moj prvi rad u gimpu :)
nadam se da nije tako lose
Pogriješio si u tome što si stavio auto u pokretu.Još veća greška je što nisi stavio sjene i uklopio ga u osvijetljenje slike.Ali to ti je tek prvi rad.Na greškama se uči.
moj prvi rad u gimpu :)
nadam se da nije tako lose
Pogriješio si u tome što si stavio auto u pokretu.Još veća greška je što nisi stavio sjene i uklopio ga u osvijetljenje slike.Ali to ti je tek prvi rad.Na greškama se uči.
Evo moja, rađen pomoću tutoriala.
bravo odlično napravljeno daj link od tutorijala ili reci gdje si ga nabaviv
(inače slika je več bila ali nema veze)
Samo malo sjenu da si dotjerao bilo bi bez greške, stavi je na multiply
Ma sjenu i kamion sam zabrljao, no ovo mi prvi pravi rad, pa mi je Ok, drugi put će bit bolja.
evo moj drugi rad nije bas nesto
EDIT:evo jos par
na ovoj zadnjoj mi se cini da je auto u prevelikom profilu :/
Vrlo lijepo,kao što je netko napisal,sjenu treba popraviti.
Evo moj novi rad...Inspiraciju sam našao u Tim Burton-ovoj " Nightmare Before Christmas " i ovoj pjesmi :
Evo moj novi rad...Inspiraciju sam našao u Tim Burton-ovoj " Nightmare Before Christmas " i ovoj pjesmi :
e ovo su slike bravo sam tako nastavi jel znas neki dobar tut. za tako nesto
Nema tut...Moraš učiti pen tool i digital painting i to je to...
Trebao si uploadati malo veću sliku jer ovakvo izgleda kao crna pozadina sa žutim točkama, kada se poveće vide se još neki detalji
Trebao si uploadati malo veću sliku jer ovakvo izgleda kao crna pozadina sa žutim točkama, kada se poveće vide se još neki detalji
e vidis sad sam se malo zagledao i izgleda ok, dakle sad sam vidio one sive obrube oko žutih točki... lijep rad...
ma jesi i ti naivan!!! za prvu sliku nisam siguran ali ova LOTR je zapravo isječak tj. screencapture iz jednog screensavera,izašao je na jednom bugu pred nekih godinu-dvije, i onda je maher samo malo uredio tu kartu međuzemlja tj. stavio ju je crno bijelu. I još se hvali!! pa znam i ja a iskustva s photoshopom imam možda 5-6 sati,znači niš!
E pa to je. Neznam kako se kod vas vidi kod mene se odlično vidi ova siva. Vjerovatno je to, možda zbog različitih postavki monitora, neznam.
PS Hvala na pohvali za rad!
kod mene se vidi odlicno posto imam crt
da jako me zanima pomocu kojeg programo to sve radis...cini se zanimljivo pa da pokusam nesto...
da jako me zanima pomocu kojeg programo to sve radis...cini se zanimljivo pa da pokusam nesto...
procitaj naslov teme
ma jesi i ti naivan!!! za prvu sliku nisam siguran ali ova LOTR je zapravo isječak tj. screencapture iz jednog screensavera,izašao je na jednom bugu pred nekih godinu-dvije, i onda je maher samo malo uredio tu kartu međuzemlja tj. stavio ju je crno bijelu. I još se hvali!! pa znam i ja a iskustva s photoshopom imam možda 5-6 sati,znači niš!
...o čijoj ili o kojoj slici ti pričaš???
...o čijoj ili o kojoj slici ti pričaš???
Mislim da priča o onoj mojo slici kaj sam ja objavil prije godinu dana...Kak ne kužite ljudi,onda sam tek počel i one sve slike s početka teme su prema tutorialima i jednostavne...
Ove slike na zadnjih 7-8 stranica teme su ono kaj sad radim i komentirajte te radove....
Dvije moje
malo istakni slovo D teško se vidi.
evo pokusaj paintinga po tutorialu
komentari pozeljni
Mislim da si trebao maknut ovo što si pobojao izvan outlinea... onda bi dobio stvarnu sliku bundeve, još bi onda mogao dodati neku sjenu ispod i to bi bilo to... sama bundeva je dobro obojana. Možda su neke sjene na malo krivim mjestima ali nije uopće loše... samo tako nastavi!!