XFX HD 4890 ili GTX 275

poruka: 134
|
čitano: 15.860
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
XFX HD 4890 ili GTX 275

u dilemi sam.moze odgovor?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: XFX HD 4890 ili GTX 275
gamer 16 kaže...

u dilemi sam.moze odgovor?

Ne's dileme. Uzmi onu koja ima najbolji omjer cijene, garancije i 'hladnoce'.
Dakle, dodjes opet na isto. Pa si postavi prioritet. Jel' ti bitnija cijena, garancija ili koliko 'przi' i trosi struje, odnosno kakva cooler ima (dobro ja ne patim na tisinu, pa to ne gledam).
S niti jednom neces promasiti. Tamo gdje ce jedna 'stekati', stekati ce i druga. A ovih tu sada fps vamo, fps tamo - to ostavi za dezurne trollove Smijeh.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2009 1:31 (Mrgud Veliki).
16 godina
neaktivan
XFX HD 4890 ili GTX 275

A koja je razlika između ove 3 grafe (osim cijene naravno :)) i dal se isplati uzeti npr. ovu najjeftiniju:

http://www.adm.hr/advanced_search_result.php?keywords=hd+4890&x=1&y=10

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2009 3:04 (schaner).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
XFX HD 4890 ili GTX 275

Razlika osim cijene se vidi, ako se klikne na svaki artikl i usporedis ih...

Nije mi jasna ta ljenost. I, da, mozes uzeti najjeftiniju. Ostati ce ti 300 kuna u dzepu, a razliku neces vidjeti, osim, ako se ne palis na bencheve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XFX HD 4890 ili GTX 275

hmm. ja bi išo na hd4850 x2  jer je 2 hd4850 bolje od gtx280 pa ti  vidi cijana joj je 1500kn

0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Treba_do_neba kaže...

hmm. ja bi išo na hd4850 x2  jer je 2 hd4850 bolje od gtx280 pa ti  vidi cijana joj je 1500kn

Jesi kada imao x2 ?
16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
Treba_do_neba kaže...

Jesi kada imao x2 ?
 ne zašto?
17 godina
neaktivan
XFX HD 4890 ili GTX 275

4890 jer si rekao da ces ic na veliki monitor, a sa time ide velika rezolucija a Geforce gube dosta snage na velikim rezolucijama, dok ATi se ponasa odlicno na velikim rezolucijama.

Forever MUFC
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
XFX HD 4890 ili GTX 275

ako je za igranje covjeku onda je bolja gtx275 na svakoj rezoluciji, idi na gtx275, ajde malo budite realni a ne koga vise preferirate

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-275-shootout-bfg-inno3d-palit-sparkle-test/1

King of the South!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XFX HD 4890 ili GTX 275

tnx na odgovorima .pogledao sam brdo testova o tim dvjema karticama  i stvarno je razlika u neki 3 fps negdje gtx dobije negdje ati . jos jedno pitanje  kupil bi amd phenom 955 be onda bi morao i ati karticu imati ili nvidia? mislim koja bi se bolje uklapala.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gamer 16 kaže...

tnx na odgovorima .pogledao sam brdo testova o tim dvjema karticama  i stvarno je razlika u neki 3 fps negdje gtx dobije negdje ati . jos jedno pitanje  kupil bi amd phenom 955 be onda bi morao i ati karticu imati ili nvidia? mislim koja bi se bolje uklapala.?

To ovisi o matični.Ako uzmeš AMD-ov čipset(moja preporuka) uzmeš ATI grafu koja če sigurno biti bolje usklađena.Ako pak uzimaš Nvidin Čipset onda uzmeš Gforce.
Ja sam koji jesam.
16 godina
protjeran
gamer 16 kaže...

ne, moze cpu biti amd-ov sa nvidiovom grafuljom
King of the South!
17 godina
XFX HD 4890 ili GTX 275

Uzmi HD4890, pitaj "toxica", on ti ima GTX295 i nije zadovoljan, jer imaju neku gresku GTX 275 i GTX295 nesto crno na monitoru, točkice, i kaze da je bolje kupit HD4890 koja tu gresku daleko manje ima!

I don't care...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
microman kaže...
gamer 16 kaže...

To ovisi o matični.Ako uzmeš AMD-ov čipset(moja preporuka) uzmeš ATI grafu koja če sigurno biti bolje usklađena.Ako pak uzimaš Nvidin Čipset onda uzmeš Gforce.
 inace oprostite na tako glupim pitanjima jer sam totalni no0b u ovome . znaci ja cu uzimat ovu maticnu LINK ta maticna ima AMD-ov chipset?
16 godina
gamer 16 kaže...
microman kaže...
gamer 16 kaže...

inace oprostite na tako glupim pitanjima jer sam totalni no0b u ovome . znaci ja cu uzimat ovu maticnu LINK ta maticna ima AMD-ov chipset?
 Ja nebi na Ascrock na tvom mjestu, bolje gigabyte ovu, jeftinu a dobru.
krpelj sa bazukom :)
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
gamer 16 kaže...
microman kaže...
gamer 16 kaže...

a sta asrokica nije dobra? ta koju si mi ti dao za prijedlog podrzava am3 socket?
16 godina
neaktivan
epic kaže...
gamer 16 kaže...

ne, moze cpu biti amd-ov sa nvidiovom grafuljom
 Da no to može raditi probleme.
gamer 16 kaže...
 Da
Ja sam koji jesam.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2009 13:34 (microman).
16 godina
neaktivan

ja nih sigurno uzeo ATI ima veći otkucaj core clocka i memory clocka,a s druge strane imamo jednu gtx-icu koja ima veci memory bus...ali nije zaokruzena na 1gb ali prosudi sam!  

pozdrav

17 godina
neaktivan
BORG kaže...
gamer 16 kaže...
microman kaže...
gamer 16 kaže...

NE NE Gigabite, bolja Asrock jer ima SB 750,.
Forever MUFC
17 godina
neaktivan
epic kaže...

ako je za igranje covjeku onda je bolja gtx275 na svakoj rezoluciji, idi na gtx275, ajde malo budite realni a ne koga vise preferirate

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-275-shootout-bfg-inno3d-palit-sparkle-test/1

Ma upravo si opovrgnuo svoje stajaliste ovim testom, u vecini slucajeva pobjeduje 4890, a pogotovu u velikim rezolucijam,(slijedeci put mali proanaliziraj test i onda odluci sta cees napisat.)
Forever MUFC
16 godina
neaktivan
ManchesterUTD kaže...
epic kaže...

Ma upravo si opovrgnuo svoje stajaliste ovim testom, u vecini slucajeva pobjeduje 4890, a pogotovu u velikim rezolucijam,(slijedeci put mali proanaliziraj test i onda odluci sta cees napisat.)
 DA tocno je sta si m.utd sada naveo jer ja gledam rezu 1920*1080 jer cu uzet full hd monitor. a vidim da tu ati pobijeduje.
HVALA decki puno ste mi pomogli.!
16 godina
protjeran
XFX HD 4890 ili GTX 275

ne pobjeduje u onim boljim igrama kao crysis, far cry 2., mass effect...

King of the South!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gamer 16 kaže...
 DA tocno je sta si m.utd sada naveo jer ja gledam rezu 1920*1080 jer cu uzet full hd monitor. a vidim da tu ati pobijeduje.
 jesi li igrao kad na 16:9 monitoru?
Only God (& mod) can judge me
16 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
gamer 16 kaže...
 jesi li igrao kad na 16:9 monitoru?
 ne zasto? sad aigram na 4:3 monitoru.
17 godina
neaktivan
XFX HD 4890 ili GTX 275

zato što su ti monitori (16:9) za filmove, jer kod 16:10 imaš crni rub kad gledaš hd filmiće.

Inače, meni osobno, ti monitori izgledaju kao odsječeni...pogotovo u igrama...razvučena i neprirodna slika.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2009 18:55 (Core2Duo2).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

zato što su ti monitori (16:9) za filmove, jer kod 16:10 imaš crni rub kad gledaš hd filmiće.

Inače, meni osobno, ti monitori izgledaju kao odsječeni...pogotovo u igrama...razvučena i neprirodna slika.

aha znaci nisu dobri za igre?
17 godina
neaktivan
XFX HD 4890 ili GTX 275

ma gle, to je sve od osobe do osobe... meni npr nikako ne leže ti 16:9 monitori.

Prirodniji su mi u igrama 16:10 monitori.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

ma gle, to je sve od osobe do osobe... meni npr nikako ne leže ti 16:9 monitori.

sada te nista ne razumijem .gore si naveo da ti nije dobro igrati na 16:10 a sada velis da ti je bolje .pojasni malo.
17 godina
Core2Duo2 kaže...

Hebate, a velika ti je razilka...
16:9 su prirodniji. Naše oko vidi više u širinu nego u visinu zato su widesceenovi bolji od onih 4:3 u svakom pogledu od filmova do igrica, prostora na desktopu itd.
Mislim da će sve sada počet radit u 16:9 rezama, filmovi se svi već tako rade, i skoro sve bolje igrice imaju podršku za 1920x1080 rezu. Recimo meni se Assassins creed nije raširo preko cijelog ekrana na 17" ekranu ni na ovom samsungu T200 22" (16:10) samo su se one crne trake smanjile nešto. Došao sam do zaključka da bi se to raširilo preko cijelog ekrana tek na HD monitoru.
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Core2Duo2 kaže...

Hebate, a velika ti je razilka...
16:9 su prirodniji. Naše oko vidi više u širinu nego u visinu zato su widesceenovi bolji od onih 4:3 u svakom pogledu od filmova do igrica, prostora na desktopu itd.
Mislim da će sve sada počet radit u 16:9 rezama, filmovi se svi već tako rade, i skoro sve bolje igrice imaju podršku za 1920x1080 rezu. Recimo meni se Assassins creed nije raširo preko cijelog ekrana na 17" ekranu ni na ovom samsungu T200 22" (16:10) samo su se one crne trake smanjile nešto. Došao sam do zaključka da bi se to raširilo preko cijelog ekrana tek na HD monitoru.
 znaci, onda da uzmem taj hd monitor ili ne?????
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice