želio bih igrat igre(bf3,crysis3,farcry3) na ultra high postavkama
ja imam hd6870 da li bih trebao kupiti neki bolji model????
ako da onda koji je to model i gdje ga ima za kupit
ja imam hd6780 da li bih trebao kupiti neki bolji model????
Kakav ti je ostatak računala?
matična : asus rampage iv
procesor : intel i7 3970x xtreme edition
ram :4*8 gb ram-a
Pa 6870 treba vrtit na ultra bf 3.,bar iz mog iskustva, i to uz pristojan fps
Napajanje? SSD disk?
može hitna preporuak grafe do 300 kn sa oglasa iz ZG ili ak je sa foruma(da je pouzdan forumaš) nemora bit iz zg
Napajanje? SSD disk?
Čovjek pita može li igrat s navedenom grafom (spomenute igre) na ultra, a ti ga pitaš ima li ssd ?
Ultra podrazumjeva i AA a ja neznam koje je tvoje iskustvo, međutim čitajući iskustva ostatka svijeta sa HD 6870 vrtjeti ultra postavke ugodno baš i nisam vidio. Kolega, jedino što ti se može preporučiti je HD 7970 i GTX 680 ako si možeš priuštiti, ako ne onda naravno najjača grafa za sredstva s kojima raspolažeš.
Ultra podrazumjeva i AA a ja neznam koje je tvoje iskustvo, međutim čitajući iskustva ostatka svijeta sa HD 6870 vrtjeti ultra postavke ugodno baš i nisam vidio. Kolega, jedino šti se može preporučiti je HD 7970 i GTX 680 ako si možeš priuštiti, ako ne onda naravno najjača grafa za sredstva s kojima raspolažeš.
Na ultra bez aa i synca
edit: itomic naigrat ce se on i sa hd 7850,7870 ili 7950 ..,isto kao i sa nvidiom serije 660,660 ti i 670.,al kako velis sve ovisi do kolko love je spreman dati za gpu
Napajanje? SSD disk?
Čovjek pita može li igrat s navedenom grafom (spomenute igre) na ultra, a ti ga pitaš ima li ssd ?
Igranje igara na ultra puno je ugodnije ako je igra instalirana na SSD-u. Ako je na mehaničkom disku, to nije na "ultra". Dapače, "ultra" bi bilo na RAMDisku. XD
A za napajanje sam pitao očito jer je to bitna informacija, možda i najbitnija (uz proc i ploču pri izboru grafe). I da, komp nije high end ako nema SSD, nhf.
Napajanje? SSD disk?
Igranje igara na ultra puno je ugodnije ako je igra instalirana na SSD-u. Ako je na mehaničkom disku, to nije na "ultra". Dapače, "ultra" bi bilo na RAMDisku. XD
A za napajanje sam pitao očito jer je to bitna informacija, možda i najbitnija (uz proc i ploču pri izboru grafe). I da, komp nije high end ako nema SSD, nhf.
Ajd molim te elaboriraj kakve veze imaju grafičke postavke sa SSDom ili RAMdiskom osim (bržeg)streamanja asseta?
Igranje igara na ultra puno je ugodnije ako je igra instalirana na SSD-u. Ako je na mehaničkom disku, to nije na "ultra".
Ma kakve veze ima kakav disk ima, sa količinom detalja koje će moć vrtit ??
Čovjeku je očigledno bitno da mu sve ide na max, a za to mu treba poštenija grafička od one koju ima.
A što se tiče ssd-a, to niti je tema niti je bitno za navedeno.
može hitna preporuak grafe do 300 kn sa oglasa iz ZG ili ak je sa foruma(da je pouzdan forumaš) nemora bit iz zg
Sapphire Radeon HD 4850 350kn -Zagrebacka zupanija
napajanje mi je coolermaster silent pro m2 1500w,a ssd mi je intel series 520
jel hd7970 tahiti x2 edition dobar izbor??
napajanje mi je coolermaster silent pro m2 1500w,a ssd mi je intel series 520
Ako si mogao uzeti I7 3970X onda si uzmi GTX 690 i miran si.
hvala
uz tvoju konfu bi minimalno ''trebala'' 7950 - ali obzirom na cijenu ostalih komponenti mislim da gtx 680 za tebe nece biti problem
Napajanje? SSD disk?
191x7 sorry ali zabranjenidance ovo nije mogao bolje reci - ssd ionako za vrijeme igre nedaje neki boost u odnosu na klasicne sata 3 hdd
kad je loadanje u pitanju ssd ima prednost ali u igri i nema neke razlike -
+
jel hd7970 tahiti x2 edition dobar izbor??
- ako to kupis imas obavezu postavit video te kartice - slike i sve moguce benchmarke ...
Sapphire Radeon HD 4850 350kn -Zagrebacka zupanija
trebam baš do 300 kn 50 kn više je puno u toj cifri
trebam baš do 300 kn 50 kn više je puno u toj cifri
HD4850 512MB GDDR5 - 280 KN ZG !
Ima li kakav review za sapphire hd 7870 CrosFire...Dali ce moje napajanje držati ove dvije kartice (GS 600W) i dali se isplati kupiti jos jednu sapphire hd 7870
Može preporuka grafičke do 1100 kn za gaming, na Asus P6T Deluxe, CPU I7 920. Hvala
Može preporuka grafičke do 1100 kn za gaming, na Asus P6T Deluxe, CPU I7 920. Hvala
AMD Radeon HD 7770 1GB ili nVidia GTX 650 Ti (nešto malo jača).
HD 7770 ghz editon ! 20 kn iznad tvog budzeta ,al se isplati
HD 7770 ghz editon ! u admu
Saphire, 1120kn? Frend gleda ovu, GTX 560, evo link. Koja je bolja?
HD 7770 kartica (bilo koja, najjeftiniej su oko 800+ Kn) je znatno jača od bilo koje GTX 650.
Tek je 650 Ti kartica jača od HD 7770.
HD 7770 ghz editon ! u admu
Saphire, 1120kn? Frend gleda ovu, GTX 560, evo link. Koja je bolja?
Ne razmišljaj i uzmi GTX 650 Ti za 1100, gazi HD 7770.
Ne razmišljaj i uzmi GTX 650 Ti za 1100, gazi HD 7770.
Bacio oko i na gpu review, isto tako stoji. Osim što siromašno izgleda :(
EDIT: U čemu je razlika između one koje sam linkao i ove?
Pogledaj malo ove testove , a probaj ih jos naci na netu ! Napajanje bi drzalo te dvije grafe u CF-u !
Po ovim testovima HD 7870 u CF-u je jača od HD 7970