Rasprava o grafičkim karticama izdvojena tema

poruka: 4.618
|
čitano: 911.320
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Rasprava o grafičkim karticama
Zaporožac kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Vi koji želite uzeti RX 7900XT pogledajte si Asrock Radeon RX 7900 XT Phantom Gaming 20GB OC. Imam tu karticu i odlična je. Ima super ARGB i tiha i hladna, a da ne govorim da je najjeftinija.

Recenzija.

Upravo sam pogledao i nju.

Pošteno, cijena ok i 36 mj.

Kupujem u 16h, pa ću donijeti konačnu odluku hoću li preuzeti Real od onog starog Talijana ili ne. Anćeloti, se tak zove.

Ali ti imaš 1000W napajanje, au, a ja Corsair RM 750 80+gold

i?

scion of the storm
3 godine
Rasprava o grafičkim karticama

hohohohooo

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:41 (Zaporožac).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Zaporožac kaže...

hohohohooo

Odma proučavaj ali ti je ne trebaš oc samo undervolt.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
16 godina

Izašle su izgleda još dva updejta dlss-a po izlasku zadnjeg nevidija drivera.

Sebi sam zaljepija latest u stalkeru i vratio na predzadnji driver.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 18:49 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zaporožac kaže...

hohohohooo

Pulsica koja je hladna kao led i skoro pa nečujna je 45e manje, mogao si se počastit sa naćim za te pare, jebigaaa

16 godina
Wiz3m4n kaže..

Pulsica koja je hladna kao led i skoro pa nečujna je 45e manje, mogao si se počastit sa naćim za te pare, jebigaaa

Tamo si izgadio saphire gpu ovde mu je preporučaš. Uzeo je bolju grafu jebeš 45eura manje za to govno.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 10:55 (dery).
16 godina

Ono sam govorio za Nitro model, daj pročitaj malo bolje, imao istu 6950xt i 6800 pulsicu bile su ok, no ne znači ništa.....individualno no svakako sam se iznenadio lošom Nitro izvedbom

16 godina
Wiz3m4n kaže...

Ono sam govorio za Nitro model, daj pročitaj malo bolje, imao istu 6950xt i 6800 pulsicu bile su ok, no ne znači ništa.....individualno no svakako sam se iznenadio lošom Nitro izvedbom

Šta ima veze to je safirka.Lošija je po speckama od ove šta je uzeo šta jest jest.

16 godina
dery kaže...
Wiz3m4n kaže..

Tamo si izgadio saphire gpu ovde mu je preporučaš. Uzeo je bolju grafu jebeš 45eura manje za to govno.

Pa samo da se osvrnem na Sapphire Pulse, ugodno sam bio iznenađen, u zadnjih cca 16mj. kroz ruke mi prošla 4 modela....rx6800 6950xt i 7600 i 7800xt, ne znam koja je bila tiša i hladnjija....ugodno iznenađen, tako da nebih rekao da je govno 

16 godina
Onda ti je bila loša samo ova sta vuče 400w.

Lako je hladit ove "slabije" grafe tipa 7800/4070, čak i ove s dva venta su pristojne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Prezadovoljan sa svojom Nitro+ 7800 xt OC!

scion of the storm
16 godina
Wiz3m4n kaže...
dery kaže...
Wiz3m4n kaže..

Pa samo da se osvrnem na Sapphire Pulse, ugodno sam bio iznenađen, u zadnjih cca 16mj. kroz ruke mi prošla 4 modela....rx6800 6950xt i 7600 i 7800xt, ne znam koja je bila tiša i hladnjija....ugodno iznenađen, tako da nebih rekao da je govno 

Nitro je avion naspram pulse pogledaj samo izradu uz vapourx hladnjak naspram jadne pulsice.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:32 (dery).
16 godina

Nije do toga samo, do modela je i izvedbe također, sad sam na msi trio 6950xt, ni ne čujem je, temperature su na 72/92c na Nitro je udaralo na 85/110c, bila je pod garancijom pa je nisam otvarao, možda neka greška u sklapanju/krivo nasjelo ili zaboravili na koji thermal pad i sl. nebi se čudio.

16 godina
dery kaže...

Nitro je avion naspram pulse pogledaj samo izradu uz vapourx hladnjak naspram jadne pulsice.

Kako rekoh prenosim moje iskustvo, i da, znam kakva je izrada i šta je Vapor komara i sve no ispalo je tako kako je, jbte šta sad još nebudeš izvodio, slao me u osnovnu školu na satove tehničkog 

15 godina
dery kaže...
Wiz3m4n kaže...
dery kaže...
Wiz3m4n kaže..

nitro je uvijek bio stepenica iznad pulse po izvedbi, samo mozda je bio neki fail kod njega...

imao rx580 nitro, spadala je u top izvedbe, vjerovatno i najbolju tada dostupnu rx-icu...

Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:45 (sfc_PsychQ).
16 godina

Jasno da je 

11 godina
Wiz3m4n kaže...

...jbte šta sad još nebudeš izvodio, slao me u osnovnu školu na satove tehničkog 

16 godina
Wiz3m4n kaže...
dery kaže...

Kako rekoh prenosim moje iskustvo, i da, znam kakva je izrada i šta je Vapor komara i sve no ispalo je tako kako je, jbte šta sad još nebudeš izvodio, slao me u osnovnu školu na satove tehničkog 

Zaslužio si i gore od toga sjedi nedovoljan.

16 godina

Jbte odi tamo na temu od bildera šta vježbaju pa čitaj, od vježbanja silnog su svi mahom postali debilderi....ne valja pretjerivat, uzmi za primjer Petra i sl.

5 mjeseci

U nedoumici sam što uzeti.

2 4070Ti
14 RX7900XT
1 5070 jednog dana ?
3 Edit: RX9070XT
https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
Poruka je uređivana zadnji put danas u 12:25 (filip_medo).

0 0 hvala 0
11 godina
filip_medo kaže...

U nedoumici sam što uzeti.

pričekat par mjeseci, pa u listu ubacit 9070xt i 5070ti umjesto 5070

ovisno o cijenama ofkors 

3 godine

Ja sam se uplašio ŠTrumpovih carina, pa sam kupio dok ima srednjeg ranga ispod tisoć keka.

Ili smijem reći; viša srednja klasa, za RX 7900 XT

Kad stigne bubnem fotke. (obećali su do petka, no po iskustvu, neće biti u petak)

Budemo videli.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put danas u 12:19 (Zaporožac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 mjeseci

Zaboravih na 9070xt, trebala bi navodno izaći u ožujku, znači ništa prije travnja.
Štrumf samo neka radi protiv sebe, tj svoje amerike.

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska

1 0 hvala 0
4 godine

5070ti ..isto čekam da izađe...valjda će biti bolja situacija nego sa 80 i 90..

11 godina
Dametime kaže...

5070ti ..isto čekam da izađe...valjda će biti bolja situacija nego sa 80 i 90..

Pa je oce da, nece bit bas 1900€ kao 5080, ali 1500€ sigurno... 

12 godina

1.500€ a u raw performansama sporija ili u najboljem slucaju rang RTX4080S koja sada idu po 1.300€.

Lud tko to kupi po tim cijenama.

4 0 hvala 0
12 godina
dery kaže...
Wiz3m4n kaže...
dery kaže...
Wiz3m4n kaže..

Slazem se da je Nitro bolja kartica od Pulse, ali evo npr u moj slucaju za Mini-ITX ne mogu nijednu 7900XTX ugradit osim Sapphire Pulse ili Reference Design. Ide i AsRock PG i Powercolor Hellhound ali samo deshroudane.

I ja bih metno najradije 7900XTX Nitro ali posto ne stane, moram se snalazit i imat kompromis da ipak moram imati "losiju" karticu.

Na nevidiju nisam htio ic jer imam vec custom kablove za 7900xtx a i ostat ce mi 200-300€ u dzepu u usporedbi s 4080S a raw performanse su slicne odnosno cak i na strani XTX.

16 godina
ibme74 kaže...
 rang RTX4080S koja sada idu po 1.300€.

Bilo ih je nedavno ispod 1200€. Sve se pokupovalo ili su digli cijene.Asus dual 4070super bila 640€ sad je 720€.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice