a šta bi to moglo biti???? Jel moguće da je spalilo nešta ili tako sl...???
Kada dobiš novu grafu, pročitaj si ovo i gta 4 ti više nebi smjeo izbacivat okomite linije i pucanje tekstura, pretpostavljam da su krive temperature...
Najjednostavniji ti je način u ccc-u otići na overdrive i povećat brzinu ventilatora na 55-60% prije nego uđeš u igricu, a kad izađeš staviš na 30%.
I postoji grafa sa 2 biosa i to upravo ova hd4870 samo nereferentna.
Ma daj ne budi smješan....ma kako bi izgubio garanciju resetiranjem biosa na matičnoj ploči.....ako ne znaš sa jumperom ( ako ga imaš na ploći) onda jednostavno kad je komp van struje izvadi bateriju i ostavi je vani 10tak minuta, i nakon toga je vrati i probaj upalit komp!
Ajde napravi to, pa da vidimo....čudno mi je da je radila, pa onda drugi puta ne....ako si zeznuo bios ne bi upalio komp niti 1 puta, mada nije prokleto pravilo.....vadi bateriju van.....šta se čeka
...ugl jedno je sigurno...sje*ao sam komp...odnijet ću karticu na garanciju pa ćemo vidjeti...jel je oni odma provjere jel valja ili moraju slati negdje??? Inače,u Osijek ju nosim...
Kako u kojem dućanu...meni su u Hgspotu odmah nakon neispravne kartice dali drugu, ali napominjem to je bilo isti dan nakon kupovine jer su mi prodali mrtvu karticu...mislim da bi je trebali upogonit te ako ne radi a ako imaju na lageru drugu odmah ti dati novu! Mada ovisi i o njihovoj volji....takvoga sam dojma!
...ugl jedno je sigurno...sje*ao sam komp...odnijet ću karticu na garanciju pa ćemo vidjeti...jel je oni odma provjere jel valja ili moraju slati negdje??? Inače,u Osijek ju nosim...
Kada dobiš novu grafu, pročitaj si ovo i gta 4 ti više nebi smjeo izbacivat okomite linije i pucanje tekstura, pretpostavljam da su krive temperature...
Najjednostavniji ti je način u ccc-u otići na overdrive i povećat brzinu ventilatora na 55-60% prije nego uđeš u igricu, a kad izađeš staviš na 30%.
...hvala svima na savjetima...nadam se da ću imati sreće i da će mi reći, za mene, dobru vijest...iako od kako sam kupio komp nijednom nije radio normalno...uvijek je nešta štekalo...prvo mi je bios na matično bio sranje pa su mi u servisu flash-irali, pa onda windows nijedan nije radio kako terba dok nisam našao pravi 64- bitni i sad ovo...valjda će jednom biti ono pravi i sve raditi kako treba...ipak nisu male pare u pitanju...i da...imam na matičnoj dual bios...to mi je ovaj rekao tako da sumnjam da sam bios na matičnoj uspio srediti...iako nikad se ne zna...
...ta dok dođe do nas ja ću imati neki sasvim 10 komp i ovo sve će mi biti slatkee brige...hehehehe...do tad živim u nadi da će sve biti u redu...
...ta dok dođe do nas ja ću imati neki sasvim 10 komp i ovo sve će mi biti slatkee brige...hehehehe...do tad živim u nadi da će sve biti u redu...
zato i kažem da će do tad proći punoooooo vremena...ajde drži mi fige da sve bude u redu i da je stvarno grafička...nego, sad mi je palo na pamet...šta ustvari onaj zvuk pri paljenju komp predstavlja...???
zato i kažem da će do tad proći punoooooo vremena...ajde drži mi fige da sve bude u redu i da je stvarno grafička...nego, sad mi je palo na pamet...šta ustvari onaj zvuk pri paljenju komp predstavlja...???
znači da kod mene nije samo problem grafička dok tog zvuka nema...????
znači da kod mene nije samo problem grafička dok tog zvuka nema...????
Probaj Izvaditi koji RAM van i onda isprobaj sa svakim upaliti komp...
Moj frend je ima tu grafu, isto nismo znali u cemu je problem i imao je 4gb RAM-a
Neznam zašto, ali kingstonovi RAM-i mu nisu htjeli raditi, dok je Hiper-X radio bez problema
ja isto imam tu grafu, ali njegovi rami kod mene rade bez problema, na servisu također potvrđuju ispravnost rama...
neznam... samo nagađam, isprobaj...
mislim da je onda kod mene stvar u graf jer sam išao direktno na nju flash praviti...a pošto je zablokalo izgubio je bios i sad nemože raditi kak treba...
cuj, stvarno neznam, probaj ih izvadit pa probaj sa svakim, a vjerojatno ti i frendovi mogu donijeti koju pločicu da isprobaš...
nece te puno stajati da isprobas...
mislim da je onda kod mene stvar u graf jer sam išao direktno na nju flash praviti...a pošto je zablokalo izgubio je bios i sad nemože raditi kak treba...
...nije u ramima...bar ne mojim...nemam sad druge...do sad je sve super radilo s ovima...ne vjerujem da je to...
napajanje nije sigruno slabo...CPU nisam siguran...možda odnesem sutra kod sestrinog dečka graf čisto da probam na njegovom kompu...ako tamo radi znat ću da nije ona...
uff ufff...mora da ti je tesko! ma samo se pravi munjen...ako te pitaju dali si flashao...reci da nemas pojma sto je to,,,i onda ih kao naknadno pitaj dal je to ona CF kartica???al i bi te i mogli pitat da doneses komp(ako ces nosit samo grafu) jer bi tamo mogli nac da si nes shebao s grafom..pa bilo dobro..da neciji HDD ubacis privremeno....
ok...hvala puno na informacijama...ako budu tražili ja kažem da nisam iz Osijeka i da mogu tek za dan dva donijeti...a do tad ću naći od nekoga HDD neki...nadam se da će uspjeti...upravo sam dogovorio s sekinim dečkom da kod njega isprobam graf. karticu da vidim jel kod njega radi...valjda ću onda više znati...
...ako uspije...i ako mi ponude novu graf koju da uzmem...istu ili da mjenjam ako budem u mogućnosti???
...ako uspije...i ako mi ponude novu graf koju da uzmem...istu ili da mjenjam ako budem u mogućnosti???
a da uzmemu tu samo od 1gb?????....ona je 250kn skuplja...
Ako baš želiš nadodati tih 250kn onda uzmi GTX260.U večini slučajeva ostvaruje bolje rezultate(MINIMALNO BOLJE).
Ako baš želiš nadodati tih 250kn onda uzmi GTX260.U večini slučajeva ostvaruje bolje rezultate(MINIMALNO BOLJE).
Sljedeci put cu si vjerovatno uzet nvidia-u zbog tog što mene iskljucivo zanimaju igre ne multimedija(tu je ati bolji), ali za obicno gledanje filmova su jednako dobri.
evo ovako...imam neke novosti ako koga zanima...izvadio sam grafičku karticu i probao upaliti bez njega....daje znakove života...kad upalim pišti ono sranje...znači da matična radi...e sad...nadam se da je graf pravila pomutnju jer ju nije dobro očitavala...