Radeon 6970 upgrade isplativost

poruka: 5
|
čitano: 768
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pozdrav.

Pitanje je slijedece: Koliko je isplativo mjenjati gorenavedenu karticu (u obzir dolaze kartice do 2000kn, 2.5k max, dakle neke varijacije 7870), te da li postoji neki dobar upgrade (isplativ, takodjer do 2000kn) u nvidijnoj branši.

Komp sluzi za obradu slike i videa te naravno za igranje (po mogucnosti u nekim vecim detaljima :)

Hvala!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja licno ne bih nista upgrade-ao, cekao bih radije 8xxx seriju pa tek onda razmisljao o zamjeni.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Također, ja imam 6950 i drži se više nego dobro, ja bih čekao do sljedeće generacije kartica.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Definitivno se slažem sa kolegama u postovima iznad, imaš vrlo moćnu karticu i zamjena je trenutno neisplativa. Pričekaj 8xxx seriju pa vidi kakve će biti performanse u odnosu na trenutnu karticu i da li se isplati. Čak i da si freak kao ja recimo pa da moraš sve igrati na high i max rezoluciji, 7xxx ti ne treba nego pričekaj 8xxx seriju pa odluči.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Re: Radeon 6970 upgrade isplativost
fix kaže...
Pozdrav.

Pitanje je slijedece: Koliko je isplativo mjenjati gorenavedenu karticu (u obzir dolaze kartice do 2000kn, 2.5k max, dakle neke varijacije 7870), te da li postoji neki dobar upgrade (isplativ, takodjer do 2000kn) u nvidijnoj branši.

Komp sluzi za obradu slike i videa te naravno za igranje (po mogucnosti u nekim vecim detaljima :)

Hvala!

ispod hd 7950 gtx 660ti nista neuzimaj, ili cekaj 8 seriju

PR0MATRAC
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice