Razmisljam da zamijenim svoju staru radeonku X1650 Pro sa necim malo novijim, ali ne bas skupim :) Neki savjetuju HD4670. Kakvi su utisci o ovoj kartici i da li se isplati kupiti je?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogledaj jedan review kartice sa testom na Crysis od Neoseekera: Link!
Razmisljam da zamijenim svoju staru radeonku X1650 Pro sa necim malo novijim, ali ne bas skupim :) Neki savjetuju HD4670. Kakvi su utisci o ovoj kartici i da li se isplati kupiti je?
hd4870 je u rangu 9800gtx
umjesto hd4870 uzmi gtx260 čini se slabija ali ostavlja bolji dojam u igrama
covjek pita za 4670 :D...
da je pito za 4870 odmah bi mu reko ovo sto i ti xD
a da malo sa fulo sorry
Jedan offtopic:cemu sluzi to lockanje fpsa?
@meho
Ako raspolažeš sa nekih 600kn, onda teško da ćeš naći bolje od HD4670.
Kartica je više manje ekvivalent HD3850 512Mb, ovisi tko testira i koje igre, al to ti je realno.
odg na jedan offtopic...
lock fpsa daje prednosti igracima... npr, vise skace, brze puca, bolje se meci ljepe... usporedbe radi, ja ni 85 nemrem lockat u cod4 i ljepe mi se ne... frend locka 125 bez padova i, malo sale, ne treba ga ni naciljat pogodit ce ga i ubit... i igra puno gladje radi i nema stucanja :D...
a ujedno je to dobra usporedba jacina grafickih... koja nemre lockat na nekom settingu recimo 85 a druga more... druga je bolja... al onda se dizu settingsi i dalje se gleda na kakvim koja stuca...

Ja imam Nvidia 9500 gt zanima me da li mi se isplati uzet ovu graficku...
Mislim da je HD4670 u rangu 9600GT. Tako da je nešto jači od tvoje sadašnje. Samo se pitam čemu takva nadogradnja sada kada izlaze DX11 kartice već 6 mjeseci.