ja sada ne kažem da treba uzeti tu grafu, ali ta grafička stvarno može vrtiti crysis na high postavkama bez problema
e intelduo šta misliš o ovom proc intel core 2 duo e4600 2x2.40ghz
ja sada ne kažem da treba uzeti tu grafu, ali ta grafička stvarno može vrtiti crysis na high postavkama bez problema
pa pitaj happy d-a ako meni ne vjeruješ, ne mogu dokazati jer sam izbrisao crysis, ali pitaj happy d-a
pa pitaj happy d-a ako meni ne vjeruješ, ne mogu dokazati jer sam izbrisao crysis, ali pitaj happy d-a
kao da se meni sad da tražiti neke testove na netu da bih tebe uvjerio, ak te zanima sam pronađi, ne da mi se trošiti dragocjeno vrijeme ako mi ti ne vjeruješ, happy d ima 8600 gt i tvrdio je da mu radi na na high, prek msn-a mi je poslao slike
kao da se meni sad da tražiti neke testove na netu da bih tebe uvjerio, ak te zanima sam pronađi, ne da mi se trošiti dragocjeno vrijeme ako mi ti ne vjeruješ, happy d ima 8600 gt i tvrdio je da mu radi na na high, prek msn-a mi je poslao slike
potvrdilo se moje mišljenje
oko 1000kn
moj prijatelju briga mene za potrošnju i za zagrijavanje imam napajnje od 650w extreme specijalno napravjen za igre a ovaj proc skoro nije ni potrebno clockat

Daj još 200kn i kupi 8800GTS

Daj još 200kn i kupi 8800GTS
8800gts g92 najjeftiniju ce nac za cca 1150kn a to ti je malo vise od 200 kn kaj si ti reko..a 8800gts g80 mislim da je nemas di nabavit viseako vec hoce nVidiu onda 8800gs ali
ati je bolji izbor
8800gts g92 najjeftiniju ce nac za cca 1150kn a to ti je malo vise od 200 kn kaj si ti reko..a 8800gts g80 mislim da je nemas di nabavit viseako vec hoce nVidiu onda 8800gs ali
ati je bolji izbor
Ma nema smisla ovog trena usporedivati ati i nVidiu barem po cijenama..ako ide do 700kn onda hd3850
Radije uzmi E4600 i 8800 GS, izjavit da nema razlike u performansama izmedu 8600 i 8800 GS je cista glupost.
prije par dana uzeo sam 8600gt 512mb i graf vrti crysis na rez 1280x1024 i high detail bez problema,iako kartica od 512mb bi trebala biti bolja nije precijenjena pa tko voli nek" izvoli
moj prijatelju briga mene za potrošnju i za zagrijavanje imam napajnje od 650w extreme specijalno napravjen za igre a ovaj proc skoro nije ni potrebno clockat
imam te graficke i mogu ti samo reci da zadovoljavaju sve moje potrebe...
posto sam ih dobio po 200kn po komadu bahato sam ih stavio u SLI
i dosad jos nisam naletio na novu i gricu koju nisu vrtjele, uvijek mi je sve na max ili na high u opcijama igre...
krenuvsi od GTR, Airborne, Crysis, Toca3, Cod bilo koji nastavak i da ne nabrajam dalje...
istina, spojene su u SLI, ali i bez toga isto tako sve vrte...
proc mi je AMD athlon 5000+, napajanje je Chieftec 550W EPS i naravno 4Gb rama na DDR2
u pocetku sam imao problema s tvornickim driverima koje sam dobio na CDu s njima,
ali sam povukao novi s nVidia sluzbene stranice i svi problemi su nestali...
a sad ti sam zakljuci...
meni je bila najbitnija stvar da su pasivne kartice...
imam te graficke i mogu ti samo reci da zadovoljavaju sve moje potrebe...
...
a sad ti sam zakljuci...
meni je bila najbitnija stvar da su pasivne kartice...

Nažalost, tek sam sada vidio ovu temu, ali ako, iako čisto sumnjam, nekomu bude potrebno, u cijeloj temi nitko nije napisao najvažniju činjenicu:
Obično 8600GT s 512MB memorije imaju GDDR2 memoriju umjesto GDDR3 tako da je 256 MB GDDR3 bolja opcija ukoliko se već netko odluči za 8600GT.