Mene muci radio drain, nista drugo...ali to je do 6.0.1 i imao sam isto na S7 Edge.

Skinite GSam
16 godina
Mitch kaže...
Mene muci radio drain, nista drugo...ali to je do 6.0.1 i imao sam isto na S7 Edge.

Skinite GSam

jel mozes provjeriti drain ako nisi root-a mobitel? 

nakon svega kaj sam probao, sad zadnje sam iskljucio lokacije i ambient display kompletno i vratilo se sve na staro, tj. nema vise wakelock-a, awake je sad samo kad je screen on...

14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Decki koje kaljeno staklo predlazete, razmisljao sam da uzmem od Spigena 9H, 13$ dostava ali bi onda i uzeo Ultra hybrid case od njih...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Huawei Nexus 6P

Pozdrav,

Vrtim svoj 6P Zadnjih par mjeseci. U caseu skoro od 1. dana i gotovo nikad nije dobio nikakvih jačih udaraca, padova i sl. Performanse odlične, SOT isto tako bez obzira što sam na Nougat beti čitavo vrijeme. E sad, s obzirom na to sve moje iskustvo s njim je dosta čudno.

1. Bez obzira na hard case i činjenicu da nikad nije bio u nikakvim uskim prostorima, đepovima, torbama, mob se na neki način savio lagano. Gotovo nevidljivo ovako na prvi pogled, ali pod dobrim kutem jaaako očito. Digitizer strši van metalnog okvira nekih milimetar na strani gumbića, vide se nabori u aluminiju između power i gumbića za zvuk i bočna linija jednostavno više nije ravna kad se gleda niz mob. Čak zna klackat mob nekad na ravnoj površini tak da eto, fun fun. Ne utječe na performanse na bilo koji način i sakrijem to sa caseom tak da nije pretjerano ni bitno, ali svejedno wtf.

2. Ne znam da li je itko ovdje imao iskustva sa spontanim pucanjem stakala prednjeg, ili zadnjeg, ali moje prednje se definitivno čudno ponaša. Čitao sam da je ekipi znalo spontano popucat staklo, pretpostavljam zbog temperaturnih razlika. U mom slučaju prednje, tj digitizer bukvalno bježi iz okvira. Najočitije tamo gdje sam rekao da se mob savio kod power gumbića, ali i na drugim dijelovima gdje mob uopće nije savijen se vidi da nije onako fino stopljeno sa metalnim okvirom nego op, strši van čošak, ili nešto.

Uglavnom, performanse super, kamera vrh, baterija ses i to sve na beti, ali konstrukcija brateee ja ne znam. Moj mali stari N5 mi se čini čvršći u toj plastici svojoj od ovog wannabe robocop 6P.

EDIT: 3. Da li i vama kvrcka mob kad tapkate dio kod kamere dok nije aktivna? Interneti me ubjeđuju da je to čist normalno jer je senzor neaktivan, ali ne sječam se toga na N5 da mi je bilo. Vjerovatno jer mu je kamera bila šit >.>

Well that was pretty fu*kin ninja
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2016 11:19 (Bubily).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Meni je telefon ko stijena...fkt ga mucim ima vec 8 mjeseci i zbilja nikakvih problema, izgleda kad ga izvadim iz casea ko nov.

Problem mi je u uskim hlacama kad idem sjest, ali se uopce nije savio (na moje iznenadenje). Valjda je ta tocka oko power gumba problematicna. Dosta ljudi savine mob ak stavljaju case od gore prema dole, a ne po strani.
14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Ja ga koristim par dana sada vec, znaci neznam da sam ikad imao ovako savrsen komad tehnologije u ruci, mob mi je u svakom kutku savrsen, mislio sam da ce mi 5.7" ekran biti velik ali mi je tamav, softwerski je savrsen, brzina mu je wooow, 60fps locked bez ikakvog trzajaa

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Huawei Nexus 6P

Ja ne koristim case, screen protector itd. na ikojem mobitelu, pa tako ni na ovom. Mogu reci da je mob vrlo cvrst i kvaliteta konstrukcije je vrlo visoka, do sada nemam nikakvih zamjerki s te strane.

No uvijek se moze dogoditi da odredjeni primjerak ima neku slabost, sumnjam da strojevi koji sastavljaju mobitel mogu biti savrseni, pa su tako odstupanja u odredjenom broju primjeraka ocekivana, sve ovisi o sreci.

(╯- , -)╯︵ ┻━┻

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Ja sam si narucio Intelliglass case friendly kaljeno staklo i spigen rugged armor for the sake of samoo, nikad neznas, iako mi se mobitel cvrsto cini u rucii

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Huawei Nexus 6P

Kada bi trebao izaći Android N?

If you're going through hell, keep going!

0 0 hvala 0
16 godina
MARKOZD15 kaže...

Kada bi trebao izaći Android N?

nema jos tocan datum... bilo je govora da bi bilo jucer, pa onda do kraja ovog tjedna, ali ne izgleda bas tak...

15 godina
Huawei Nexus 6P

Mislim da bude ovaj mjesec. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Pozz. Presao sa S6 na nexus 6p i wow. Uredjaj je prodobar. Pogotovo na androidu 7. Ja nisam primijeio niti jedan bug u 24 sata doduse....Radi perfektno. Ima i prepoznavanje lica i to radi cak ;)

17 godina
Huawei Nexus 6P

jel može neka preporuka trgovine gdje se može kupiti 6p?

Htio bih 32GB verziju.

Gledao sam u mobileshopu:

https://hr.mobileshop.eu/phableti/huawei/nexus-6p-32gb-h1512-tamno-sivi/

Ali pročitao sam neka loša iskustva s njima pa pitam vas gdje ste kupili i gdje kupiti?

Jel ima neka povoljna trgovina u EU?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

mozes s amazon.co.uk samo sto dolazi sa njihovom uticnicom, nista sta adapter ne rijesii, ili mozes u Neutrino shopu

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Ja kupio u Sarajevu u radnji za 830 KM tj 420 EUR.

9 godina
neaktivan
Pozz svima
Htio bi da mi pomognete dvoumim se izmedu nexusa 6p i note 5 oba dva su mi dobri i lijepi ali ne mogu se odluciti.sta je po vama bolji mobitel i di bi ih mogao kupiti.
Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ako zelis stock android i da ti mobitel ne pocne trzat nakon nekog vremena Nexusa uzmes, citao sam da note 5 kao i vecina samsunga nakon nekog vremena pocne trzat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
I ja nisam neki veliki ljubitelj samsunga ali note 5 mi je lijep ali nexus ovaj me odusevio samo sto neki ga hvale neki ne bas.
A za kupit di je najbolje koja stranica

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Probaj nexus. Do sada Samsung od sada nexus ;) imao sam note 4 i nexus je sve sto i note osim olovke... Imaš i prepoznavanje lica i radi ;)
17 godina
Huawei Nexus 6P
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Do sad sam koristio lg g seriju ali moguce je da se proba nexus.lg mi je stvarno bio super sad imam g4 ali volim velike mobitele :D

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
https://www.netonnet.se/art/telefon/mobiltelefon/huawei-nexus-6p-32gb-grey/225403.9042/

A sta mislite ako kupim mobitel u svedskoj jer sam trenutno ovdje dali ce podrzavati moju karticu i dali ce sve biti kako treba

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Mobitel podrzava sve kartice jer je vec otkljucan... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Odluka je pala kupujem jer je jeftiniji nego kod nas i isplati mi se pa kad dodem vam javim.

1 0 hvala 0
17 godina
Huawei Nexus 6P
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2016 0:51 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice