Vaši 3D modeli
- poruka: 7.704
- |
- čitano: 2.049.582
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
MODEL ROBOTA NIJE MOJ!!
Bio je neki šrot pa sam mu ja dodao detalja i malo sam se igro s teksturama i materijalima...
kontejnere iza sam nabrzinu izmodeliro da imam neš u pozadini...
šta je to sa nebom ko da je iz crtića,ostalo sve dobro
MODEL ROBOTA NIJE MOJ!!
Bio je neki šrot pa sam mu ja dodao detalja i malo sam se igro s teksturama i materijalima...
Nebo popravi ;)
Da nisi ti stavio plane sa teksturom neba :P
MODEL ROBOTA NIJE MOJ!!
Meni je nebo baš super, čak mi se i više slaže, tako da meni nema zamjerki. Nice!
Nebo sam i htio da bude takvo,malo drugačije...
Daniman123 nije plane već photoshop
My bad...
Ćuj ovo me podsjeća na neki cartony stil, ovisi što si htio postići ;)
Inaće je uredu, što si sve dodao robotu ;)
My bad...
Ćuj ovo me podsjeća na neki cartony stil, ovisi što si htio postići ;)
Inaće je uredu, što si sve dodao robotu ;)
Pa na glavi sam mu dodao kao neka usta i malo detalja i cijevi i dijelove ispod glave,oko pasa sam mu dodao prstenove....i neke sam dijelove maknio koji su mi izgledali bezveze a neke sam premjestio i dodao smooth i tak...
Evo moj novi,to je Chardonnay iz 2003,s čašom baš nisam zadovoljan ali mislim da je ok(kao i s vinom u čaši) ali zato mi je flaša skroz dobro ispala,komentari su dobrodošli.
Pa čaša ti je 30sec posla :D mogo si narpavit ponovo ako nisi zadovoljan :D
Meni su i boca i čaša cist ok. JEdino mi se ova tekucina u casi ne svidja. Ne izgleda mi kao vino. Malo je blijeda ta "crvena" boja.
Evo moj novi,to je Chardonnay iz 2003,s čašom baš nisam zadovoljan ali mislim da je ok(kao i s vinom u čaši) ali zato mi je flaša skroz dobro ispala,komentari su dobrodošli.
Flašu si mogao više zaobiti, jer ovako izgleda ćudno...
Čašu si mogao bolje napraviti što kaže denis 30 sec. posla, popraviti refleksije a i tekućinu popraviti izgleda bijeda :)
Prošli rend je bolji ;)
Napravite msn grupu i tu se dogovarate,radite itd,za otprilike 1-2 godine bi ste napravili naprednu igricu,naravno kad bi taj experiment uspjeo....
Napravite msn grupu i tu se dogovarate,radite itd,za otprilike 1-2 godine bi ste napravili naprednu igricu,naravno kad bi taj experiment uspjeo....
A bilo je već takvih pokušaja :P
Evo nova scena ;)
Hebemu ruke :P
Sve je super, sviđa mi se kompozicija i ideja, ali ruke me bodu u oći :P
Budem složio neki tutorial :D
Evo nova scena ;)
Misliš na ovaj lakat :P
Evo nova scena ;)
Kompletna ruka nije dobra, umijesto šake si kuglu na štimo... Bolje bi bilo da imaš finu ruku, jer mi se rad sviđa ;)
Evo nova scena ;)
Kompletna ruka nije dobra, umijesto šake si kuglu na štimo... Bolje bi bilo da imaš finu ruku, jer mi se rad sviđa ;)
Ajde onda tutorial za šaku ;)
EDIT: treba mi neka cartoon šaka, u skladu sa likom, nemože sad ovaj imati ljudsku šaku :)
Meni šaka baš perfektno paše...jako zanimljiv rad, keep up the good work..
Evo nova scena ;)
Ajde onda tutorial za šaku ;)
EDIT: treba mi neka cartoon šaka, u skladu sa likom, nemože sad ovaj imati ljudsku šaku :)
Ma nemoj ništa dirat, meni je ovo odlično. Slaže se totalno uz lika, ima okrugao turbuh i to... Šaka s prstima ne bi štimala. Super rad!
Evo update skylinea, dosta je bilo odmaranja :D treba bit gotov danas-sutra :)
Btw, interijer nije moj, našo sam neki kršni koj je zapravo za skylinea r34 :D al sam ga malo predelo :) još treba sredit neke stvari...
Još mi lik treba poslat slike, ide još gore ono na krovu kak se zove i neki drugi spojler..pa, kad pošalje :)
Btw, interijer nije moj, našo sam neki kršni koj je zapravo za skylinea r34 :D al sam ga malo predelo :) još treba sredit neke stvari...
Još mi lik treba poslat slike, ide još gore ono na krovu kak se zove i neki drugi spojler..pa, kad pošalje :)
Izgleda ko igračkica naspram prošlog..=)
Izgleda ko igračkica naspram prošlog..=)
Vidi se da žuri,nije na razini onog prvog što on pravi,onaj je ipak za klasu bolji,po mom mišljenju.
Ljudi gdje je Minoza nestao :P
Ljudi gdje je Minoza nestao :P
Spava
ma sam treba promijeniti materijale/teksture interijera naštelat render i bit ce super