Radeon 4870 pad veliki pad fps

poruka: 10
|
čitano: 1.403
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Radeon 4870 veliki pad fps

Pozdrav . Imam navedenu karticu sa kvalitetnim kulerom ( temp se ne dize preko 60 stupnjeva nakon duzeg igranja ) , proc je cetverojezgreni phenom II ( @ 3,5 GHz )koji se također ne grije jako , 4 Gb DDR2 , corsair 450 W VX ( drugi konektor spajam preko molexa)...

Problem je u tome sto kada pokrenem 3d mark prije neke igrice sve se vrti ok ( 75 - 85 pfs u prvom testu na pocetku ) , a nakon nekog vremena igranja ( oblivion ) pocne lagano trzat  ( ne cijelo vrijeme , ispocetka ne poslije da ) , izađem van , pokrenem isti 3d mark 06 i vrti se na samo 35 - 45 fps. To se na događa svaki put , al kad se dogodi živcira jer ne znam u cemu je problem.

Kliknem na restart , nestane slike , al se komp ne restartira , pa ga moram prisilno gasit...

Dal je problem u napajanju il u cemu , molim pomoc . hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Radeon 4870 veliki pad fps

OS je win 7 ultimate 32 bit

15 godina
RE: Radeon 4870 veliki pad fps

catalysti su najnoviji 9.11

15 godina
neaktivan

Postoji edit. 9.11 nisu najnoviji, imas 9.12. Probaj s njima.

hmda
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Radeon 4870 pad veliki pad fps

ma mislim da nije problem u driverima jer 3d mark 06 nije od jucer , a također niti oblivion , a niti 4870 i mislim da je taj problem trebao biti jos davno ispravljen da je problem u driverima ...

15 godina
RE: Radeon 4870 pad veliki pad fps

ajde ljudi , ima vas pametnih znam ja to , molim pomoc ...

Dal je mozda problem u HDD - u , kako bih graficka stala u PCI slot morao sam ga spustit na dno kucista u zadnji utor a tam je nesto manji protok zraka i vruci zrak od grafe puse po njemu. dal je moguce da de HDD nakon nekog vremena zagrije i daje dvostruko losije performanse u igrama. HDD je WD 500Gb 32 Mb buffer

17 godina
neaktivan

Skini Furmark i odvrti stability test, ako ce sve biti u redu onda nije do graficke

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je tako slično bilo pa sam kupio novo (nekvalitetno) napajanje radilo je 1 mj ali je bio isti problem,

e tek onda sam uze neko kvalitetno napajanje nekošta 100kn nego 400kn e tada sam osijetio veliku razliku,

nije mi više bilo 50 fps-a pa padne15 fps-a nego 50-60 fps-a cjelo vrjeme ali to je bilo na starom kompu i na cs 1.6

ali 1mj kasnije sam kupio novi komp pa mi stari skuplja prašinu tu i tamo znam ga upalit i clocnuti jer sam stavio novi coler :D

I`em HARD PRO GAMER!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Corsair VX450W ne spada pod nekvalitetna napajanja i trebao bi biti dosta za jednu 4870 ako jedan jedan forumas (necu sad reci koji da ne fulam ime :P) ima 2x 4870 na Corsair VX550W i nema nikakvih problema

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probaj drivere isntalirat, šta te košta.

hmda
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice