Usporedba grafičkih kartica

poruka: 3
|
čitano: 1.410
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Usporedba grafičkih kartica
pitanje

Molim vas za savjet.

Nedavno sam došao u posjed grafičke kartice ASUS EN8500GT Magic 512 MB DDR2. Do sada sam na svome računaru imao instaliranu grafičku karticu ASUS Radeon EAX1600PRO 512 MB DDR2. Performanse se računara nisu bitno izmijenile. Kao operativni sustav imam Vistu Ultimate, koja radi na Pentiumu IV HT 3.00 GHz s 4 GB RAM-a. Molim sve one koji imaju iskustva u usporedbi grafičkih kartica da mi objave što da radim? Je li bolje zadržati staru ili novu GPU? Hvala unaprijed!

Elen sila lúmenn' omentielvo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Usporedba grafičkih kartica
Goll Herdir kaže...

Molim vas za savjet.

Nedavno sam došao u posjed grafičke kartice ASUS EN8500GT Magic 512 MB DDR2. Do sada sam na svome računaru imao instaliranu grafičku karticu ASUS Radeon EAX1600PRO 512 MB DDR2. Performanse se računara nisu bitno izmijenile. Kao operativni sustav imam Vistu Ultimate, koja radi na Pentiumu IV HT 3.00 GHz s 4 GB RAM-a. Molim sve one koji imaju iskustva u usporedbi grafičkih kartica da mi objave što da radim? Je li bolje zadržati staru ili novu GPU? Hvala unaprijed!

Pa razlika , ne vjerujem da bi ju negdje uopće vidio... 
A kaj se tiče toga koju da zadržiš.. ako netrebaš ništa plačati onda ostani na 8500GT..  
E 6600->Gigabyte P45-DS3->X-FI AUDIO-> Seagate barracuda 320Gb,16mb -> XFX GTX 260 Black Edition ->Z-5500-> MX-518-> Samsung 2232BW...> Fortron 650W...
16 godina
neaktivan
RE: Usporedba grafičkih kartica
autorov komentar

hvala na brzome odgovoru!

Elen sila lúmenn' omentielvo
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice