Trazim novu graficku
- poruka: 124
- |
- čitano: 15.840
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Da se nadodam.
HD 4850 je bolja od 9800gtx+na višim rezolucijama, 1680x1050 i više, a na nižim rezolucijama je bolja 9800gtx+,,ali to se radi o max od 5 do 10fps-a po igri.
Edit: Ali ako čovjek ima 19inchni monitor i neče ga mijenjat bar 1.5 god, onda neka uzme 9800gtx jer če vjerojatno igrati na 1280x1024.
A ako če mijenat monitor, npr kupit neki 22 inchni , onda neka uzme HD4850 jer če igrat na višim rezolucijama gdje atijeva dominira
Prednosti 9800gtx+ su manja potrošnja, manje temperature...
evo sad sam tek vidio napajanje mi uvalili neko sranje midi tower 400 w
E opet ja posto sam dosadan
4850 je brza i od klokane 9800+ pogledajte bug191 strana73 i 68.
A sto se tice 4850 je da se grije al bucna nije.
I ti uzmi 4850 jer vidis da je nas 4-5 za nju a neki juventus oce da dokaze da nVidi 9800+ se isplati..
uvjerili ste me da je HD4850 bolja ali moze li to cudo moje napajanje gurat imam midi tower 400 w
Tesko i 4850 i 9800
E opet ja posto sam dosadan
4850 je brza i od klokane 9800+ pogledajte bug191 strana73 i 68.
A sto se tice 4850 je da se grije al bucna nije.
I ti uzmi 4850 jer vidis da je nas 4-5 za nju a neki juventus oce da dokaze da nVidi 9800+ se isplati..
Pa nije istina da se jako grije i da je bucna, mozda referentni model da... evo recimo moja je Idle: 34C Load:48C ventilator radi na 6% i opce se necuje skorom... zar to nije dovoljno??
a onda nista od oboje jer sam tek sada otkrio da neko sranje napajanje imam midi tower od 400w
Pa nije istina da se jako grije i da je bucna, mozda referentni model da... evo recimo moja je Idle: 34C Load:48C ventilator radi na 6% i opce se necuje skorom... zar to nije dovoljno??
a onda nista od oboje jer sam tek sada otkrio da neko sranje napajanje imam midi tower od 400w
Moja preporuka ti je Gigabyte-ova 4850 sa Zalmanom. Što se tiče napajanja uzmi Fortron ili Chieftec od 400W. Možeš čak i Corsair CX 400 ako
si spreman dati malo više novaca.
Joj juventus ko te nauci toliko lagat.
pa zasto da uzmem drugo kuciste ako mi ovo ima 400 w ko ovo forton
Ma kakva stucanja sta pricas ja imam 4870 i nema nikakvih stucana problema sa driverima rusenja.
ti nemas pojma juve
Ma kakva stucanja sta pricas ja imam 4870 i nema nikakvih stucana problema sa driverima rusenja.
ti nemas pojma juve
Ma kakvi hladnjaci o cem ti
pa zasto da uzmem drugo kuciste ako mi ovo ima 400 w ko ovo forton
Al vent je isti samo je ispod bolji hladnajk.... (Ove se čuju ko kosilica u CF-u )
ti nemas pojma juve
ti nemas pojma juve
A dinamicka i sama ti rijec kaze sama se mijenja u odnosu na temperaturu.
ti nemas pojma juve
§topol: Stavi na fixed i videl budeš da nebudeš mogel staviti ispod 50%--