Zujanje grafičke kartice

poruka: 37
|
čitano: 22.624
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Zujanje grafičke kartice
Nikacc kaže...

Anyone? Danas otklonio sve sumnje..Grafička kartica zuji...Probao zamjenit postojeće napajanje sa Seasonicovim...ista stvar..ventilator nije zato što ga zaustavim rukom i dalje se čuje...čim je nešta zahtjevnije u pitanju zuji,kao što sam napisao gore...

Nemas frke tu, i u mene nekada malo zuji, kad zaigram nesh. 

Samo ako previse zuji, tj. da je nepodnosljivo, onda trebas da reklamiras.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 22:19 (Leopard_st).
15 godina
neaktivan
Zujanje grafičke kartice

Pozdrav ljudi, evo primjetio sam zujavi zvuk kod srednjeg ventilatora na windforce kuleru, i pocne da se cuje na ravno 52% okretaja. Cuje se kao da slabo nesto "melje" unutra u lezaju, nije glasno, ali se cuje, recimo kao kad hard disk "melje". Pa me zanima da li netko ima iskustva sa zamjenom kartice sa ovako banalnim problemom i da li imam osnove za zamjenu kartice. Da ju ne saljem bezveze u Zg iz Os.  Hvala vam puno unaprijed ;). Inace kartica radi bogovski.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Nema beda kod zujanja..to je sve normalna stvar jer kroz graficku (procesor) prolaze ogromne struje dok je pod opterecenjem i mora zujati. Isto tako ako radite stress test na procesoru cuje se zujanje. Nema panike sve dok zuji kad se igra. Ak se to javlja dok nema opterecenja e onda treba na servis :P

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zujanje grafičke kartice

Pozdrav. Imam laptop HP Omen 17 w221ng. I primecujem da mi je graficka dosta bucna kada igram igrice, medjutim cujem da se ponekad ukljuci i zuji i kada npr. citam neki tekst na internetu ili tako nesto. Da li je to ok ?

0 0 hvala 0
10 godina
Nikacc kaže...

Pozdrav..isti problem kod mene...Kad igram neku igru zuji....ako tu istu igru spustim sa alt+tab dole u taskbar..više ne zuju...dignem igru nazad..zuji...mislim da nije ventilator..jel baš se čuje onako kao da kroz zavojnicu prolazi struja...cooler od proca je stock(nije klokan)

EDIT: može bit i da je napajanje u pitanju !?

upali vsync u igrama pa vjerovatno vise nece zujat,cim veci fps zuji..lock na 60  pa bi trebalo prestat

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
16 godina
Zujanje grafičke kartice

Pozdrav, da ne otvaram novu temu crko mi je jedan ventilator na rx 470 aorus, vrti se jos ali se dobro cuje. Gdje nac zamjenu? Ako ga posaljem na garanciju nece se vratit lako. Gdje bih mogao kupit ili cijelo hladjenje ili samo jedan ventilator. Google bas nesto ne pomaze.

Hvala.

0 0 hvala 0
13 godina

pa bolje poslati na servis ako imas garanciju?

everyday i'm shuffling...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice