Vaši 3D modeli izdvojena tema

poruka: 7.704
|
čitano: 2.054.114
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Vaši 3D modeli
WItcher kaže...

Eto i ja se malo zabavljam u 3du ...usput postoji li koja metoda da crijep izgleda 3d a da nemoram preveše poligona raditi?

Da, možeš koristiti grayscale teksturu (crno-bijela recimo) kao bump/displacement ili pomoću normal mape. Doduše, ako ne planiraš real time render, onda je obično bolje tu imati geometriju ako već trebaš taj nivo detaljnosti. Super je model btw. {#} Koji alat? Postoji plugin imenom "Batzal Roof Designer" koji služi baš za generiranje crijepova. Ne znam doduše do kud mu seže podrška za alate.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 15:44 (Minoza).
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
WItcher kaže...

Eto i ja se malo zabavljam u 3du ...usput postoji li koja metoda da crijep izgleda 3d a da nemoram preveše poligona raditi?

Da, možeš koristiti grayscale teksturu (crno-bijela recimo) kao bump/displacement ili pomoću normal mape. Doduše, ako ne planiraš real time render, onda je obično bolje tu imati geometriju ako već trebaš taj nivo detaljnosti. Super je model btw. {#} Koji alat? Postoji plugin imenom "Batzal Roof Designer" koji služi baš za generiranje crijepova. Ne znam doduše do kud mu seže podrška za alate.

Ty, u may radim.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
17 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Eto novi model:

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 0:00 (WItcher).
Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Eto novi model:

Odlican model! Nadam se da cemo vidjeti i teksturiranu verziju. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 7:28 (Minoza).
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
WItcher kaže...

Eto novi model:

Odlican model! Nadam se da cemo vidjeti i teksturiranu verziju. {#}

Naravno{#}

13 godina
Vaši 3D modeli

WIP jedne scene trenutacno je 40% zavrseno modeliranje.

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

kupola king tigera.. treba jos razraditi dio izmedu cijevi i kupole...

blenderasi vidimo se na http://blender.hr/

9 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

Ajd ako netko zna dobru stranicu od neke fotografske zajednice neka baci link, trebaju mi reference za arhitekturu. Arapski projekt mi stoji a ne mogu iskopat nista kvalitetno, svi slikaju detalje a malo njih uhvati cjelu gradjevinu.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tyberius_Prime kaže...

Ajd ako netko zna dobru stranicu od neke fotografske zajednice neka baci link, trebaju mi reference za arhitekturu. Arapski projekt mi stoji a ne mogu iskopat nista kvalitetno, svi slikaju detalje a malo njih uhvati cjelu gradjevinu.

Ovo. Imal' ko?

a evo poceo sam po prvi put da pravim auto (ok ne bas prvi put, prije ovoga sam pokusao jednom, al sam odustao). Fiestica moja

http://img542.imageshack.us/img542/8815/fiesta01.jpg

13 godina
Vaši 3D modeli

Update

Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ivanzu kaže...

Update

Daj nabaci wireframe screenshot ako ti nije problem. Wireframe je meni uvjek najzanimljiviji za pogledat.

13 godina
Vaši 3D modeli

evo

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 20:23 (ivanzu).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Vaši 3D modeli

Most na Maksimiru. Znam da nije baš nešto, al za dva tri dana rada mislim da je ispalo dobro

Nacrti u AutoCadu - Model u Sketchupu - Render sa Artlantisom - Photoshop za fotomontažu

EDIT: malo je uploader shebao slike...

Nakon rendanja Nakon rendanja
fotomontaža fotomontaža
nakon rendanja nakon rendanja
fotomontaža fotomontaža
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 23:57 (Bichanich).

18 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

Pocinje me malo nervirati repetitivnost ove mape. Sve mi gradjevine pocinju izgledati jednako. Moram pod hitno naci nove reference.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 15:19 (Tyberius_Prime).

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bichanich kaže...

Most na Maksimiru. Znam da nije baš nešto, al za dva tri dana rada mislim da je ispalo dobro

Nacrti u AutoCadu - Model u Sketchupu - Render sa Artlantisom - Photoshop za fotomontažu

EDIT: malo je uploader shebao slike...

Ova prva mi je savrsena, kod druge nisam siguran bas za perspektivu ali mozda mi se samo cini kao da je malo presitan drugi kraj mosta u odnosu na ljude preko puta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 7:18 (Minoza).
17 godina
Minoza kaže...

Ova prva mi je savrsena, kod druge nisam siguran bas za perspektivu ali mozda mi se samo cini kao da je malo presitan drugi kraj mosta u odnosu na ljude preko puta.

Da, malo je presitan... S tim sam imao najviše problema kad sam noob i ovo je prvi put da radim tako nešto. Mislim da mi je to i oduzelo najviše vremena - namještanje perspektive. Na kraju sam preko Sketchupovog "match photo-a" to napravio, pa sam tek onda rendao. Ako netko zna jel se to može napravit malo jednostavnije, recimo u Photoshopu nek slobodno podjeli.

Prva je ispala predobro i nju sam napravio za cca sat vremena (render i fotomontaža), dok sam na drugu potrošio cijeli jedan dan. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 21:28 (Bichanich).
14 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Jos moje fiestice xD Sad ima vrata(koja jos nisu spojena).

1 1
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Lijep pozdrav svim modelerima ovde. Inače nisam došao da predstavim neki svoj rad nego tim sa kojim sam potpisao ugovor traži 1-2 modelera. Pošto sam jedini sa prostora Balkana bilo bi lijepo da dobijemo još jednog ili eventualno dvojicu. Nadam se da neko zainteresovan, ako jeste ostavite post ovde ili pošaljite poruku na PM pa ću vam dati više detalja. Hvala!

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CoLdPlay kaže...

Lijep pozdrav svim modelerima ovde. Inače nisam došao da predstavim neki svoj rad nego tim sa kojim sam potpisao ugovor traži 1-2 modelera. Pošto sam jedini sa prostora Balkana bilo bi lijepo da dobijemo još jednog ili eventualno dvojicu. Nadam se da neko zainteresovan, ako jeste ostavite post ovde ili pošaljite poruku na PM pa ću vam dati više detalja. Hvala!

O cemu se radi?Igra,filmd itd..

14 godina
neaktivan
ivanzu kaže...
CoLdPlay kaže...

O cemu se radi?Igra,filmd itd..

Radi se o igri, sci fi/fantasy tematike u UDK-u. Ja sam level dizajner u tom timu. Ako si zainteresovan javi se na PM pa ti mogu još detaljnije objasniti :)

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
13 godina
Vaši 3D modeli

Evo wip sculpt od stabla,ovo je low poly stablo sa ao i normal mapom.

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
Vaši 3D modeli

Texture od stabla je gotova jos lisce i par grancica nacrtati.

Moj PC  
12 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

Slike su ti super, ali mi ovo stablo ne liči na ništa;)

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Vaši 3D modeli
Radim po ovom conceptu tako da tako treba izgledati.
http://diablo3dungeon.com/images/m_gem_mine_01_concept_art.jpeg
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ivanzu kaže...
Radim po ovom conceptu tako da tako treba izgledati.
http://diablo3dungeon.com/images/m_gem_mine_01_concept_art.jpeg

E onda, bas svaka cast! Ovako precizno, stvarno predobro.

14 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Slike su ti super, ali mi ovo stablo ne liči na ništa;)

Nije :)

Meni je stablo super :D

14 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Na pragu angažovanja su dvojica forumaša tako da smo to praktično zaključili.

Još jedno mjesto u timu praktično ostaje traženo, a to je animator/rigger za likove. Ima li ljudi koji poznaju raditi kao animator i rigger ? Ako ima javite sa na PM ili ovdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

Svaki put kad krenem raditi na ovome nesto sto sam prije par dana napravio promjenim. Nikad ja to necu zavrsit na taj nacin.

0 0 hvala 0
17 godina
Vaši 3D modeli

Ola.

Evo nekaj od mene... opet plovilo :)
Ovaj put je riječ o low poly cruiser-u.

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Moj PC  
16 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli