Temperatura 4870x2

poruka: 11
|
čitano: 1.585
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Temperatura 4870x2

koju temperaturu treba gledat od GPU i kakvo je stanje kod mene :D

1 120mm vent puse u graficku, a sinoc je i drugi poceo puhat, ali stanje je i dalje oko 95

potpis :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 19:13 (Hacker-ri).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Temperatura 4870x2
Hacker-ri kaže...

koju temperaturu treba gledat od GPU i kakvo je stanje kod mene :D

1 120mm vent puse u graficku, a sinoc je i drugi poceo puhat, ali stanje je i dalje oko 95

inače to je normalna teperatura za tu zvjer pa nemisliš valjda da tako močna grafa se ne grije al evo nešto što bi moglo smanjit temperaturu i do 30c manje nego s stok kulerom

http://www.links.hr/index.php?naziv=Hladnjak+ARCTIC-COOLING+Accelero+Xtreme+4870X2%2C+za+ATI+4870x2&option=artikl&id_kategorija=05090909&id_artikl=050.909.149

I Jadantisi
17 godina
neaktivan
Temperatura 4870x2

vlasnik sam iste grafe i isto sam imo problema s pregrijavanjem (moja je isla i do 150 C)i onda sam reko da cu se suocit sa bukom i sad je vent na 70 % i mirna bosna...

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce kaže...

vlasnik sam iste grafe i isto sam imo problema s pregrijavanjem (moja je isla i do 150 C)i onda sam reko da cu se suocit sa bukom i sad je vent na 70 % i mirna bosna...

ja odo po artic :D

necu se igrat :D

dao sam 3.200 tj. 12.500 za komp pa mogu jos 500 za hladenje

16 godina
neaktivan
GeForce kaže...

Ovo je totalna glupost.Na svijetu ne postoji GPU koji če izdržat temperature veče od 110°c,a na 150°c postaje para.

Inače 95°c je za HD4870x2 normalno no samo sa uključenom automatskom regulacijom.

Istina je oko nas,a laž još više.
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Nadam se da si proučio sve o tom kuuleru što se da naći na netu.

post 1 - iskustva korisnika

post 2 - iskustva korisnika

3 stvari ti mogu zadat glavobolje:

1. ušarafljivanje kulera na grafičku

2. Veličina (šta je-je, kuler je prava mrcina)

3. Temperature na VRM-u

Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2009 12:11 (Zura).
17 godina
neaktivan
Zura kaže...
Hacker-ri kaže...

Nadam se da si proučio sve o tom kuuleru što se da naći na netu.

post 1 - iskustva korisnika

post 2 - iskustva korisnika

3 stvari ti mogu zadat glavobolje:

1. ušarafljivanje kulera na grafičku

2. Veličina (šta je-je, kuler je prava mrcina)

3. Temperature na VRM-u

My only guess is that there was a screw or two loose, or a thermal pad was not making good contact, but like I said nothing looked wrong when I took it apart. Lastly, my gpu core temps are even better than before, thanks to the AS5. I now idle at around 42C on both cores, which was something I could never achieve with the stock cooler, even at 100%

sta se tice postavljanja coolera, to sam vec 2 puta radio pa nakon sto potrosis 5 sati znoja, drugi put sat vremena, treci ti treba 10 minuta :D (nadam se)

2. twelve hundred, ako u njega ne stane, cijeli komp cu bacit kroz prozor :D

3. temperatura na VRMu je tolika jer svima ostane jedan saraf za koji misle da je nebitan, a bitan je,  ili koriste staru termopastu.

16 godina
neaktivan

jesi stavio cooler od grafe na 100% - probaj znam da je bucno ali...

17 godina
neaktivan
Temperatura 4870x2

Ne znam da li je to slučaj kod vas, ali kad sam ja stavljao cooler na svoju, ovi iz servisa su mi rekli da se gubi garancija, pa ko voli, nek izvoli...ali ja sam ipak stavio :D..kartica je stara već godinu i po i ako do sada nije izdahnula (na full loadu 90% vremena) niti neće...:D

EDIT: Mislim na ovaj Accelero Xtreme X2, da se ne misli da je neki drugi ;)

Filip
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2009 20:07 (AlienWare1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Ne znam da li je to slučaj kod vas, ali kad sam ja stavljao cooler na svoju, ovi iz servisa su mi rekli da se gubi garancija, pa ko voli, nek izvoli...ali ja sam ipak stavio :D..kartica je stara već godinu i po i ako do sada nije izdahnula (na full loadu 90% vremena) niti neće...:D

EDIT: Mislim na ovaj Accelero Xtreme X2, da se ne misli da je neki drugi ;)

gledaj, svako skidanje ijedne vide gubi se garancija.

Bilo je prica kad su mi pricali da sam izgubio garanciju zbog ostecenja na vidi- majko mila, tko bi na to pazio grebanjem o ista, a taj put nisam nista radio na komponenti

a bilo je i slucaja kad sam rastavio cijelu graficku na kojoj nije bilo naljepnica iznad vide, a na garanciji to nisu primjetili.

Kad ti se slozi konfa isto imas naljepnicu koju kad skines gubis garanciju, sta znaci da svaki vent, svaki hard, svaki drive ti oni moraju stavljat sto naravno naplate...

Zato ja uzimam komp i slozim sam, tako sad npr dajem komp na garanciju jer neznam koja komponenta nevalja, i to moram platit- ustanovu kvara, sto mi je totalna glupost ali tako se krade lova ljudima

17 godina
neaktivan

Potpisujem!

BTW. Dobra konfa! Izlanuo se

Filip
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice