Xfx hd7850 vs gtx 750 titanium

poruka: 47
|
čitano: 6.377
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

E ljudi nazalost oni iz linksa nisu htjeli zamjenit mrtvu graficku karticu tako da sam ostao na gtx 750 ti moze li mi sada neko reci u vezi clocka ja kada ga clokcam meni se sjebu driveri pa se sami upale pa onda ostane na istoj brzini najvise sta sam uspija izvuc clocka je GPU off set + 2 i memory clock off set + 600 sve poslje toga gasi se komp ima iko ideju

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Xfx hd7850 vs gtx 750 titanium

neloša je to kartica, sam se treba poigrat sa biosom, poslao sam ti link di je sve objašnjeno.

evo jedan rezultat benča, jest da je i cpu naklokan, al dokaz da se da :)

http://www.3dmark.com/3dmv/4982046

mrakky
14 godina
neaktivan

ma u mene je osam jezgreni amdov na 3.1 je a da se na 4.0 dozvoljeno bez dizanje voltaze

0 0 hvala 0
17 godina

ak ti se da zafrkavat sa tim da se ona zmodat jako dobro, al ak se ideš zafrkat sa tim modanje dobro prouči onaj link kaj sam ti poslao, koji je proizvođač kartice?

edit:

krivi link sam gore okačio za benč, ovaj sam htio

http://www.3dmark.com/fs/1830289

mrakky
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2014 14:13 (mrakky).
14 godina
neaktivan

Gainward ftx 750 titanium Su mi dali

Ali ja kad idem clockat Dogodi se to da mi driveri padnu ZASTO ako je dozvoljeno na njoj clokc do 2 ghz 

0 0 hvala 0
12 godina
Ocito ona to ne moze podnit. Power limit digni na +50 i lagano pomalo od stock takta dizi gpu pa testiraj. Clockanje je sport za strpljive a ne odma slidere do kraja pa opleti
koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran

Dali su mu Gainward jer to Links uvozi i to im najbolje za izdat.

Gainward kartice su za k. 

Glupi stickeri po njima, oc potencijal koma.

Trebaju se ugledat pa Gigabyte/MSI/ASUS uvozit a ne ovaj šrot

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

najvise sta san uspija dignit je 400 ghz a dogodi se sranje da onaradi normalno dok ja ne upalim igricu onda Samo driveri se ugase pa upale 

0 0 hvala 0
13 godina

JA osobno OCam grafiku samo iz zabave i benchanja,uvjek na stocku dok igram!

i btw uvjek biram MSi nad XFX,inmao jednom 7870 i nikad više!!

AUDIOFIL
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
volegradele kaže...

JA osobno OCam grafiku samo iz zabave i benchanja,uvjek na stocku dok igram!

i btw uvjek biram MSi nad XFX,inmao jednom 7870 i nikad više!!

s obzirom na zadnju seriju xfx kartica mogu s sigurnoscu reci da xfx je barem ove godine potukao msi kaj se tice kvalitete...msi je od zadnje gtx7xx serije poceo poprilicno fusariti, sad dali je to morao napraviti radi jeftinije konkurencije predpostavljam...LP

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
14 godina
Doma3 kaže...

najvise sta san uspija dignit je 400 ghz a dogodi se sranje da onaradi normalno dok ja ne upalim igricu onda Samo driveri se ugase pa upale 

pa na koliko si digao clock, 1.4ghz? To je prevelik oc i normalno da neće raditi normalno. Max. overclock te grafičke je oko 1.2 ghz

13 godina
protjeran
zuper kaže...
Doma3 kaže...

pa na koliko si digao clock, 1.4ghz? To je prevelik oc i normalno da neće raditi normalno. Max. overclock te grafičke je oko 1.2 ghz

on je valjda slider do kraja povuko...{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
14 godina
Doma3 kaže...

Gainward ftx 750 titanium Su mi dali

Ali ja kad idem clockat Dogodi se to da mi driveri padnu ZASTO ako je dozvoljeno na njoj clokc do 2 ghz 

Ovaj dio mi nije jasan.Jesi li ti htio podignut jezgru grfe na 2 GHz?

14 godina
zuper kaže...

Max. overclock te grafičke je oko 1.2 ghz

Gigabyte verzija ide do 1.3 GHz.

Ne obaziri se na TD, to su samo TD Trollovi, nemaju pojma o ničemu, pa moraju zaje... one koji nešto znaju. ;-))))))) (i3 4130 pojede ovaj tvoj i3 3240 za doručak) :D OMG.
13 godina
protjeran
Valentin17 kaže...
zuper kaže...

Max. overclock te grafičke je oko 1.2 ghz

Gigabyte verzija ide do 1.3 GHz.

Zašto je dobio TD ? Zbog istine ? GB verzija ima 6 pin i više struje povuče pa samim time i više može se OCnut, naravno dapače krivo se izrazio jer neide svaki primjerak na 1.3 ghz i thats it.. ali znala se poanta

14 godina
Bulldozer kaže...
Zašto je dobio TD ? Zbog istine ? GB verzija ima 6 pin i više struje povuče pa samim time i više može se OCnut, naravno dapače krivo se izrazio jer neide svaki primjerak na 1.3 ghz i thats it.. ali znala se poanta

To je TD ekipa koja me prati po cijelom forumu, ne zamaraj se.

Ne obaziri se na TD, to su samo TD Trollovi, nemaju pojma o ničemu, pa moraju zaje... one koji nešto znaju. ;-))))))) (i3 4130 pojede ovaj tvoj i3 3240 za doručak) :D OMG.
13 godina
Valentin17 kaže...
Bulldozer kaže...

To je TD ekipa koja me prati po cijelom forumu, ne zamaraj se.

{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice