kula...
Strava. Bravo!
kula...
Strava. Bravo!
Evo moj WIP sata za ono natjecanje i ovim putem pozivam na sudjelovanje u istom,jer je u prošlom odaziv bio slab,znači ovo je neki stari džepni sat,vidi se po hrđi,koju sam nekako uspio skemijat pomoću layered shadera,i ima li ko prijedlog za upotpunjavanje scene,ja sam mislio okolo još neko lišće stavit,što vi mislite?
Evo moj WIP sata za ono natjecanje i ovim putem pozivam na sudjelovanje u istom,jer je u prošlom odaziv bio slab,znači ovo je neki stari džepni sat,vidi se po hrđi,koju sam nekako uspio skemijat pomoću layered shadera,i ima li ko prijedlog za upotpunjavanje scene,ja sam mislio okolo još neko lišće stavit,što vi mislite?
Ja bih samo na tvom mjestu kazaljke izmodelirao, jer ovako ne izgledaju dobro. Inače je super ;)
Nemoj nekakve nego iste kao na slici :) inače je sat ok, samo se po mojem mišljenju hrđa ne uklapa, "odskače" od ostatka modela.
smoke grenade
Zašto nam rend ne daš :D
SS nam ne znaći puno :)
omg daj nemojte kricave materijale koristit ili boje. upravo si mi ubio oci covjece. xD
omg daj nemojte kricave materijale koristit ili boje. upravo si mi ubio oci covjece. xD
NIsu kricavi materijai nego osvjetljenje nije fino podeseno! XD
Malo je prejako!!
Još jedan toranj koji se spaja s onim prvim....
ko onaj toranj na asasianu , jump toranj xD
Onakve kakve su na teksturi... E da malo ti rezolucija dasaka mala ;)
kanta za smetje sa titovog trga - lowpoly
142 poligona
Ti praviš cijeli titov trg ili?
142 poligona
lol xD
ne. samo pravim novi model pack sa osnovnim gradskim objektima. klupa, kanta, kontejner, kiosk, parking rampa i kucica, lezeci blokovi, klima i zuta kanta za poštu.
selio sam se i izgleda da koliko sam neki dan skuzio nisam ponio dvd sa svojim starim model packovima a putovat oko 900 km opet da to pokupim neda mi se pa u slobodno vrijeme setam, slikam i skupljam teksture. nakon tog packa bude islo drvece, low poly auti, kipovi, ornamenti i slicno... cisto ono sto se u igrama moze koristiti.
al sad budem radio sat za kontest. 3-4 sata treba da mi se ispeku teksture po postavkama rendera pa 6 sati treba za jedan low poly model. slabo racunalo, mislim nije al ono... je xD
Za koju igru to radiš?
Za koju igru to radiš?
ma ne radim za nijednu igru. vec modele za igre. trebam love, u minus mjesecno odem nekoliko kuna. ovo je za ts. posto propsi se najvise i najbrze prodaju. sam nema smisla stavljat model po model bolje je pack napraviti :)
To prodaš na Turbosquidu?
142 poligona
lol xD
ne. samo pravim novi model pack sa osnovnim gradskim objektima. klupa, kanta, kontejner, kiosk, parking rampa i kucica, lezeci blokovi, klima i zuta kanta za poštu.
selio sam se i izgleda da koliko sam neki dan skuzio nisam ponio dvd sa svojim starim model packovima a putovat oko 900 km opet da to pokupim neda mi se pa u slobodno vrijeme setam, slikam i skupljam teksture. nakon tog packa bude islo drvece, low poly auti, kipovi, ornamenti i slicno... cisto ono sto se u igrama moze koristiti.
al sad budem radio sat za kontest. 3-4 sata treba da mi se ispeku teksture po postavkama rendera pa 6 sati treba za jedan low poly model. slabo racunalo, mislim nije al ono... je xD
Znači i ti si u contestu,super,bar ću imati jaku konkurenciju i znam da se moram jo više potrudit,tako da ga neću još danas uploadat,nego ću se još igrat malo s njime.
Znači i ti si u contestu,super,bar ću imati jaku konkurenciju i znam da se moram jo više potrudit,tako da ga neću još danas uploadat,nego ću se još igrat malo s njime.
mmmda al ja radim "slobodnim" stilom da se tak postavim. xD
tak da ne ocekuj nesto normalno i uobicajeno xD
sam ti radi. ne znam jel definirano u kontestu koliko modela se smije priloziti. sam ja ti nisam natjecateljskog tipa. ja napravim jedan model pa kako bude bude. xD
To prodaš na Turbosquidu?
da.
usput moja bivsa ulica je bila a.g. matoša xD
gdje god se okrenem matoš svuda xD
ma..potrudit cu se al meni je bitno sudjelovat
mmmda al ja radim "slobodnim" stilom da se tak postavim. xD
tak da ne ocekuj nesto normalno i uobicajeno xD
sam ti radi. ne znam jel definirano u kontestu koliko modela se smije priloziti. sam ja ti nisam natjecateljskog tipa. ja napravim jedan model pa kako bude bude. xD
Svaki natjecatelj smije priložiti jedan model za natjecanje, dakle ako netko izmodelira više modela, neka odabere najboljeg i njega kvalificira :)
142 poligona
Jel radiš game ready texture?