Interesuje me koliko ova kartica moze danas igara da gura.
Da li je u stanju izdrzati GRID, GTA 4, SHIFT ( mislim da jeste )
ja na 1650pro igram dragon age i cod 6,zna zaštekat al mi je procesor koma tak da bi trebalo radit tebi .
Izdržati da, ali pitanje na kojoj rezoluciji.
Ja sam imao X1650 i igrao sam recimo GTA 4 na 1024x864 s min. detaljima relativno glatko. A još sam imao ploču koja nije imala x16 utor nego x4 pa se jačina smanjila za nekih 10%
Naravno, mislim da pričamo o PCI-E verziji...
imam ju ja i sve igre koje si ovde nabrojao mi idu bez pol beda.. igram na rezu 1280*1024 samo mojoj je jedina mana sta nema 512 mb nego imam verziju sa 256mb (za gta 4) al sve ide glatko!! ..ejdina mana joj je sto pije struje ko sam bog! ..eto
Ma odlicno. Imao sam je prije 3 godine i tada je bila veoma skupa a danas je 4 puta jeftinija. Prodajem svoju 5770 jer planiram uzeti 5850 a moram imati nesto dok ne skupim svu lovu.
Tako da sam se odlucio da je ipak privremeno ubacim.
Hvala vam.
Ja imam X1950PRO 512MB - na njoj mi rade sve verzije COD-a (jedino to i igram) bez problema, cak i Crysis (ne na nekim ludilo postavkama, ali radi) tako da ne kuzim cemu graficke od 1000+ kn :)
Meni je i ona ok...
Ja imam X1950PRO 512MB - na njoj mi rade sve verzije COD-a (jedino to i igram) bez problema, cak i Crysis (ne na nekim ludilo postavkama, ali radi) tako da ne kuzim cemu graficke od 1000+ kn :)
Meni je i ona ok...
Ova je 2000+ kn :)
Ne bih ni ja sada ulazio u te rasprave. ali svako ima jednu stvar u zivotu na koju trosi vise para nego na druge. To mogu biti; kladjenje, alkohol, drugi opijati, auta, televizori, odjeca, itd itd.
Pustite me da trosim kada vec zaradim:)