E ljudi nazalost oni iz linksa nisu htjeli zamjenit mrtvu graficku karticu tako da sam ostao na gtx 750 ti moze li mi sada neko reci u vezi clocka ja kada ga clokcam meni se sjebu driveri pa se sami upale pa onda ostane na istoj brzini najvise sta sam uspija izvuc clocka je GPU off set + 2 i memory clock off set + 600 sve poslje toga gasi se komp ima iko ideju
neloša je to kartica, sam se treba poigrat sa biosom, poslao sam ti link di je sve objašnjeno.
evo jedan rezultat benča, jest da je i cpu naklokan, al dokaz da se da :)
ma u mene je osam jezgreni amdov na 3.1 je a da se na 4.0 dozvoljeno bez dizanje voltaze
ak ti se da zafrkavat sa tim da se ona zmodat jako dobro, al ak se ideš zafrkat sa tim modanje dobro prouči onaj link kaj sam ti poslao, koji je proizvođač kartice?
edit:
krivi link sam gore okačio za benč, ovaj sam htio
Gainward ftx 750 titanium Su mi dali
Ali ja kad idem clockat Dogodi se to da mi driveri padnu ZASTO ako je dozvoljeno na njoj clokc do 2 ghz

Dali su mu Gainward jer to Links uvozi i to im najbolje za izdat.
Gainward kartice su za k.
Glupi stickeri po njima, oc potencijal koma.
Trebaju se ugledat pa Gigabyte/MSI/ASUS uvozit a ne ovaj šrot
najvise sta san uspija dignit je 400 ghz a dogodi se sranje da onaradi normalno dok ja ne upalim igricu onda Samo driveri se ugase pa upale
JA osobno OCam grafiku samo iz zabave i benchanja,uvjek na stocku dok igram!
i btw uvjek biram MSi nad XFX,inmao jednom 7870 i nikad više!!
JA osobno OCam grafiku samo iz zabave i benchanja,uvjek na stocku dok igram!
i btw uvjek biram MSi nad XFX,inmao jednom 7870 i nikad više!!
s obzirom na zadnju seriju xfx kartica mogu s sigurnoscu reci da xfx je barem ove godine potukao msi kaj se tice kvalitete...msi je od zadnje gtx7xx serije poceo poprilicno fusariti, sad dali je to morao napraviti radi jeftinije konkurencije predpostavljam...LP
najvise sta san uspija dignit je 400 ghz a dogodi se sranje da onaradi normalno dok ja ne upalim igricu onda Samo driveri se ugase pa upale
pa na koliko si digao clock, 1.4ghz? To je prevelik oc i normalno da neće raditi normalno. Max. overclock te grafičke je oko 1.2 ghz
pa na koliko si digao clock, 1.4ghz? To je prevelik oc i normalno da neće raditi normalno. Max. overclock te grafičke je oko 1.2 ghz
on je valjda slider do kraja povuko...
Gainward ftx 750 titanium Su mi dali
Ali ja kad idem clockat Dogodi se to da mi driveri padnu ZASTO ako je dozvoljeno na njoj clokc do 2 ghz
Ovaj dio mi nije jasan.Jesi li ti htio podignut jezgru grfe na 2 GHz?
Max. overclock te grafičke je oko 1.2 ghz
Gigabyte verzija ide do 1.3 GHz.
Max. overclock te grafičke je oko 1.2 ghz
Gigabyte verzija ide do 1.3 GHz.
Zašto je dobio TD ? Zbog istine ? GB verzija ima 6 pin i više struje povuče pa samim time i više može se OCnut, naravno dapače krivo se izrazio jer neide svaki primjerak na 1.3 ghz i thats it.. ali znala se poanta
To je TD ekipa koja me prati po cijelom forumu, ne zamaraj se.
To je TD ekipa koja me prati po cijelom forumu, ne zamaraj se.