Vaši 3D modeli
- poruka: 7.704
- |
- čitano: 2.048.586
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo jedan render Dreamliner-a
http://www.3dhr.net/galerija/Kiro/airplane/6437_boeing_787-8_dreamliner_5.jpg
Malo su ti neujednačeni kontrast i svjetlina između planina i aviona, osim toga, super model.
Malo igre u novom lumionu...šta reći! Program je vrlo jednostavan...malo je nezgodna navigacija...opći dojam ništa posebno
Link na PM
Treba mi neko ko bi napravio kraću animaciju od oko minute. Ako bude trebalo, spreman sam platiti. Dosta je važno. Zainteresirani na PM.
Ljudovi,imam 5x5m trave(u sketchupu) koju bih htio povećati tako da mi pokrije čitavu podlogu,problem je što je trava u 3d-u(model) a ne materijal....Kako to napravit?
Ljudovi,imam 5x5m trave(u sketchupu) koju bih htio povećati tako da mi pokrije čitavu podlogu,problem je što je trava u 3d-u(model) a ne materijal....Kako to napravit?
Dupliciraj model i slazi jedan do drugoga dok ti ne pokrije podlogu.
Dupliciraj model i slazi jedan do drugoga dok ti ne pokrije podlogu.
LOL,probao sam i dok složim 2 modela točno u mm jedan do drugog,ode 10minuta...A dvorište je odprilike 800m2
Tako je, oznacis tu kocku trave, onda CTRL da kopira i samo pomaknes.
Odi na stranicu Sketchucation i tam pod "plugins" nađi "fur". S tim pluginom radis travu, krzno i sl. kakvih god dimenzija hoces. U tablicu upises velicine i sam ti napravi.
malo glupo pitanje,ali kako downloadat? :D http://sketchucation.com/forums/viewtopic.php?f=323&t=28092&start=0#p243652
Evo
Odes tam pod C/sketchup/plugins i samo prenacis to kaj si skinul. Restart Sketch-a i gotovo.
Problem je što ja ne vidim taj eng...link o.O
Iskljuci add block ili slicne gluposti, ak nejde, daj mi mail na pp pa cu ti poslati.
Neće...7kunac@gmail.com
poslano
Upišem veličinu koja mi treba,i ništa se ne događa :/ Jel trebam extractat model?
Prvo oznacis na modelu podlogu na koju ce ti raditi travu. Onda popunis onu tablicu kak hoces (treba se poigrati malo da skuzis koja je velicina za kaj), i onda samo OK.
Prvo oznacis na modelu podlogu na koju ce ti raditi travu. Onda popunis onu tablicu kak hoces (treba se poigrati malo da skuzis koja je velicina za kaj), i onda samo OK.
hah ja stavio model i njega označio
Dali mozda netko zna kako uvecati texturu u cinema 4d ? znaci da mi na određenoj površini bude veća.. npr parket u sobi da budu velike plocice a ne onako puno njih sitnih..?
Trebam pomoc.. znaci zavrsavam onaj zvucnik jedan koji sam prije napravio, i sad stavio sam ih 2 jedan pored drugog i izmedju mi fali telka i sad me zanima od kod ja mogu nabavit neki model telke (zidna) i ubacit u postojeci project?
Trebam pomoc.. znaci zavrsavam onaj zvucnik jedan koji sam prije napravio, i sad stavio sam ih 2 jedan pored drugog i izmedju mi fali telka i sad me zanima od kod ja mogu nabavit neki model telke (zidna) i ubacit u postojeci project?
Google covjece, imas besplatnih modela di god hoces.
Koji program koristis. 3ds modela ima na bacanje, samo ukucaj free 3ds models u trazilicu i izbacit ce ti hrpu stranica.
Napravis telku za 3 minute. Skini neki poster za sliku i voila.
Google covjece, imas besplatnih modela di god hoces.
Koji program koristis. 3ds modela ima na bacanje, samo ukucaj free 3ds models u trazilicu i izbacit ce ti hrpu stranica.
Ok al sad me zanima kako ubacit model u postojeci projekt, koristim Cinemu 4d