Zakoci kompjuter tokom instalacije VGA Drivera

poruka: 6
|
čitano: 1.432
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Imao sam danas problem jer nije htjelo da se pokrene instalacija ali to sam sredio :) eh sada kad hocu da instaliram Ati Radeon Driver meni kompjuter u potpunosti zakoci :/ pa me zanima jel kraficka crkla ili je neki drugi problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na koji način pokušavaš instalirati, disk, USB ili direktno sa HDD-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Zakoci kompjuter tokom instalacije VGA Drivera

-nema podataka... pa ili je crkla ili neki drugi problem. Počnimo od tog dali uopće imaš PC, dali imaš VGA, Radeon.. itd. pa kad dođemo do OSa i drivera da bar to znamo. Ovako, sve je moguće, ali ..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
10 godina
neaktivan

graficka je Ati Radeon x1550 i uradjena je reinstalacija tako da nema teoretske sanse da je virus jer je na jednu particiju uradjena reinstalacija (samo Local Disk C) i kad hocu preko CD-a da uradim kompjuter zakoci cim se pojavi slika Ati catalys. dakle kliknem install i kad krene instalacija kompjuter u potpunosti zakoci i onda moram da ga restartujem na kucistu :/ graficka prije reinstalacije kompjutera nije javljala nikakvu gresku al posle instalacije graficka pravi probleme :( druge drivere od maticne sve je instalirano kako treba. hvala na odg. :)

15 godina
neaktivan

To znači da je CD oštećen. Skini Catalyst sa AMD web stranice i pokreni instalaciju sa HDD-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

-prvo napravi ostale nadogradnje (koji win?), npr pogrešan driver ili nemaš .net 2.0 i noviji.. ako imaš w7-8 autoupdate može sve sam.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice