Jel ima takav program?

poruka: 19
|
čitano: 35.491
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Jel ima takav program?

ovak treba mi program di mogu da da napravim kuču u 3d-u ali da nije zahtjevna i teška, znači da se mogu amateri s njima služit, nemojte mi davat auto cad, i da npr mogu stavljat prozore i radit ukrase na fasadi jer mi je to važno, htijeo bi da napravim svoj oblik kuće i onda da radim fasadu i dekoracije na fasadi da vidim kako bi to izgledalo i tako...nezzz kako bi bolje objasnio, hvala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jel ima takav program?
The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Jel ima takav program?

Bitno ti je samo za fasadu ili cijelu kuću? Ako samo za fasadu preporučujem Chromos Svijetlost Software.

Ovog forumaša boli briga kakve ste nacionalnosti, rase i spolnog opredjeljenja i jednostavno ga ne zanimaju vaša mišljenja.
16 godina
neaktivan
Jel ima takav program?

Naravno da ima!

Google SketchUp

Neko posebno znanje za njeg i ne trebaš... samo malo uključiš vijuge..

Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

tvoja mi je stranica prazna....

13 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

Bitno ti je samo za fasadu ili cijelu kuću? Ako samo za fasadu preporučujem Chromos Svijetlost Software.

pa htijeo bi napraviti cijeli oblik svoje kuće i napravoo bi cijelu fasadu s dekoracijama koje ja želim da vidim kako bi to izgledalo

15 godina
neaktivan

Pogledaj si ove linkove, možda nešto pronađeš za sebe:

http://www.bug.hr/forum/post/uredski-alati/program-crtanje-soba/2364710.aspx

15 godina
odjavljen

Software od Chromos Svijetlost ti funkcionira tak da si poslikaš kuću iz par kutova, ubaciš u program, označiš zidove i mijenjaš boje, ukrase kak god hočeš. Super stvar provijereno.

Ovog forumaša boli briga kakve ste nacionalnosti, rase i spolnog opredjeljenja i jednostavno ga ne zanimaju vaša mišljenja.
15 godina
neaktivan
deus-ex resolution kaže...

ovak treba mi program di mogu da da napravim kuču u 3d-u ali da nije zahtjevna i teška, znači da se mogu amateri s njima služit, nemojte mi davat auto cad, i da npr mogu stavljat prozore i radit ukrase na fasadi jer mi je to važno, htijeo bi da napravim svoj oblik kuće i onda da radim fasadu i dekoracije na fasadi da vidim kako bi to izgledalo i tako...nezzz kako bi bolje objasnio, hvala...

http://denisivankovic.com
13 godina
neaktivan
Denis Ivankovic kaže...

haha, to sam več napravio,a li nema mogučnosti koje meni treba.....

13 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

Software od Chromos Svijetlost ti funkcionira tak da si poslikaš kuću iz par kutova, ubaciš u program, označiš zidove i mijenjaš boje, ukrase kak god hočeš. Super stvar provijereno.

jeli je to neki program ili šta sad sam trežio nisam našao ništa, možeš li mi dat neki link da vidim to.....hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 19:45 (deus-ex resolution).
15 godina
odjavljen
Jel ima takav program?

http://www.chromos-svjetlost.hr/download/SvjetlostDesign_Harmony.exe

U početku je malo zeznutije označivanje, ali kad pročitaš uputsva i uz malo vježbe skroz je jednostavno.

0 0 hvala 1
17 godina
bobica257 kaže...

U početku je malo zeznutije označivanje, ali kad pročitaš uputsva i uz malo vježbe skroz je jednostavno.

Sve je to super; al liku treba program za 3D modeliranje, a ne program sa kojim će na fotografiji postojeće kuće mijenjati boju fasade (ako sam ga dobro skužio, on bi htio napraviti 3D model neke kuće koju si je on zamislio, znaći kuća još ne postoji i nema nikakve fotografije te kuće).

@deus-ex resolution: neznam kolko "jednostavan" programi ti misliš da ćeš naći, al ni jedan nije previše jednostavan. Za svakog treba ponešto vremena da se naući raditi sa njime.

Moja osobna preporuka bi bila ili Google Sketchup ili neki od programa na linku koji je stavio zitzko. Mislim da jednostavnije od toga teško da ćeš naći, ali i to "jednostavno" nije da ćeš ti otvoriti program, importirati nacrt i program će sam od toga napraviti 3D model, a ti ćeš za to vrijeme pijuckati kavicu... Svakako treba malo truda i vremena da se to posloži...

A što se tiće nekog konkretnog savjeta veznog za te programe, osobno te programe nisam ni pogledao, jer ne zadovoljavaju moje potrebe, tako da nemam iskustva sa njima, ali mi djeluju relativno jednostavni. Koristio sam samo Google Sketchup, te mogu reći da ima dovoljno mogućnosti i opcija da se napravi sve ovo što si rekao, al opet, neznam kolko "jednostavno" ti tražiš, jer ako tražiš nešto full jednostavno, onda mislim da bi i Sketchup mogao biti prekompliciran...

Sve u svemu, sad tu imaš nekoliko prijedloga, pa kreni isprobavati da vidiš koji bi ti najviše odgovarao i koji bi mogućnostima mogao zadovoljiti tvoje potrebe.

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 3:27 (Berko).
13 godina
neaktivan
Berko kaže...
bobica257 kaže...

Sve je to super; al liku treba program za 3D modeliranje, a ne program sa kojim će na fotografiji postojeće kuće mijenjati boju fasade (ako sam ga dobro skužio, on bi htio napraviti 3D model neke kuće koju si je on zamislio, znaći kuća još ne postoji i nema nikakve fotografije te kuće).

@deus-ex resolution: neznam kolko "jednostavan" programi ti misliš da ćeš naći, al ni jedan nije previše jednostavan. Za svakog treba ponešto vremena da se naući raditi sa njime.

Moja osobna preporuka bi bila ili Google Sketchup ili neki od programa na linku koji je stavio zitzko. Mislim da jednostavnije od toga teško da ćeš naći, ali i to "jednostavno" nije da ćeš ti otvoriti program, importirati nacrt i program će sam od toga napraviti 3D model, a ti ćeš za to vrijeme pijuckati kavicu... Svakako treba malo truda i vremena da se to posloži...

A što se tiće nekog konkretnog savjeta veznog za te programe, osobno te programe nisam ni pogledao, jer ne zadovoljavaju moje potrebe, tako da nemam iskustva sa njima, ali mi djeluju relativno jednostavni. Koristio sam samo Google Sketchup, te mogu reći da ima dovoljno mogućnosti i opcija da se napravi sve ovo što si rekao, al opet, neznam kolko "jednostavno" ti tražiš, jer ako tražiš nešto full jednostavno, onda mislim da bi i Sketchup mogao biti prekompliciran...

Sve u svemu, sad tu imaš nekoliko prijedloga, pa kreni isprobavati da vidiš koji bi ti najviše odgovarao i koji bi mogućnostima mogao zadovoljiti tvoje potrebe.

kuča več postoji, u njoj živim, ali meni zapravo treba i netreba 3d, ali hoću da mogu sam raditi svoje dekoracije na fasadi.....npr. hoču da vidim kako bi mi izgledalo na kući kad bi stavljao kamen  po čoškovima i oko prozora.....ako kužite na koje kamenje, ima takve dekoracije za kuću, a to je skupo, tako da bi htjeo da vidim kako bi to izgledalo, da nebi bacao lovu na ono što mi se poslje možda nebi sviđalo....

ako hočete mogu vam poslat linkove da vidite kaj bi htjeo da napravim.....

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 11:09 (deus-ex resolution).
13 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

Pozdrav! Mozete mi molim vas reci gdje skinuti ovaj Chromos Svjetlost Software??

moze link?

thx!

13 godina
neaktivan
Berko kaže...
bobica257 kaže...

kuča več postoji, u njoj živim, ali meni zapravo treba i netreba 3d, ali hoću da mogu sam raditi svoje dekoracije na fasadi.....npr. hoču da vidim kako bi mi izgledalo na kući kad bi stavljao kamen  po čoškovima i oko prozora.....ako kužite na koje kamenje, ima takve dekoracije za kuću, a to je skupo, tako da bi htjeo da vidim kako bi to izgledalo, da nebi bacao lovu na ono što mi se poslje možda nebi sviđalo....

ako hočete mogu vam poslat linkove da vidite kaj bi htjeo da napravim.....

DA, a meni bas ovo treba....

ali ne radi link od chromos svjetlosti download-a.

ja bas trebam da si ubacim fotke starew renovirane kuce i da si napravim kombinacije sive i crvene boje...

ono, da si obojam balkone u crveno, ugao kuce tu sivo,  pa crveno i ti...

ima kakav link od nekog softa za mene?

9 godina
protjeran
Jel ima takav program?

Hmm, a SolidWorks? hahah, nije to bas za fasade, al oke je :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 13:17 (RapStar).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

SOLIDWORKS AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaahaaahaahahahh bas si me nasmija(la)o   :D

10 godina
neaktivan
Jel ima takav program?

Za 3d vjerovali ili ne Archicad je bas jednostavan ako ne trebate neke slozenije stvari  

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice