PS cs5 editanje

poruka: 6
|
čitano: 1.724
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
PS cs5 editanje

Evo ovako imam malo pitanje u vezi izrade logo-a tj. kako kada napravim peterokut na PS cs5 a da nebudu tako oštri kutovi nego da budu zaobljeni evo imam i sliku pa ako netko zna kako neka mi pošalje pm ili neka ako mu se da edita tj. napravi on.

Hvala unaprijed! :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 10:58 (Bugovac1).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS cs5 editanje

Pomoc pllss?!

0 0 hvala 0
15 godina
PS cs5 editanje

Takve stvari ti se inače ne rade u PS-u nego recimo u Illustratoru ali reci koliko bi htio da su ti zaobljeni ti kutovi, nešto diskretno ili da se baš jako vidi (priloži neki link nečeg sličnog...) pa ti probam napravit... To je doslovno par minuta posla u Illustratoru, reci još kako se zove ovaj font za natpis da barem ne gubim vrijeme na traženje... Pozadina isto strogo crna ili...?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PS cs5 editanje

nikako koristi fireworks puno bolji za takve stvari, a kasnije ako trebaš vektore kompatibilan je sa illustratorom

15 godina
odjavljen
Re: PS cs5 editanje
deya100 kaže...

Takve stvari ti se inače ne rade u PS-u nego recimo u Illustratoru ali reci koliko bi htio da su ti zaobljeni ti kutovi, nešto diskretno ili da se baš jako vidi (priloži neki link nečeg sličnog...) pa ti probam napravit... To je doslovno par minuta posla u Illustratoru, reci još kako se zove ovaj font za natpis da barem ne gubim vrijeme na traženje... Pozadina isto strogo crna ili...?

Slažem se, Illustrator... iako i Fireworksi mogu poslužiti... sve zavisi za što nekome treba... Mnogima je Illustrator overkill ako nisu upoznati sa njime

13 godina
PS cs5 editanje

Skini inkscape i napravi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice