Vaši 3D modeli
- poruka: 7.704
- |
- čitano: 2.055.362
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jeste druže Denise, mudro zboriš!
@nixXxa Super mi je model, mislim da si ti ovdje stvarno najbrže napredovao, svaka chast!
HAHAH
sry,na offtopicu ali :D citat j najluđi :D blok teksta :D
A btw....kak bi tija bio šef a da ne zborim mudro? :D :P
update
Imam i ja jedan mini savjet.
Ako već stavljaš slike na forum, a i općenito bez obzira na forum (osim za neki testni render), koristi ociju render to picture viewer (Shift+R), ili klikom na srednju "klapu".
To je puno bolje i jednostavnije rješenje a ne da svaki put moraš slikat ekran nakon rendera, samo prije naštimaj rezoluciju jer je defaultna premala.
update
Imam i ja jedan mini savjet.
Ako već stavljaš slike na forum, a i općenito bez obzira na forum (osim za neki testni render), koristi ociju render to picture viewer (Shift+R), ili klikom na srednju "klapu".
To je puno bolje i jednostavnije rješenje a ne da svaki put moraš slikat ekran nakon rendera, samo prije naštimaj rezoluciju jer je defaultna premala.
rezolucija slike mi je 320 x 240 kad kliknem shift + r , kak da to promijenim ?
Evo malo od mene:
Sexy.
Kako si dobio ove nabore na materijalu?
Vrat mi sada puno bolje izgleda. Ako imaš volje, popravi i žice, sve su iste debljine, a bilo bi lijepo i vidjeti neku teksturu na tijelu gitare.
Vrat mi sada puno bolje izgleda. Ako imaš volje, popravi i žice, sve su iste debljine, a bilo bi lijepo i vidjeti neku teksturu na tijelu gitare.
budem popravil žice i dodal još malo svjetla da ne izgleda tak tamno u prostoru .
Evo moja 3 modela koja idu u game models pack,u njemu će biti ukupno 20 ili više modela,ove sjekire su teksturirane u Mudboxu(puno je lakše nego u photoshopu,barem meni),i također su dodani neki detalji,nadam se da vam se sviđaju modeli,kao i njihov broj polygona.
sviđa mi se taj srednjovjekovni " štih " sjekira :P
Evo moja 3 modela koja idu u game models pack,u njemu će biti ukupno 20 ili više modela,ove sjekire su teksturirane u Mudboxu(puno je lakše nego u photoshopu,barem meni),i također su dodani neki detalji,nadam se da vam se sviđaju modeli,kao i njihov broj polygona.
Treba dorade na texturama...
Inaće, kako se to teksturira u PS-u? :D Tamo se valjda slažu teksture?
Evo jedan moj:
Jer to onaj program sa gotovim modelima, i ti samo slažeš kuću? :)
Volio bih znat ime toga programa :)
Ashampoo Home Designer npr., jedno vrijeme se mogao i besplatno skinuti, ne znam dali još uvijek može, ja imam instalirano ali nisam baš nešto koristio.
Evo malo od mene:
Slika pravog namještaja s neta, fail.
Evo malo od mene:
Slika pravog namještaja s neta, fail.
Može neki dokaz?
Može neki dokaz?
Pa on je stavio sliku tipa ove: http://goo.gl/bnQcg
A da sad ja u gugl ukucam među slike furniture (ima ih preko 7932757239572), nađem jednu tamo koja je u pm i stavim tu i kažem to je moje. Kad bi tražio pravi dokaz, trajalo bi satima.
Može neki dokaz?
Pa on je stavio sliku tipa ove: http://goo.gl/bnQcg
A da sad ja u gugl ukucam među slike furniture (ima ih preko 7932757239572), nađem jednu tamo koja je u pm i stavim tu i kažem to je moje. Kad bi tražio pravi dokaz, trajalo bi satima.
Našao sam. To je sigurno 3d model, ali neznam je li njegov.
Više na OVOM LINKU
Treba dorade na texturama...
Inaće, kako se to teksturira u PS-u? :D Tamo se valjda slažu teksture?
Evo jedan moj:
Jer to onaj program sa gotovim modelima, i ti samo slažeš kuću? :)
Volio bih znat ime toga programa :)
sweet home 3D
Kažem ti, čisti fejk.
Kažem ti, čisti fejk.
Oprosti,ali vidio sam puno bolje i realističnije modele kauča,tako da ovo je sigurno 3d model,a ti što se ne kužiš u 3d,ne možeš odmah govoriti da je nešto fake ili da nevalja,u 3d model može ispasti toliko realan da bi oni koji se time ne bave rekli da je to realnost(rekli bi i neki koji se bave 3d-om)
http://www.3dhr.net/animacije/kratki_animirani/174_the_third_i_the_seventh/ ,evo jedan savršen primjer fotorealizma,sigurno jedan od najboljih 3d rendera ikad,i slijedeći put se malo više informiraj ili nađi neki dokaz,nemoj se ljutiti na mom malo oštrijem odgovoru,ali mislim da nisi postupio nimalo fer.
Uspio sam sa Sweet Home 3D-om napraviti "STUDIO AKORD" iz serije "LUD,ZBUNJEN,NORMALAN" no i nije baš nešto ali probat ću staviti slike
Evo malo od mene:
Uspio sam sa Sweet Home 3D-om napraviti "STUDIO AKORD" iz serije "LUD,ZBUNJEN,NORMALAN" no i nije baš nešto ali probat ću staviti slike
Vas 2 ste isti tip, odnosno, TI, ne seri i stavi SVOJE slike, očekujem taj studio.
ljudi pa vi se mozete s nekim programerima dogovorit da napravite likove 3d a oni od tog naprave igricu i stavite to na net bilo bi zakon jer hrvatska ima rjetko dobrih igrica
ljudi pa vi se mozete s nekim programerima dogovorit da napravite likove 3d a oni od tog naprave igricu i stavite to na net bilo bi zakon jer hrvatska ima rjetko dobrih igrica
Bilo je takvih pokušaja (i sam sam sudjelovao u jednom :) ali nisu urodili plodom...