pozz je li dovoljna gtx 1060 6gb za rad u mayi? ostale komponente su ryzen 1700 16gb rama ddr4
I više nego dovoljna
pozz je li dovoljna gtx 1060 6gb za rad u mayi? ostale komponente su ryzen 1700 16gb rama ddr4
I više nego dovoljna
I više nego dovoljna
ja sam onda nešto pogrešno procito na netu da je ta moja taman, hvala na odgovoru
NTr - Concept Chair
- nisam dugo :) Rhino + Octane
Dosadno i neuvjerljivo. Samo moje mišljenje, ali samim time i smjernica - pa kakva takva.
NTr - Concept Chair
- nisam dugo :) Rhino + Octane
Dosadno i neuvjerljivo. Samo moje mišljenje, ali samim time i smjernica - pa kakva takva.
Ovakve komentare najviše cijenim, jer su iskreni ;)
Što ti znače kvalitetne teksture!
Ovo su samo dvije kocke u sceni, bez ikakvog modeliranja zida i slično.
Ovaj materijal cigle je sa svim varijantama (diffuse, displacement, gloss,...) težak oko 600mb.
Jedino dodano je Fstorm displacement modifier na zid kako bi cigle ispale, a to se vidi na ovom sivom kadru.
Teksturu možete dobiti free ovdje ako se pretplatite na njihov newsletter. Portal se otvara u 11. mjesecu i po nekim tvrdnjama, neće bit pretplata za kupovinu tekstura nego će ići vrlo vjerojatno u bundlovima...
Evo novog modela iPhone 8 spremnog za prodaju - Modelirano u C4D prema leakanim CAD dokumentima.
Još 4 dana do official predstavljanja pa budemo vidjeli je li točno :)
Super je Stavljaj svoj © jer bi se slike vrlo brzo mogle pojaviti na nekom od domaćih portala.
Evo novog modela iPhone 8 spremnog za prodaju - Modelirano u C4D prema leakanim CAD dokumentima.
Još 4 dana do official predstavljanja pa budemo vidjeli je li točno :)
Pozdrav kolega, zainteresiran možda za dijeljenje modela? Može i za 4 dana kada sve bude službeno ;)
Volio bih se malo poigrati sa kutevima rendera mobitela općenito, refleksijama i slično. Može i samo CAD dokument u najgorem slučaju hehe
Da ne bude da pitam sa strane, stavljam tu u temu :)
Super je Stavljaj svoj © jer bi se slike vrlo brzo mogle pojaviti na nekom od domaćih portala.
Samo neka oni prikazuju - Ionako je sve na netu automatski zasticeno nowadays :)
Pozdrav kolega, zainteresiran možda za dijeljenje modela? Može i za 4 dana kada sve bude službeno ;)
Volio bih se malo poigrati sa kutevima rendera mobitela općenito, refleksijama i slično. Može i samo CAD dokument u najgorem slučaju hehe
Da ne bude da pitam sa strane, stavljam tu u temu :)
Sorry, ovo je commercial model koji prodajem. Lako s neta skines neki iPhone 5/6 dzabe :) ima ih puno vec sad.
Maaaalo previše rezova, ali ajde može proći ;)
Veća reza ovdje (na dnu te stranice se nalazi link za model čaše i tekućine u njoj).
Par stvari koje sam radio za RAID: World War II.
Kog zanima ima jos na Artstation-u u vecoj kvaliteti:
Imam 10 kupona (100% popust odnosno besplatno) za podijeliti od ovog tečaja pa ako ima neko da uči modelirati u C4D i da je zainteresiran neka se javi u PP.
TAG Heuer Aquaracer Caliber 16 - C4D/Corona
To je na novoj makini ili slave ? :)
Kolika je izvorna reza i render-time ?
TAG Heuer Aquaracer Caliber 16 - C4D/Corona
To je na novoj makini ili slave ? :)
Kolika je izvorna reza i render-time ?
Slave, 3840x2880. 17min + denoise minut/dvije (50 passeva samo ukupno).
Stvarno je dobra Corona, morat ću se nekako natjerati na migraciju ... žao mi hrpetine arhiva za VRay4C4D :)
Usput, onaj Jaguar i M2 gore, to su tvoji, Squir, rip iz Forze ili nešto četvrto ? (dobar xenon :))
Stvarno je dobra Corona, morat ću se nekako natjerati na migraciju ... žao mi hrpetine arhiva za VRay4C4D :)
Usput, onaj Jaguar i M2 gore, to su tvoji, Squir, rip iz Forze ili nešto četvrto ? (dobar xenon :))
Testirao upravo svjetla na njima :) Modeli od Evermotiona
Ma Corona je top. Koristio sam Vray još uvijek do nedavno zbog disperzije i slicera za presjeke no Corona mi je bila side-render još od early alphe. Jako daleko su dogurali tako da u 90%+ slučajeva više ne koristim V-Ray jer mi Corona ima sve što trebam :)
Btw. Chaos Group je kupio Corona dev-team krajem 2017. tako da stiže međukompatibilnost s Vray materijalima uskoro.
Ja sam se tek odnedavno prebacio skroz na C4D. Bio sam dugogodišnji 3dsmax korisnik ali kako je Corona team išao na addon za C4D tako sam polako prebacivao sve na Cinemu jer mi je puno draža i daleko više user friendly.
Da, pratim cijelu sagu, obećali su da ih Vlado neće totalno asimilirati :)
Za M2, to onda nije iz HDCars kolekcija ? Vol.06 ima M4.
Ja sam na Cinemi još od Amige, Max mi nikad nije bio po volji :)