Vaši 3D modeli izdvojena tema

poruka: 7.704
|
čitano: 2.054.896
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Vaši 3D modeli
Branimir2412 kaže...
Zekida kaže...
Ma samo freelance,oni su napravili onu Legendu o Kristalnoj dolini,nisu baš nešto pretjerano,ali ok,svi rade nešto freelance pa moram i ja.

Kiki, sam tip te igre se ne svodi na grafiku iz CoD-a ili Crysis-a. Njima je cilj bio napraviti zanimljivu igru, u čemu su kako vidim po recenzijama i uspjeli. Što se grafike tiče, ona je sasvim pošteno odrađena za taj tip igre. Iako se tebi grafika ne čini nešto posebno, iskreno pokušaj kod kuće složiti neku sličnu scenu iz te igre i vjeruj mi promjeniti češ mišljenje. Jer znam i sam po sebi koliko puta si mislim kako nešt ne izgleda ništa posebno, no kada to krenem raditi vidim da sam se prevario. Ugl. pokušaj pa češ skužiti Namigiva

meni je ona avantura gdje je sve crtano prehebena cak mi je bolja i od ut angine igara. tak d aono. ovisi o ukusu :D

17 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

šta mislite koliko bi trebalo vremena da se napravi ovakav 3d edit: 

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Strava je ono sa nožem kad ga baci ispred sebe.
15 godina
Rabenbal kaže...
Branimir2412 kaže...
Zekida kaže...
Ma samo freelance,oni su napravili onu Legendu o Kristalnoj dolini,nisu baš nešto pretjerano,ali ok,svi rade nešto freelance pa moram i ja.

Kiki, sam tip te igre se ne svodi na grafiku iz CoD-a ili Crysis-a. Njima je cilj bio napraviti zanimljivu igru, u čemu su kako vidim po recenzijama i uspjeli. Što se grafike tiče, ona je sasvim pošteno odrađena za taj tip igre. Iako se tebi grafika ne čini nešto posebno, iskreno pokušaj kod kuće složiti neku sličnu scenu iz te igre i vjeruj mi promjeniti češ mišljenje. Jer znam i sam po sebi koliko puta si mislim kako nešt ne izgleda ništa posebno, no kada to krenem raditi vidim da sam se prevario. Ugl. pokušaj pa češ skužiti Namigiva

meni je ona avantura gdje je sve crtano prehebena cak mi je bolja i od ut angine igara. tak d aono. ovisi o ukusu :D

Machinarium? Ili Braid?

Obje prebolesne i prelijepe igre..;)

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
Vaši 3D modeli
McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xanzzu kaže...

Evo još jedan render s kuhinje s vray-om ovog puta (rekao sam da sam završio s time, ali jednostavno nisam imao mira). Moram priznati da me je oduševio, izgleda super i to samo s jednim vanjskim svijetlom (za usporedbu s mental rey-om sam imao 14). Render time: 15 sati.

E sad kako je moje iskustvo s vray-om blizu nuli vjerojatno sam pretjerao u postavkama i sve pouključivao.

Slika u punoj veličini

Još bi se dosta dalo na sceni radit, ali jednostavno nemam vremena više.

Sad bih imao jedno pitanje: originalnu samo sliku spremio u png 48 bit formatu, ali sam svejedno vidio gubitak kvalitete.

Moje pitanje je u kojem formatu da spremi sliku bez ili uz što manji gubitak kvalitete?

ovaj nož na tanjuru mi izgleda ko iz nekog horora ..baš mi daje takav dojam .btw.odlično napravljeno Belji se

tko rano rani , zajebo je kokota
17 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

nisam dugo modelirao i mislim se prebacit u 3dsmax, razlog je taj što ima mnogo, mnogo više tutorijala od cineme. c4d je lagana, ali kad imaš tonu izvora znanja-ne smije se to propustit :)

a i planiram za god-dve stavit ove 3d modele u cod4 frag movie. normalno ako budem dobar. photoshop znam, video edit lagano, 3d lagano krećem. bit će zakon kombinirat :)

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Prvi u mudboxu...

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Vaši 3D modeli
u kojem se to programu radi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stojadin kaže...
u kojem se to programu radi

Pa ja početni model napravim u 3ds maxu i onda ga prebacim u mudbox i tam mu dodajem detalje!

15 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

Evo neka moja Mudboxarija,malo sam vježbao rad u Mudboxu :D,nije me bilo par dana jer sam reinstalirao windowse(moj brat ih srušio s nekom glupom igricomViče)i izbrisao mi je Audi-a,morao sam sve programe ponovo instalirat,ali ok bit će novih auta,nisu mi ni stari modeli sejvani bili,ništa nemam,imam jedino ovo što mogu skinut sa TurboSquida,ali dosta o tome,što se tiče ovog Aliena on je još WIP,zamislio sam još par detalja,pa ću to ostvarit,inače base mesh je Basic head iz Mudboxa,ali sa poligonima sam pretjerao na daleko model ima 8200192 poligona.Izlanuo se 

http://kristijan3d.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 20:29 (Zekida).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

ej.. opet ja.. jel mi može tko reći kako se spajaju npr. dvije kocke, tako da dok primim jednu odmah da oba dvije pomičem.. ako se to može.. hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Papa štrumf kaže...

ej.. opet ja.. jel mi može tko reći kako se spajaju npr. dvije kocke, tako da dok primim jednu odmah da oba dvije pomičem.. ako se to može.. hvala

Grupiraj ih i onda pomići grupu.

http://silverwaveproduction.webs.com/
16 godina
Papa štrumf kaže...

http://blenderartists.org/forum/archive/index.php/t-88017.html

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
16 godina
neaktivan
Vaši 3D modeli

...

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
Vaši 3D modeli

Evo jednog jednostavnog modela nekog stana koji sam bio radio prije 1.5-2 godine. Tada sam otkrio sketchup i tako sam se malo igrao. Sketchup mi je bio apsloutno jednostavan.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 20:06 (captain_soap_McTawish).

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

eto uhvatih i ja vremena jedno popodne. xD

17 godina
neaktivan
Rabenbal kaže...

WOOOW

cime je ovo radeno?

potpis :D
15 godina
neaktivan
Rabenbal kaže...

Ooo najs super izgleda...

Samo jedna primjedba :)

Neznam dali je to završeno ili ne, ali noge su mi nekak prejednostavne...možda da dodaš malo detalja više na njih, i općenito malo negdje negdj koj detalj...

Evo našao sam neku sliku na netu pa možda dođe koaj ideja

www.denis.matemaksan.com
15 godina
neaktivan
Rabenbal kaže...

Strašan rad!
Svaka čast stari.

15 godina
neaktivan
Denis Ivankovic kaže...
Rabenbal kaže...

Neznam dali je to završeno ili ne, ali noge su mi nekak prejednostavne...možda da dodaš malo detalja više na njih, i općenito malo negdje negdj koj detalj...

uh ovo je pretjerano. nije moj stil :D

jedan clanak blize tjelu je odradjen u obliku mehanickog zgloba a na zadnjem clanku je kuglica. zadovoljan sam i sa ova dva mehanizma jer vidjeh da dosta robota koristi kuglicasti zglob zbog mogucnosti kretanja po dvije osi istodobno, dok "kuk" je odradjen kao ljudski kuk. ja sam ejdnostavan covjek , ako mogu sto jednostavnije odradit odradim tako. naravno da se tu moze dodat zicica i zupcanika i sve ostalo ali nisam steampunk frik. mozda netko drugi :D

cijeli model je jednostavan, jer nema nista osim par udubljenja i rezova za spoj. nema cak ni vijcica xD

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 15:30 (Rabenbal).
15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
Rabenbal kaže...

WOOOW

cime je ovo radeno?

obicni scanline u 3ds maxu. ljudi podcjenjuju scanline dosta. u osijeku dok sam predavao moji su ga morali svladat do te razine, inace nema smisla objasnjavati vray ili mental ray.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 15:27 (Rabenbal).
15 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

Vidim da se kuzite u 3D modeliranje...

Bi mi mogao netko od vas napraviti sliku na kojoj pise  4.E MATURANTI ( naravno da je efektno i ljepo za vidjet po mogucnosti da je crna pozadina iza )

Bio bi jako zahvalan

Erik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Drift_king92 kaže...

Bi mi mogao netko od vas napraviti sliku na kojoj pise  4.E MATURANTI ( naravno da je efektno i ljepo za vidjet po mogucnosti da je crna pozadina iza )

Bio bi jako zahvalan

Mislim da ti netrebaš 3d već PS (Photoshop)

www.denis.matemaksan.com
15 godina
neaktivan
Rabenbal kaže...
Denis Ivankovic kaže...
Rabenbal kaže...

uh ovo je pretjerano. nije moj stil :D

jedan clanak blize tjelu je odradjen u obliku mehanickog zgloba a na zadnjem clanku je kuglica. zadovoljan sam i sa ova dva mehanizma jer vidjeh da dosta robota koristi kuglicasti zglob zbog mogucnosti kretanja po dvije osi istodobno, dok "kuk" je odradjen kao ljudski kuk. ja sam ejdnostavan covjek , ako mogu sto jednostavnije odradit odradim tako. naravno da se tu moze dodat zicica i zupcanika i sve ostalo ali nisam steampunk frik. mozda netko drugi :D

cijeli model je jednostavan, jer nema nista osim par udubljenja i rezova za spoj. nema cak ni vijcica xD

Ma ok, više stvar ukusa :D

Ja više volim odradit takve stvari uber detaljno :D

Ali super je i ovako ;)

www.denis.matemaksan.com
15 godina
neaktivan
Denis Ivankovic kaže...
Drift_king92 kaže...

Bio bi jako zahvalan

Mislim da ti netrebaš 3d već PS (Photoshop)

Kao da je bitno.

@Drift_king92 

Tebi treba nešto jednostavno za majice jel tako?

Evo 2 jednostavne slike. Ako su prejednostavne ili nešto ne pašte reci. 

Ako ti je ipak potrebna bijela pozadina možeš napravi invert.

1 2

15 godina
neaktivan
Drift_king92 kaže...

Bio bi jako zahvalan

radio sam prije 2 godine maturantima iz virovitice majice i nekima iz osnovne skole. ako hoces. napisi samo mi na pp koju temu da obradim pa ti poslozim pripremu za otisak na majice. usput pozadina ne smije biti crna vec mora biti prozirNA. pozadina je onakva kakva je majica.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 19:16 (Rabenbal).
15 godina
neaktivan
Denise,de ti nama pokaži finalni rend onog tuniranog skylinea.
http://kristijan3d.webs.com/
15 godina
protjeran
Vaši 3D modeli

Ne treba mi otisak za majcu nego samo slika u PHOTOSHOPU :D ali da je efektna i da pise 4.E MATURANTI 

Erik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zekida kaže...
Denise,de ti nama pokaži finalni rend onog tuniranog skylinea.

Ma nisam njega još radio...budem ga koji dan, imao sam nešto hitnije

www.denis.matemaksan.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice