Vaši 3D modeli izdvojena tema

poruka: 7.704
|
čitano: 2.055.013
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
RE: Vaši 3D modeli
BannedOnThisForum kaže...
Gumeni Patak kaže...

Evo malo od mene:

Maly Zeleny kaže...

Uspio sam sa Sweet Home 3D-om napraviti "STUDIO AKORD" iz serije "LUD,ZBUNJEN,NORMALAN" no i nije baš nešto ali probat ću staviti slike

Vas 2 ste isti tip, odnosno, TI, ne seri i stavi SVOJE slike, očekujem taj studio.

Oladi malo evo ti studio kad si navalio:

I NIJE BAŠ NEŠTO NO TO JE BILA PROBA

Ekrem Jervić
16 godina
neaktivan
Zekida kaže...

Evo moja 3 modela koja idu u game models pack,u njemu će biti ukupno 20 ili više modela,ove sjekire su teksturirane u Mudboxu(puno je lakše nego u photoshopu,barem meni),i također su dodani neki detalji,nadam se da vam se sviđaju modeli,kao i njihov broj polygona.

Pa gdje su normal i disp. mape. Mogao si puno više detalja izvuč pomoću njih, a i rekao si da radiš u Mudbox-u pa to nije trebalo biti problem. Ugl. dobio bi mnogo biše detalja, a isti broj poligona

http://silverwaveproduction.webs.com/
15 godina
neaktivan
Ma na TS-u su mi momci rekli da bi bilo najbolje da ponovo krenem radit,zato jer mi je uv mapa bila neoptimizirana,odnosno imao sam previše djelova,kad se moglo od manje dijelova,pa sam ponovo skicu napravio svih modela,sad ih ima više,i planiram ih do božića sve napravit,jer je onda kriza oko poklona,svi sve kupuju,pa možda i neko moj paket kupi,što se tiče normala,nije mo bilo potrebe,ali za ove nove ću napraviti normale,u mudboxu ću naravno obaviti texturiranje i detaljiziranje,pa držite mi fige :D
http://kristijan3d.webs.com/
15 godina
neaktivan
codec kaže...

ljudi pa vi se mozete s nekim programerima dogovorit da napravite likove 3d a oni od tog naprave igricu i stavite to na net bilo bi zakon jer hrvatska ima rjetko dobrih igrica

nema takvih programera. mislim ima ali likovi ne znaju dovoljno pa te samo vuku za nos.

16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

marshal zvučnici

tko rano rani , zajebo je kokota
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 13:00 (nixXxa).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Čuj,model se čini ok,ali daj posvijetli to,pretamno je,ništa ne vidim.
http://kristijan3d.webs.com/
16 godina
neaktivan
Zekida kaže...
Čuj,model se čini ok,ali daj posvijetli to,pretamno je,ništa ne vidim.

Da , malo me zezala svjetlina , htio sam dodati sun light ali neznam još sve opcije .

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 17:50 (nixXxa).
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Odlično radite ekipa, nisam više pre aktivan na forumu al evo me malo..

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.

22 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vrlo dobri renderi.{#}

16 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

odlični radovi , nego .. to za neku firmu radiš ?

16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Radim za više firmi, surađujem sa arhitektima. Hvala na koplimentima.

2 0 hvala 0
16 godina
DadoZG kaže...

Sjedni 5. {#}

15 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
DadoZG kaže...

Sjedni 5. {#}

ma kakvih 5, 50 :) Stvarno su super renderi...

16 godina
DadoZG kaže...

Lijepi radovi, u kojem programu su rađeni?

logic sense of no sense.
17 godina
DadoZG kaže...

Može par konstruktivnih kritika?

1. glavni problem koji je uočljiv na skoro svim slikama su texture; prvo, premalo su skalirane, pa su elementi texture preveliki u obziru na samu scenu. Drugo, sam bump na objektima je prejak što dodatno naglašava krivu skalu na texturama i pixelizaciju textura. Kad je bump u pitanju, manje je uvijek više; a ako je potrebno imati bolje naglašene udubine i ispupčenja na objektima, onda se za to koristi displacment, jer je bump upotrebljiv samo do određenog nivoa; nakon toga treba koristiti druge tehnike za izradu udubina i ispupčenja.

2. nedostatak bilo kakvih refleksija na objektima u scenama; u stvarnosti, svaki objekt ima svoju refleksiju i reflektira određeni dio okoliša; to se dosta često ne primjeti, jer su radi samih karakteristika materijala te refleksije zamućene ili relativno slabe. Čak i zidovi imaju ponešto reflektiranja u sebi. A dobar primjer za to su materijali drva; gotovo svo industrijski obrađeno drvo ima refleksiju, zbog premaza zaštitnim i lak bojama.

3. dosta objekata nema podešene smooth grupe, pa su stoga vidljivi oštri rubovi tamo di ih nebi trebalo biti; npr: zadnja strana U trosjeda na prvoj slici, zatim barske stolice i isti taj trosjed na drugoj slici, čošak trosjeda na slici br. 6, te prekrivač i plahta na slici br. 8.

4. nedostatak kvalitetnog ambientalnog osvjetljenja; to je osobito vidljivo kod interijera di ulazi direktno sunčevo svjetlo u prostoriju, a koje osim tog direktnog osvjetljenja, ne ostavlja nikakav drugi efekt na svjetlo u prostoriji. Sa tom jačinom direktnog sunčevog svjetla, kompletna prostorija bi trebala biti toliko osvjetljenja da umjetna svjetla nebi bila potrebna, a opet u tvojim scenama, kao da kompletno svjetlo dolazi od umjetnih izvora svjetla.

5. sami 3d modeli namještaja su poprilično niske kvalitete i previše "čoškasti"; detaljniji i kvalitetniji modeli bi poprilično podigli kompletni dojam scene i dali dodatnu notu realnosti.

I za kraj; nadam se da ove kritike nećeš shvatiti kao zlonamjerne; baš suprotno; namjena im je da ti skrenem pozornost na neke propuste koji se lako korigiraju i isprave u budučnosti, a uvelike će imati utjecaja na finalnu kvlaitetu radova.

http://3dhr.net/berko/
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 0:23 (Berko).
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Rađeni su u kombinaciji ArchiCad, Artlantis..

Ne nikako ne uzimam kritike kao nešto loše, znam da su neke texture lošije ali to je malo i do softwarea a i do vrmena, svima se uvijek žuri i treba biti gotovo danas, sutra kužiš.

Nemam nikada vremena napraviti 100% sve kako hoću.

Bez obzira na kritike i tebi se sviđaju slike kaj ne? A i taj projekt sportskog objekta sam i sam projektirao tako da i tu ide valjda neki plusić.

Hvala na komplimentima i kritikama...

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

bubanj i palice {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nixXxa kaže...

bubanj i palice {#}

haaaha,,koda gledam sebe :D ja am isto prvo narpavio 2 gitare, marshall pa bubnjeve :D

Inaće super

www.denis.matemaksan.com
16 godina
neaktivan
Denis Ivankovic kaže...
nixXxa kaže...

bubanj i palice {#}

haaaha,,koda gledam sebe :D ja am isto prvo narpavio 2 gitare, marshall pa bubnjeve :D

Inaće super

haha .... volim bubnjeve , bio mi je u planu cjeli set ali to će malo prićekat {#}

16 godina
protjeran
nixXxa kaže...

bubanj i palice {#}

Tvoji su mi modeli super, ali su ti renderi nekako nekvalitetni... Zašto ne pojačaš postavke?

Garena-APazinjan, Steam-APazinjan, Xfire-APazinjan--------http://ante3d.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
nixXxa kaže...

bubanj i palice {#}

Tvoji su mi modeli super, ali su ti renderi nekako nekvalitetni... Zašto ne pojačaš postavke?

ne kužim još sve opcije , ali bit će xD

15 godina
protjeran
APazinjan kaže...
nixXxa kaže...

bubanj i palice {#}

Neka prvo modelira i malo teksturira :)

Lako za rend :)

Udri brigu na veselje...
17 godina
DadoZG kaže...

Rađeni su u kombinaciji ArchiCad, Artlantis..

Ne nikako ne uzimam kritike kao nešto loše, znam da su neke texture lošije ali to je malo i do softwarea a i do vrmena, svima se uvijek žuri i treba biti gotovo danas, sutra kužiš.

Nemam nikada vremena napraviti 100% sve kako hoću.

Bez obzira na kritike i tebi se sviđaju slike kaj ne? A i taj projekt sportskog objekta sam i sam projektirao tako da i tu ide valjda neki plusić.

Hvala na komplimentima i kritikama...

Daleko do toga da su slike loše; super su, samo eto primijetio par stvari koje bi se mogle još dodatno poboljšati. Ali s obzirom na spomenuti software, mislim da tu i nema nešto puno prostora za velika poboljšanja kvalitete, tako da razmotri o korištenju nekog programa specijaliziranog za 3D u kombinaciji sa ArchiCad-om; recimo npr. 3ds max, Cinema i sl. A ako se prilikom rada u ArchiCadu pazi malo na sistematiku rada, onda i to prebacivanje i daljnja obrada u recimo max-u, nebi trebala biti problematična; naime, najbitnije ti je za lakšu obradu u max-u (max sam uzeo za primjer jer ga ja koristim, al može bilo koji drugi program), da si u archicadu grupiraš objekte prema materijalima; dakle, svi objekti koji će imati recimo materijal stakla u jednu grupu/layer, svi koji će imati materijal tamnog drva u drugu, svi sa materijalom svjetlog drva u treći, itd. Tako ćeš lakše odvojiti objekte sa istim materijalom u max-u te im tako jednostavno svima dodjeliš isti materijal. 

Uglavnom, sve to skupa nije previše komplicirano i kad se sve skupa polovi i ispraksira, onda to ide relativno brzo; možda ne brzo kao da sve odma radiš u ArchiCadu, ali je dodatno vrijeme opravdano boljom kvalitetom, a kvaliteta = veća cijena {#}

http://3dhr.net/berko/
17 godina
Vaši 3D modeli

Evo par novih slika od mene u ove sitne sate.

Na žalost ovo čudo neće biti gotovo za natjecanje. Na njemu nisam radio oko 9 dana jer jednostavno nisam stigao. No budem od danas malo, po malo da ga napokon završim.

Još ima dosta stvari za srediti da to izgleda kako sam si zamislio.

EDIT: tek sada vidim da slike nisu nešt posebno kvalitetne, drugim javljanjem to popravim.

Slika_1 Slika_1
Slika_2 Slika_2
Slika_3 Slika_3
http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 0:44 (Branimir2412).
Moj PC  
17 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Tunel koji sam napravio za jednu animaciju {#}

Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Evo jedan brzinski render, ima još dosta tog napravljeno al nemam trenutno vremena za više, počet će formula 1 :)

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
Moj PC  
15 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

neki dan sam pricao sa profesoricom na faksu i kao diplomski ce se moci vjeorjatno predat i igrica. pa eto poceo malo po malo koliko vremena imam raditi i ostale elemente tako da kad dodje programiranje da se ne moram bavit i dizajniranjem. uz to programirat ce se ucit i u c++ i u javi. posto je unity baziran na java jeziku, vec si gledam smjernice flash+java+unity+3ds max+photoshop+dreamweaver+css kombinacije predmeta na faksu. dobar je faks nema sto. taman za ono sto ne znam i trebam. nema glave ali radit ce se o zecu kao glavnom liku u vojnoj odori. znaci nesto zabavno u stilu crash bandicoot+worms +super mario tehnika samo u 3d-u. a dotad. strebanje strebanje i strebanje i posao. za modleiranje i conteste nemam bas vremena. uzivajte. :D

15 godina
neaktivan

570 poligona. low poly. glavni lik za jednu mini igru u unity-u. ta mini igra bude mi uglavnom bila i za diplomski. jedva cekam programiranje u javi na faksu - unity je na javi pa cu se moc doma zajebavat u njemu po cijelo vrijeme :D

jos glava i dzepovi. radi se o zecu u vojnoj uniformi.

15 godina
neaktivan

570 poligona. low poly. glavni lik za jednu mini igru u unity-u. ta mini igra bude mi uglavnom bila i za diplomski. jedva cekam programiranje u javi na faksu - unity je na javi pa cu se moc doma zajebavat u njemu po cijelo vrijeme :D

15 godina
neaktivan

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 21:57 (Rabenbal).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice