Praktički na stolu, odmah do mene. Hmm.
Praktički na stolu, odmah do mene. Hmm.
Ja sam ju imao do prije mjesec dana. Moj pc je na stolu odmah pored mene. Ako ostaviš automatski fan profil onda će temperature tijekom gaminga ići i do 75C, a buka neće biti prevelika, no ako staviš agresivniji profil onda će temperature biti manje ali će buka biti primjetna ako ti je komp na stolu. Prije te grafe sam imao MSI gaming x i Gigabyte G1 gaming modele koji su stvarno puno bolji što se tiće hlađenja i tišine pa bi si njih trebao gledati ako ciljaš na tišinu i kvalitetnije hlađenje grafe.
OK, hvala, pogledat ću.
Bitkoin ispod 6000 $ danas! ROOOKKAAAAJJJJ!!!! Strpljivo drugari strpljivo! Još samo malo i svi ćemo imat 4x 1080TI u SLI za 500 kuna!!!
Bitkoin ispod 6000 $ danas! ROOOKKAAAAJJJJ!!!! Strpljivo drugari strpljivo! Još samo malo i svi ćemo imat 4x 1080TI u SLI za 500 kuna!!!
TOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
\o/\o/\o/\o/\o/
Ja cu dijeliti bug forumasima!
\o/\o/\o/\o/\o/
neću se više ni zajebavat sa gtx-icama, odmah na 2x titana V prelazim
Mislis da nece dva titana preko 500 kn?
Oko 100 eura po komadu... navuci cemo nekako
Oko 100 eura po komadu... navuci cemo nekako
Moramo nekako, evo, ja cu danas iskopati jedan ETH, oko 22 h biti ce negdje iskopan, je, nije to danas niti 1000 dolara, ali stavit cu ga sa strane za te dve titaniumke. Taj eth necu potrosit na kurve i koka kolu :)
Moramo nekako, evo, ja cu danas iskopati jedan ETH, oko 22 h biti ce negdje iskopan, je, nije to danas niti 1000 dolara, ali stavit cu ga sa strane za te dve titaniumke. Taj eth necu potrosit na kurve i koka kolu :)
Nedaj Bože ikome da doživi piti koka kolu sa kurvinih cica
Nedaj Bože ikome da doživi piti koka kolu sa kurvinih cica
koji ste vi amateri, sa cica se pije barem džeki kola
a kockicu leda ganjaš jezikom sve do šume striborove
(za neiskusne - u šumu ne ulaziš, jer tamo skakuću domaći)
koji ste vi amateri, sa cica se pije barem džeki kola
a kockicu leda ganjaš jezikom sve do šume striborove
(za neiskusne - u šumu ne ulaziš, jer tamo skakuću domaći)
hahah vidi se kako si zaradio svoj nick na forumu
Kad ovo rudarsko ludilo pestane kakve bi mogle biti cijene grafičkih?
S obzirom na prezasičenost tržišta i novu volta seriju.
Kad ovo rudarsko ludilo pestane kakve bi mogle biti cijene grafičkih?
S obzirom na prezasičenost tržišta i novu volta seriju.
Titan V 100 eura, gtx 1080ti 250kn...
A sad očekivane cijene polovnih
Gtx 1080 3500-4000kn
gtx 1070 2700-3300kn
gtx 1060 1500-2300kn ovisno o izvedbi...
naravno panični rudari će davati za manje ali sumnjam da će biti brdo ponuda tipa gtx 1080 za 3000 i sl.
Nek' se svi slikaju... Nitko pametan sada nece kupiti 'rig'...
Gledam bas ovaj oglas :
https://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/mining-rig-rx580-rx570-oglas-24674032
Kupljeno prije 25 dana. To sve govori kakvi su sve ljudi usli u 'pricu'.
Ono sto je sigurno je to da me ADM nikada nece vidjeti. Neka uzivaju u rudarima kojima prodaju 24 kartice odjednom (ako sam dobro izbrojao).
hahaha
sad se prodaje samo da se nadomjesti išta i smanji gubitak, samo strpljivo...
ovih 5 komada za 17k bi moglo i za 15k za koji dan
cuj ljudi podizali kredu, ostavis 500-1000 kn prodavacu da ti sacuva cijelu posiljku i to je to.. gamad pohlepna. neka neka..
ma nisi lud davati tolike pare, evo ti gore linkovi
ponudi im po soma kuna i priloži graf, za najkasnije dan-dva zvat će oni tebe
To ovi amateri prodaju rigove, prave baje sad tek kupuju.
ma nisi lud davati tolike pare, evo ti gore linkovi
ponudi im po soma kuna i priloži graf, za najkasnije dan-dva zvat će oni tebe
Ovaj treci link je zanimljiv, jer, ako se ode na sve njegove oglase moze se vidjeti da prodaje te iste grafe i pod 'Nove'...
To ovi amateri prodaju rigove, prave baje sad tek kupuju.
ako ću ikad kupiti rig to će biti kroz ovih par dana
ovo nije kraj, ovo je tek pocetak
dođe mi da prodam sve i kupim 2gb ddr2 i dual core, bit ce dovoljno za surfanje
ovo nije kraj, ovo je tek pocetak
dođe mi da prodam sve i kupim 2gb ddr2 i dual core, bit ce dovoljno za surfanje
Neće
Tako su svi ljetos masovno prodavali grafe kad je ether pao, rigova puno njuškalo... 2 mj. kasnije opet kupovali, još više
To je kad citas clanak o severini pa se sa strane pokaze clanak "Ljudi se bogate uz Bitcoin" pa ono, hajd i ja cu postat milijarder! Nešto krene opadat - Sve prodaju, opreme se žele riješit za niske pare, a coinove prodaju kad je dip. I tako sve što im ostane od te cijele ekspedicije je placanje poreza i racun za struju.
Ništa nije gotovo...
Sad treba pazit, siguran sam da ce ovi speciajlci koji prodaju rigove i ne uspiju u tome te iste grafe prodavat po komadu i kunut se u sve zive i nezive clanove uze i sire obitelji da je grafa kupljena, samo isporbana i odonda stoji u ormaru pa eto sad ih se sjetio prodat svih 20 komada jer je kupio novi par tenisica pa mu ne stanu u taj isti ormar. Uopce mi nije zao takvih koji su nabrzinu, bez temeljite pripreme usli u ovo mining ludilo i sad masno popusili.