Vaši 3D modeli izdvojena tema

poruka: 7.704
|
čitano: 2.047.514
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

školovanja su skupa..

mene nekako privlači švedska, tamo bi baš htio živit i imat neki dobar posao(sad, programiranje ili nešto drugo...)

ovdje u hrvatskoj mi se ne čini da ima išta za posao kad je u pitanju informatika i vezano uz nju..

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Vaši 3D modeli

jel mogu pitat , koji je najbolji program za 3d modelacije , naucio bi se malo :).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Vaši 3D modeli
athlon64 kaže...

jel mogu pitat , koji je najbolji program za 3d modelacije , naucio bi se malo :).

Klik

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
15 godina
nixXxa kaže...
athlon64 kaže...

Klik

Hvala , koji od ova 3 preporucas?

16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Ja radim u cinemi 4D , za početak možeš probat blender pa se poslje prebaciš na 3ds max , proguglaj malo , nećemo bezveze spamat u toj temi nego postat slike modela {#}

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Prvo drvo sa growfx-om...

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

školovanja su skupa..

mene nekako privlači švedska, tamo bi baš htio živit i imat neki dobar posao(sad, programiranje ili nešto drugo...)

ovdje u hrvatskoj mi se ne čini da ima išta za posao kad je u pitanju informatika i vezano uz nju..

Ma nije da nema, samo slabo jako, a čuj, vani su troškovi života dosta veći, pogotovo ako tu imaš "osiguran" smještaj, kužiš? Ja sam 2 godine tražio poso u 3D-u da bih evo tek prije par dana dobio priliku raditi u jednoj firmi za arh. vizualizacije. Ima kod nas dosta takvih firmi ali slabo zapošljavaju jer slabo ima posla, tak da je to taj začarani krug. A opet, nemaš koristi ni svoj posao pokretat, ako posla nema... No imaš vremena, možda se stanje u međuvremenu popravi, ono što želim reći, nemoj previše očekivati od života vani, jer ne mora nužno biti bolji nego ovdje, čak i ako ima posla.

3D Designer
15 godina

Slažem se, najpametnije je učit, radit, učit, radit jer ćete netko primjetit kad tad. Dobro, ne moraš sada držat sve za sebe, ali ne trebaš se niti toliko trdit sebe promovirat ili nešto.

Samo radom ćeš nešto uspjet, srećom da sam to naučio ovako mlad.

A ako ćeš radit u HRV moraš znat i krast

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
15 godina
neaktivan

evo malo testiranja materijala i rendanja branimirovog coolera...

Linkovi za veće slike;

Cooler

MB

http://denisivankovic.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 15:54 (Denis Ivankovic).
17 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

skinuo c4d. odo malo pogledat na c4d cafe(po nixinoj preporuci)..

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
djdomi kaže...

skinuo c4d. odo malo pogledat na c4d cafe(po nixinoj preporuci)..

tako

đer , sad cu se malo ucit.

16 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

Ja isto krećem danas opet, nisam već 2 mjeseca upalio 3ds max, konačno imam vremena.

http://dizanje-ratia.info
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...
Rabenbal kaže...
djdomi kaže...

mogao bi krenut ponovo u 3d modeliranje.

mislim da ću opet na c4d.

jedno glupo pitanje: kolike su šanse da se dobije posao u nekoj velikoj firmi(npr. dice) ako bi krenuo sad(14god) i učio photoshop i 3d program malo pomalo godinama?

shvati da  kreativni poslovi su slabo placeni a traze od tebe opciju "one man for all". u hrvatskoj si, nije nemoguce, ali ako ne planiras studirati na vancouverovom studiju grafike, animacije i rezije budes se ubio od posla. u suprotnom ako imas love za kanadu, olaksaj si zivot i nakon srednje nek te starci otpeljaju na vancouverovu skolu dizajna i animacije. posao ces dobit vjerojatno vec u nekoj od holivudskih kompanija nakon prve godine kao i vecina njihovih studenata. uz to studij ne mozes upisati ako nemas osnovno znanje photoshopa i 3ds maxa ili maye. jer se samo autdoeskovi i adobovi proizvodi uce.

švedska je meni ucrtana za mjesto života. imali tamo šta?

nemam pojma. znam da vancouver (kanada) i koreja su najnaprednije sto s etice grafike i animacije, ostalo su trecerazredne skole. na vancouverovom studiju vecinom predaju profesionalci i dizajneri, modleari i animatori iz holivuda, dosta cesto i ugoscuju druge profesionalce i strucnjake tako da stvarno budes nakon godinu dana jako dobro potkovan ako zelis uciti. studij ti se sastoji da odaberes predmete na prvoj godini koje zelis polagati i na temelju toga ti se sklepa godina. u nas takvog studiranja nema jer smo zaostala zemlja pa nemos si izabrati predmete po godini, vec mozes max 1 predmet izborni imati.

15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
Rabenbal kaže...
djdomi kaže...

mogao bi krenut ponovo u 3d modeliranje.

mislim da ću opet na c4d.

jedno glupo pitanje: kolike su šanse da se dobije posao u nekoj velikoj firmi(npr. dice) ako bi krenuo sad(14god) i učio photoshop i 3d program malo pomalo godinama?

shvati da  kreativni poslovi su slabo placeni a traze od tebe opciju "one man for all". u hrvatskoj si, nije nemoguce, ali ako ne planiras studirati na vancouverovom studiju grafike, animacije i rezije budes se ubio od posla. u suprotnom ako imas love za kanadu, olaksaj si zivot i nakon srednje nek te starci otpeljaju na vancouverovu skolu dizajna i animacije. posao ces dobit vjerojatno vec u nekoj od holivudskih kompanija nakon prve godine kao i vecina njihovih studenata. uz to studij ne mozes upisati ako nemas osnovno znanje photoshopa i 3ds maxa ili maye. jer se samo autdoeskovi i adobovi proizvodi uce.

Ko može platiti te pare -.-

Gledam cijene smještaja nema ispod 300 dolara mjesečno {#}

A koliko još školu treba platiti...

stvar je sto studenti u americi rade dok studiraju. kod njih nije sistem kao kod nas da visis na racunu staraca a starci salju novac. tako da kad nakon srednje se prebacis tamo, odmah si nadjes posao preko hrvatskog konzulata i to je to.

15 godina
neaktivan
nido kaže...

jel za max plugin ili cad ili mayu?! znam da su izdali nekoliko verzija ali nisam se nikad nesto duze bavio njime iako je proglasen revolucijom kao i ivy gen

15 godina
neaktivan
Rabenbal kaže...
nido kaže...

jel za max plugin ili cad ili mayu?! znam da su izdali nekoliko verzija ali nisam se nikad nesto duze bavio njime iako je proglasen revolucijom kao i ivy gen

Za max...

15 godina
neaktivan
nido kaže...
Rabenbal kaže...
nido kaže...

Za max...

verzija? ako je 2011 x64 bita moze na pp l*?

17 godina
neaktivan

Update manji:

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 19:21 (mislav_01).
15 godina
neaktivan

onak malo sam zabezeknut. nasao sam low poly urgota i onak, hebote. model je totalno amaterski. i ja si mislim koji vrag ja tezim urednim modelima kad vidim neki ovakav model navodno deckiju koji naprave igru i skoro padnem sa stolice. :/

danas sam samo pola sata utrosio na urgota, sutra cu zavrsiti i drugu onu tanju ruku. crtez totalno drukcije izgleda od low poly modela.

15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Ajmo se skupit svi, idemo provalit u banku pa da si platimo školovanje :)

rado, ali vjerujem da nista od toga posto su novcanice oznacene xD

17 godina
neaktivan

Evo opet ja. Muce me ovi paneli, pa pokušavam neke teksture stavljat. Zasada sve u vrlo ranoj fazi.

15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

U kojem programu to modeliraš?

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Radi u Lightwaveu.
http://kristijan3d.webs.com/
17 godina
Rabenbal kaže...

onak malo sam zabezeknut. nasao sam low poly urgota i onak, hebote. model je totalno amaterski. i ja si mislim koji vrag ja tezim urednim modelima kad vidim neki ovakav model navodno deckiju koji naprave igru i skoro padnem sa stolice. :/

danas sam samo pola sata utrosio na urgota, sutra cu zavrsiti i drugu onu tanju ruku. crtez totalno drukcije izgleda od low poly modela.

A imaš informaciju o broju polygona tog modela i rezoluciji texture? Jer iskreno, djeluje mi ko da ima dosta manje polygona od tvog modela, tako da ako se to uzme u obzir, model je super. Nije problem napraviti dobar model sa puno polygona; problem je napraviti dobar model sa MALO polygona, a po mom mišljenju i ako sam dobro prosudio detaljnost onog modela (bez wire prikaza je to teško), ono je dobar model.

Ajde, ako ništa drugo, sad ćemo barem imati nešto za usporedbu sa tvojim modelom kad ga završiš i moći čemo objektivnije prosuditi da li je dobar ili ne. {#}

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
16 godina
protjeran
Berko kaže...
Rabenbal kaže...

A imaš informaciju o broju polygona tog modela i rezoluciji texture? Jer iskreno, djeluje mi ko da ima dosta manje polygona od tvog modela, tako da ako se to uzme u obzir, model je super. Nije problem napraviti dobar model sa puno polygona; problem je napraviti dobar model sa MALO polygona, a po mom mišljenju i ako sam dobro prosudio detaljnost onog modela (bez wire prikaza je to teško), ono je dobar model.

Ajde, ako ništa drugo, sad ćemo barem imati nešto za usporedbu sa tvojim modelom kad ga završiš i moći čemo objektivnije prosuditi da li je dobar ili ne. {#}

Pričaj u svoje ime {#}

15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

http://img28.imageshack.us/i/soba.png/

malo sam isprobavao....blender ver. 2.56... i nakon reinstalacije win i ciscenja kante (doslovno)... svatio sam da ima bagova {#}  hehehehe

zasad je samo clay render..... textura uf {#} tako to nevolim....raditi....

dex
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 17:49 (dexman).

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

M10 wip

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 19:09 (nixXxa).
Moj PC  
15 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Berko kaže...
Rabenbal kaže...

ma ne... mislim imam ali ovo je low poly. ja radim high poly. ne radim ja nista za igru vec animaciju. vec sam se samo osvrnuo na konstrukciju jer ovaj low poly model em ima lose odradjene texture, em ima neke cijevi iz donje "kupole" koje drze noge, em je ruka sa chargeom na pogresnoj strani, em torzo nema veze sa skicom (crtezom).  nemam ja problema napravit low poly model ali moji izgledaju 3x bolji od ovih modela iz LoL-a. na to sam se obazirao. Zato sam malo u šoku, jer dugo nisam vidio tako lose modele. medjutim kad sam pokrenuo igru i vidio koliko gresaka sa UV mapiranjem imaju, sve mi je bilo jasno, pa me ni ne cudi da je besplatna.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 20:40 (Rabenbal).
16 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

Evo jedna prigodna, bacam se opet na 3d modeliranje pa reko za otvaranje.. A sad laku noć :P

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

M10 sa teksturama.

Moj PC  
11 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice