VTX3D hd 6770

poruka: 8
|
čitano: 2.874
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
VTX3D hd 6770
Prije 4 tjedna sam kupio garafu VTX3D hd 6770... imam problem dok igram Call of Duty Modern Warfare 3 - negdje nakon 10-15 min igre komp mi zašteka i na monitoru se pojave il crne il smeđe il narančaste crte preko cijelog ekrana i zvuk mi zašteka, kako koji put... da bi iskljucil mogućnost kvara igre probal sam staviti i Crysis 2 i NFS The Run i javlja se isti problem, a poslije sam stavio i obični Crysis 1 koji nije tolko zahtjevan al svejedno šteka... dok zašteka neda se vratiti u windowse nego moram cijeli komp resetirati... primjetil sam da se dosta zagrijava grafa u igrama...

sad neznam dal je problem u hlađenju il nevalja grafa pa ju trebam reklamirati? jer u windowsima nema tih problema i dok gledam filmove isto sve funkcionira normalno...

Molim ak neko zna u čemu bi mogao biti problem

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
VTX3D hd 6770

Eventualno da probas kod nekog frenda jos , ak tam neradi onda furaj na servis ! Koje su ti temp. grafe pod opterecenjem ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: VTX3D hd 6770
probal bum tak onda... a negdje između 60-70 stupnjeva.. dok radi u windowsima puse vjetar sobne temperature ak kad je u igri dosta vrući..
13 godina
neaktivan
darksiderea kaže...
probal bum tak onda... a negdje između 60-70 stupnjeva.. dok radi u windowsima puse vjetar sobne temperature ak kad je u igri dosta vrući..

sam malo u igri je preko 70 ili?????????

13 godina
neaktivan
a islo je do 66 stupnjeva.. al me čudi jer kad upalim komp i prvi put pokrenem igru nakon 10 min zasteka, trebam resetirati... onda po 2. put pokrenem igru dulje treba da zasteka
15 godina
VTX3D hd 6770

Probaj instalirat druge drivere !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
VTX3D hd 6770

Evo samo da natipkam nešto na ovu temu. Imam i ja VTX HD6770 850/1200 (v2)

Vrti ona sve igre, al' je brate grijalica i po.

Sobna temp. 25 C (?!)

ATi Catalyst 11.5

Rad u Windowsima(x64): temp. oko 40 C

Battlefield: Bad Company 2, 20min igranja: temp. oko 80 C, ventilator 80%

Kućište BEZ ventilatora, mATX matična, DDR3 2modula na 62 C

Pentium(65W)s1155 u igri na 65 C

Ali ipak sve radi, ne resetira se

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
VTX3D hd 6770

ej hebem ti život, taman sam mislio naručiti isti taj model iz protisa, sad ste me bacili u dilemu, da ipak možda uzmem palit GTS 450 1gb ddr5

mario
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice